Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Para Kontrolünü Kaybediyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2020, Çarşamba

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve romantizm ile ilgili meselelerin sizin için ön planda olması muhtemeldir. Büyük olasılıkla, kıskançlık büyük gündem konusu olacak. Hayatınıza giren kişiyi o kadar sıkı kontrol altında tutuyorsunuz ki o da içgüdüsel olarak direniyor ve geri çekiliyor. En korktuğunuz şey bu olduğundan ona daha da sıkı bir şekilde yapışıyorsunuz... Ancak gerçekten yapmanız gereken şey, bu kişiye daha fazla duygusal özgürlük vermek.

Aksiyona geçtiğiniz sürece bugün başarı elde edebilirsiniz. İnsanların üzerinizde hakimiyet kurmasına izin vermeyin. Gücünüzün enerji dolu düzensiz patlamalarla hareket edeceğini dek edebilirsiniz, bu yüzden bu durumu kendi yararınıza kullanın. Mantıklı kararlar vermeye çalışın, böylece işler tereyağından kıl çeker gibi hallolacak. Ne yaparsanız yapın, pes etmeyın.

Kariyer ve para konularındaki olaylar bugün hayatınızın ön sıralarında yer alabilir.İşte yaşamınızdaki bir başarınız, kazancınız artmasına neden olabilir veya maddi açıdan bir talih kuşu kendi başınıza yeni bir yol izlemeniz anlamına gelebilir. Gün boyunca çok fazla düşünebilirsiniz bu yüzden kendinize biraz vakit ayırmanız çok önemli. Daha sonrasında, çıkıp eğlenmek isteyeceksiniz.

Tıpkı bir uçurtma gibi havalanmış uçuyorsun! Havalandıran bu enerji, ayaklarını yerden kesebilir. Konuşkan bir moddasın. Enerjin tartışmalarını da hızlandırıyor. İnsanlar sana ayak uydurmakta zorlanıyor. Biraz yavaşla ve çevrendekilerle açık ve net konuş. Beklediğin kadar hızlı bir şekilde söylemek istediklerini algılayamayabilirler.Tamamen özgür olsanız yakınlarınıza asil ve büyük bir proje sunacağınız şüphesiz. Fakat ne yazık ki, bugün sizi dinlemeye pek gönüllü değiller bu yüzden onları, size katılmaya ikna edemeyebilirsiniz. Aslında, göz önünde bulundurmadığınız tümö zorlukları listeleyerek söylediklerinizi eleştirebilirler. Bunu bir uyarı olarak görün. Bugün büyük girişimler için uygun bir gün değil!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Entelektüel açıdan her şeyin cevabını biliyorsunuz ancakharekete geçmeye gelince ilk adımı atmak konusunda tereddüt edebiliyorsunuz. Sanki yüksek bir platformun üstünden atlayacağınız havuza bakıyormuşsunuz gibi. Mantıken atlamadan önce, havuzun yeterince derin olduğunu biliyorsunuz ve atladıktan sonra her şeyin yolunda gideceğini de biliyorsunuz ama beklentiler size işkence ediyor.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında ve finansal alanda zekanız ve yetenekleriniz sayesinde fırsatlar yakalayabilir, kendinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Yöneticilerle, ortaklarla görüşmeler yapılabilir. Ekve projeler gündeme gelebilir. Kariyeriniz ve eğitiminiz için harcamalar yapabilirsiniz.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hislerinin daha da kuvvetli olduğu bir günden geçiyorsun. Aklından geçenin başına geldiğine şahit olabilirsin. Yaşam alanını daha dinamik hale getirmek için çeşitli düzenlemeler yapabilirsin. Bu durum kontrolünü kaybettiğin uzun bir alışveriş listesini de beraberinde getirecek. Harcamalarında ipin ucunu kaçırmamanı tavsiye ediyor Gök kubbe.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dışarıdan insanlara gizemli gelebilirsiniz. Çevrenizdeki kişiler size yaklaşmak için çekinceli düşüncelerle hareket ediyor olabilir. Kendinizi ifade ediş tarzınızı değiştirmek çevrenizde sevilen kimliğinizi yeniden kazanmanızı sağlayacaktır. Hayallerinizi gerçekleştirmek için geri planda beklemek yerine harekete geçmeyi denemelisiniz.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelmek sizi iyi hissettirebilir. Uğraştığınız işleri tamamlamak ve eksikleri gidermek için fırsatlar yakalayacağınız bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde uğraştıran durumlar söz konusu olabilir.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda verimli bir süreçten geçebilirsiniz. Sosyalleşme isteğinizin de artacağı bugünlerde ilişkinizdeki güven verme sürecini sağlayabilirseniz güzel zaman geçirebilirsiniz.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve para konularında hareketli bir gün sizi bekliyor. Sahip olduklarınızı, imkanlarınızı, kaynaklarınızı değerlendirmek için çaba gösterebilirsiniz. Bütçe ve harcamalarınızla ilgili disiplinli davranmayı ihmal etmeyin.

23 Eylül 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başarılarınızı organize etme zamanı. Neden onları göstermiyorsunuz? Bunları nobel ödülü gibi düşünün ve ofis rafınızda sıralayın.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati finansal konulara dikkat çekiyor.Yeni gelir kapıları arayabilir, ekonomik durumunuzu gözden geçirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Merkür ile Satürn arasındaki sert etkileşim kendinizi ifade ederken yanlış anlaşılmanıza sebep olabilir. Kontrolünüz dışında gelişen olayları veya arkanızdan konuşulanları öğrenmek canınızı sıkabilir.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi kapana kıstırılmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayallerinizdeki gibi bir eş adayıyla tanışmanıza çok az kaldı. İş yerinizde kendinizi geliştirebilmek için karşınıza çıkan her türlü fırsatı, en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. Biraz yalnız kalmaya ve rahatlamaya ihtiyacınız var.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiye ısrarcı davranmakla hata yapıyorsunuz. Karşınızdaki kişinin zamana ihtiyacı olabilir. Duygularınızı açığa çıkarmama kararlılığınız, daha çözümcü yöntemler edinmenizi engellememeli. Çözmeniz gereken bir sorunu sık, sık ele alıp sonra üzerinde düşünmekten vazgeçiyorsunuz. Önümüzdeki birkaç gün, daha önce atladığınız bir mesele temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir. Parasal konularda kararlarınızı verirken çevrenizin etkisinde kalmayın

23 Eylül 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 06' 40"
Ay
Kova
19° 16' 36"
Merkür
Koç
17° 39' 24"
Venüs
Boğa
03° 08' 21"
Mars
Koç
01° 03' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 46"
Satürn
Balık
16° 43' 37"
Uranüs
Boğa
22° 26' 48"
Neptün
Balık
28° 57' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 23"
Lilith
Başak
23° 31' 49"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>