Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yatırım Tavsiyesi Alıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmanızın her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmayın. Dengeleri zorlamamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da dik ve sağlam durmaya çalışın. Tercihleriniz konusunda daha sabırlı olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamanız gerekmekte.

Maddi anlamda kendinizi toparlamanız gerekiyor. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sınırlarınızı aşma, farklılaşma ve iyileşme zamanında olduğunuzu bilmelisiniz. Duygularınızdan ve bunların size yaptırdıklarından emin olun. Yaşam alanlarınızda arınma ve toparlanma dönemine girebilirsiniz.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal olarak hassas olabilirsiniz ve derin düşüncelere dalabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle derin ve anlamlı konuları paylaşmak sizi rahatlatabilir. Ancak, duygularınızı daha sakin bir şekilde ifade etmeye özen göstermelisiniz. İçsel huzur bulmak için meditasyon ya da yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhunuzu beslemeyi unutmayın.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evcil hayvanı olmayan Akrep burcuysan, evcil hayvan sahiplenmek isteyebilirsin. Bu konuda yakında bir arkadaşından yardım istiyorsun. Maddi imkanlarını en doğru şekilde değerlendirmek istiyorsun. Alanında uzman birinden farklı yatırım tavsiyeleri almak isteyebilirsin.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birçok işle aynı anda ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bundan iyi yönde beslenmek sadece sizin çabalarınızla değil, çabanızı gören kişilerin desteğiyle de mümkün olabilir. Otorite figürlerinden önemli destekler görebilir, maddi ve manevi yönden güçleneceğiniz haberler alabilirsiniz.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konular keyfinizi kaçırabilir. Hassas olduğunuz durumlarda canınız sıkılabilir. Gün içinde maddi konularınızla ilgili sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda sabırlı olmalısınız. Tamamlanmasını istediğiniz işlerinizde gecikmeler olabilir.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde beklemede kalmanızda fayda var. Ev alacaksanız yönelebilirsiniz her şartta maddiyatla ilgili süreçlere başlamak için uygun bir gün.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kararsız kalmak bugünün zor geçmesine sebep olabilir. O yüzden zihnini boşaltarak senin için iyi olacağına inandığın kararları alman gerekecek bugün. Kısa bir yürüyüş ve açık havada bulunmak bazı konuları daha çabuk halletmeni sağlayabilir.

24 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep bugün özellikle ilişkilerinizde taze, yeni yaklaşımlar için iyi bir zaman. Örneğin, partnerinizin iletişim eksikliğinden memnun değilseniz, bunu çözmenin zamanı geldi. Artık ilişkinizi daha iyi hale getirme motivasyonunu hissediyorsunuz! Kendi ihtiyaçlarınıza daha fazla öncelik vermeniz gerektiğinin farkına varmak gibi önemli bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Bugün, daha önce görmezden geldiğiniz veya bir kenara ittiğiniz duyguları uyandırır ve heyecan vericidir. Partneriniz için daha derin bir sevgiyi keşfetmek gibi, bir ilişkiniz veya birine karşı hisleriniz hakkında bir açıklama olabilir.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili akrepler, güçlü hissedeceğiniz bir gün. Kafanıza taktığınız konuların aslında çok önemsiz olduğunu anlayacaksınız. İlerlemenize engel olan konuları fark edip uzaklaşabilmek sizin için önemli. Kaybettiğinizi sandığınız gücünüzü bu şekilde yeniden elde edebileceksiniz.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şüpheleriniz ve belirsizlikleriniz olabilir ve bunlar nedeniyle güçlükler yaşayabilirsiniz. Enerjiniz her zamankinden daha yüksek bir seviyede, fakat bu huzursuz ve uyumsuz bir enerji. Çatışmak istediğiniz kişiler varsa, bunu yaparken kendinize yeni düşmanlar edinmemeye dikkat edin. Sorunlarınızı daha da artırmaktan başka işe yaramayacaktır. Oysa isteklerinize biraz gem vurur ve sakin kalmayı denerseniz, bu dönemi sıkıntısız atlatabilirsiniz.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün hastane, sağlık veya imajınızla ilgili bazı krizsel süreçler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde sevgilinizi çok eleştiriyorsunuz. Ona karşı içinizde sürekli beslediğiniz gizli bir güvensizlik var. Sudan sebeplerle onu suçlamak yerine, güvensizliğinizin nedenini dile getirin. İş yoğunluğunuzun artması yüzünden strese girebilirsiniz. Kararlarınızı alırken duygularınıza değil mantığınızla onay vermeniz sizin açınızdan daha iyi olacak. Hobilerinize yaptığınız harcamalar fazla göze batmaya başladı! Gözlerinizi kontrol ettirin. Çektiğiniz başağrıları göz problemlerinin bir belirtisi olabilir.

24 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 00' 28" R
Ay
İkizler
02° 28' 08" R
Merkür
Koç
22° 49' 45"
Venüs
Boğa
11° 54' 21"
Mars
Koç
06° 32' 02"
Jüpiter
Boğa
26° 02' 01"
Satürn
Balık
17° 18' 42"
Uranüs
Boğa
22° 51' 27"
Neptün
Balık
29° 09' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
21° 08' 50"
Lilith
Başak
24° 19' 11"
True Node
Koç
15° 16' 54"
Son Güncelleme : 09/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>