Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Motivasyonun Düşebilir Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Hayata karşı neşeli tavrınız, her zaman çocuk olmanızı sağlıyor. Ancak bu durum aynı zamanda zeki bir insan olduğunuza işaret ediyor, zekasıyla nasıl güldüreceğinizi bilen bir insan. Farkında olsanız da olmasanız da, bu neşeli yönünüzü kaybetmeden de ciddi bir ilişki içinde olabilirsiniz. Eğer zaten bir ilişkiniz varsa, bunun ne kadar doğru olduğunu biliyorsunuzdur zaten.

Bugün, mevcut projelerle ilerlemek için iyi bir gün. Duran çalışmalarınız varsa, artık ileriye doğru akmaya başlamalı. Eğer finanse edecek birilerini arıyorsanız, nakit akışı sağlanacak olmalı. Ya da bildiğiniz bulmacaların eksik parçasını size sağlayabilecek ilgili ortak çalışanlardan telefon alabilirsiniz. Kilitlenme anından sonra bu hareket hissinin tadını çıkarın!

Bugün sizde bir haller var. İçinizdeki geleneklere karşı çıkan canavar bugün özellikle de sanat camiasındaki tüm tekdüzelikleri yıkmaya kararlı gibi. Neden gelenekçiliğe bu kadar öfke duyuyorsunuz? Bir taklitçinin sizin fikirlerinizi çaldığını ve onlar sayesinde bir şans yakaladığını düşünsenize? Eğer bir sanat eleştirmeni olsaydınız, bugün övgü dolu cümleler alabilirdiniz.

Mümkün mertebe aktif olmanın bir yolunu bul bugün. Hareket sağlığına mükemmel etki edecektir – özellikle de son zamanlarda masabaşında vakit geçirdiysen. Sportif ve eğlenceli şeyler dene. Bahçenle uğraşmak bile evde öylece oturmaktan iyidir. Fiziksel hareket stresi azaltır ve sana başarı hissi verir. Bu aktiflikten vücudunun her bir alanı faydalanır!Annenizin etkisi bugün aklınızda olabilir. Annenizin geçmişte ve günümüzde nasıl düşündüğünüz, hareket ettiğiniz ve hissettiğiniz üzerinde muazzam bir etkiye sahip olması muhtemeldir. Her burç için, karşıt bir burç vardır. Sizin için Akrep, karşıt burcunuz Akrep. Eğer anneniz karşıt burcunuza mensup ise, çatışma ve yanlış anlaşılma daha kolay meydana gelebilir. Onu ve ilişkilerini anlamanıza yardımcı olmak için bugün onun burcu hakkında bilgi edinmek için zaman ayırın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi kendine yeten birisiniz ve genellikle düşüncelerinizin ve endişelerinizin doğru olduğunu varsayıp başka insanlara bu konuda güvenmiyorsunuz. Bazen aczinizi ve herkes gibi bir insan olduğunuzu kabullenmek iyi gelebilir. Bugün hayatınıza yeni birini alın ve ona kendinizi açın. Ya da sizi yüzeysel bir biçimde tanıyan biriyle biraz daha yakınlaşmaya cesaret edin. Çok yakında yeni bir arkadaş edineceksiniz ve bu kişi hayatınıza pek çok şey katacak.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yapılacaklar ve görevlerle ilgilenebilirsiniz. Planlarınızı uygulamaya koymaya çalışabilirsiniz. Sosyal çevre vearkadaşlarıyla yardımlaşmalar öne çıkabilir.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

12.48’den 18.05’e kadar Ay, boşlukta hareket ediyor. İşlerinin yoğun temposu motivasyon eksikliğine neden olabilir. Beslenme tarzına dikkat ediyorsun. Zinde tutan besinler tüketebilirsin.  Tatil planlarını değiştirmek zorunda kalabilirsin. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin ailesindeki sağlık sorunları olan birisi hakkında haberler alabilirsin.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Tutkularınız mantığınızın önüne geçerek sağlıklı karar almanızı engelliyor. Ne zaman tutku ne zaman mantık yönünde gitmeniz gerektiği konusunda sorun yaşıyorsanız bu nokta işin uzmanından destek almanız size iyi gelebilir.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortak bir hedef üzerinde düşünmek ve detaylarla ilgilenmek gerekebilir. Başkalarına daha fazla yardımcı olabileceğiniz bir gündesiniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinizi gerçekleştirirken çıkacak engellere karşı hazırlıklı olacaksınız. Farkında olmadığınız taktirde sizi bir başkasının kararları yönetebilir.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerle ilgili tekliflere açık olduğunuz, yeni görüşmeleri değerlendirebileceğiniz, sevgi ve aşk duygusunu daha yoğun hissederek, hayatın keyifli ve eğlenceli taraflarına odaklanabileceğiniz son derece mutluluk veren bir zaman diliminde olacaksınız.

24 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklenmedik çevrelerden gelenteklifleri veya eski bağlantılardan gelen gelişmelerin önemini anlamaya başlıyorsunuz. Bunları daha doğru biçimde değerlendirmek için güvendiğiniz birine akıl danışabilirsiniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Araştırmacı bir ruhla hareket ederek, çevrenizi sıkı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Sistemli yapınızı belirgin bir şekilde vurgulayacak ve etrafınızdaki olayları yeniden düzenlemek isteyeceksiniz. Uyku düzeninizi sağlamalısınız.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, eğlence faaliyetleri veya sosyal yaşamınız ile alakalı hiç hesapta olmayan bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Çeşitli masraflarla alakalı olabilecek diğer konular da, gün boyunca sizi meşgul edebilirler.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girdiyseniz bugün partnerinize karşı çok şefkatli ve sevecen olacaksınız. Para harcamak söz konusu olduğunda aşırıya kaçmadığınızdan emin olun. Güneş size iyi enerjiler gönderiyor.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mutlu beraberliğinizi, kalıcı bir ilişkiye dönüştürme niyetiniz var. Sevgilinizin bu konudaki kararlılığı, sizi evlilik planlarına kadar götürebilir. Elinizde olmayan nedenlerle işinizde yeni kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Yalnız başınıza yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar bugün çok daha verimli olacak. İş arkadaşlarınızla uyumlu çalışmalarınızın karşılığını göreceksiniz. Kendinizle ilgili birtakım harcamalar birikiminizi eritebilir. Sağlık problemlerinizi hiç önemsemiyorsunuz.

24 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 08' 20" R
Ay
Aslan
25° 09' 50"
Merkür
Koç
29° 43' 49"
Venüs
Boğa
19° 43' 07"
Mars
Koç
11° 23' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 51"
Satürn
Balık
17° 46' 53"
Uranüs
Boğa
23° 13' 34"
Neptün
Balık
29° 19' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
21° 28' 51"
Lilith
Başak
25° 01' 25"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 14:51

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>