Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Güçlü Yönlerini Açığa Çıkarıyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha dengeli olmaya çalışın. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli edebildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlamayı başarabileceksiniz. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi toparlama şansına sahipsiniz. Karmaşadan uzak durmayı başarabildiğiniz takdirde her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışma ortamınızda yalnız kalmak isteyebilir, sessiz ve az iletişimli bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizle yapacağınız konuşmalar size bir akış verirken, telkinler ise günü sakin bitirmenize yardımcı olacaktır.

21 Mart 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygularınızın derinliklerinde gezinmek ve içsel düşüncelerinize odaklanmak isteyebilirsiniz. Karşınıza çıkan durumları olgun bir şekilde değerlendirmek ve mantıklı kararlar almak için içsel rehberliğinizi dinleyebilirsiniz. Sevdiklerinizle paylaşımlarınızda derinlik ve samimiyet arayışında olabilirsiniz. İlişkilerinizde açık iletişim kurmak önem taşıyor. Bugün kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlamaya çalışmak faydalı olacaktır. Yaratıcılığınızı ve sezgilerinizi de ön plana çıkarabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

21 Mart 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karakter olarak güçlü yönlerini ortaya çıkaracağın bir güne hazır mısın? Özellikleyerinde dürüstlüğünden taviz vermeyerek ve hırstan uzak olduğunu göstererek, birçok kişiye ders vermiş olacaksın. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Akrep burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsin.

21 Mart 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelir getirici faaliyetlerde yeni roller üstenebilirsiniz. Sektörünüzü değiştirmek, yelpazenizi büyütmek size yeni deneyimler sunabilir. Bunlar sadece kazanç anlamında değil insan ilişkileri konusunda da önemli gelişmeler sağlayacaktır.

21 Mart 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Şimdiye kadar gösterdiğiniz çabaların karşılığını alabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Göz önünde olacağınız işler yapabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Gün içinde kişisel konularınızla ön plana çıkabilirsiniz. Teknik işlerle ilgilenebilirsiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konular veya hayalleriniz üzerinden gerçekleşecek yeni gelişmeler sizleri mutlu edecek. Bu durum huzurunuzu arttırabilir ancak durduğunuz arkadaşlıklara dikkat.

21 Mart 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Televizyonda gördüğün veya internette okuduğun şeyler ruh halini çok etkiliyor olabilir. Bugün ekrana daha az bakmak ve daha az şeyle muhatap olmak gerginliğini azaltacak. Sende kaygı oluşturabilecek şeylere bakmamalısın bugün.

21 Mart 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün kurallara, hedeflere ve sorumluluklara daha fazla dikkat ediyorsunuz. Bugün ortaya çıkan zorluklar motive edici olabilir, sizi harekete geçmeye itebilir. Yine de sağlığınızı iyileştirmenin veya işinizi yapmanın yeni yollarını bulmak için güçlüdür. Yeni başlangıçların yolunu açan bilgiyi keşfetmek veya bir sorunu çözmek için önemli bir gün. Yeni bir fikir üzerinde çok hızlı ilerlemekten kaçınmayı hedefleyin ancak bugün öğrenme ve gelişme için olgun olduğundan, mümkün olduğu kadar çok şey öğrenin.

21 Mart 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğitim, öğretim ve ticari konularda şanslı olabileceğiniz bir gün. Hareket enerjiniz yüksek ve kendinize inancınız tam. Bugün geleceğe dair atacağınız adımlar sizi bir adım yükseğe taşıyabilir. Şanslı gelişmelere hazırlıklı olun.

21 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

21 Mart 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün kariyer,hayatınıza odaklanabilirsiniz. Çocuklar, aşk, hobi, tatil gibi konularda ani sorunlara rağmen süprizler de gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

21 Mart 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz insanın bugün işiyle ilgili bir sorunla karşı karşıya gelmesi söz konusu. Sadece risk olarak kalacak bu hadise, biraz gerilmenize ve endişelenmenize yol alabilir. Bugünlerde işinizle ilgili seri davranmanız gerekiyor. Karar verirken zorlanmıyorsunuz ama kararlarınızı hayata geçirirken biraz ağır kalıyorsunuz. Maddi sorunlarınızı gizlemek yerine, ailenizle paylaşarak çözüme gitmeyi deneyin. Öfkenizi kontrol edebildiğiniz sürece herhangi bir problem yaşamayacaksınız

21 Mart 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 21' 09" R
Ay
Terazi
17° 03' 52" R
Merkür
Boğa
05° 31' 21"
Venüs
Boğa
25° 05' 56"
Mars
Koç
14° 43' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 46"
Satürn
Balık
18° 04' 27"
Uranüs
Boğa
23° 28' 47"
Neptün
Balık
29° 25' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 10"
Chiron
Koç
21° 42' 03"
Lilith
Başak
25° 30' 31"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>