Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yüklerinden Kurtuluyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Etrafınızdaki insanlar arasında kendinizi gösteriyorsunuz. Bugün, bir sürü arkadaşınızla beraberken kişiliğinizin bir yönünü gösterme şansınız olacak. Çocukken sahip olduğunuz ve hala bir parçanız olan kusursuz cazibeniz bugün normalden daha fazla parlıyor! Yani, tereddüt etmeyin, tekrar o çocuk olun!

Bazı zor zamanlardan geçen bir arkadaşınız bugün tavsiyelerinizi almak isteyebilir. Arkadaşlarınız ya da belli bir proje üzerinde beraber çalıştığınız meslektaşlarınız arasında bugün sinirler gergin olabilir. Sinir bozucu gecikmeler herkesin etkisiz kalmasına neden olabilir. Belki mola vermek ve daha sonra herkes daha konsantre hissettiğinde projeye geri dönmek en iyisi olacaktır. Gelişmelere ve bu olaylara dahil olan kişiler için üzülmek işlerin tamamlanmasını ara vermek kadar olmasa da geciktirir.

Bugün bilgiler altında ezilmiş hissedebilirsiniz çünkü normalde cevaplayabildiğinizden çok daha fazla telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bugün önceliklerinizi belirleyip onlara sadık kalma günü. Yoksa gününüzü giderek artan bir hızla sahanın dört bir yanını dolaşan bir tenis topu gibi geçirebilirsiniz. Gün boyunca derin nefes alın bu şekilde öfkenizi kontrol atlında tutabilirsiniz.

Yerinde durmak bugün çok zor olacak. İnsanlar seni sağdan soldan çekiştirip durabilir; ki sağlam ve ayakları yere basan ın güçsüz ve kopuk bir hale gelmesi söz konusu olabilir. Bastığın kayalara dikkat et. Nasıl bir yapıda oldukları pek anlaşılamayabilir. Ayrıca iştahın yüzünden gözün dönebilir, fakat seni beslemeye yetecek kadar gıda bulamayabilirsin.Bugün birileri sizi avantajlı durumunuzdan alıp kendinize getirmek derdinde olabilir. Keyfinizi bozmak isteyenlerden sakının, ancak durumun nereden kaynaklandığının da bilincinde olun. En önemli nokta başkalarını olduğu gibi kabullenmek. Ne kadar az inatlaşırsanız sizin için o kadar iyi olacaktır. Acele etmeyin ve hiçbir şeyi fazla abartmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karma yolculuğunuz boyunca şu anda yaşamakta olduğunuz gibi yoğun dönemlerden geçmeniz olası. Tam her şey yerli yerine oturdu derken evren sizden daha da ileri gitmenizi isteyebilir. Varoluşsal düşüncelere ve sorulara dikkatinizi verin. Ne kadar soru sorarsanız o kadar yol alırsınız. Ah, en sonunda kendinizi aşmak ne büyük tatmin!

25 Mart 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün davalar, miras ve nafaka gündemleri; krediler ve ödemelerle ilgili aksiyonlar ön planda olabilir. Gerilimden ve negatif enerjiden uzak kalmaya özen gösterin.

25 Mart 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal hayatındaki çıkmaz sona eriyor. Üzerindeki yüklerden kurtulmanın getirdiği hafifliği hissedeceksin. Arkadaş çevrenle olan iletişimin güç kazanacak. Yeni bir işe başladıysan,yerindeki çalışma performansın, patronların tarafından takdir görecek. Kişisel bakımın için daha fazla vakit ayıracaksın.

25 Mart 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size karşı iyi niyetli olmadığını düşündüğünüz kişiler için intikam ve kötü düşünceler aklınızdan geçebilir. Canınızın yandığı kadar can yakma isteği sizin kalitenizi düşürecektir. Sakinliğinizi koruyun ve her şeyi İlahi adalete teslim edin.

25 Mart 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda hedeflerinizin peşinden gideceğiniz bir gündesiniz. Bazı işlerinizde tamamlanmalar olabilir. Kabullenme içinde olacağınız konular keyfinizi kaçırabilir. Sabırlı olmalısınız. Kadınlardan gelecek kısmetler olabilir. Gün içinde alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Akşam saatlerinde hareketlilik devam edebilir.

25 Mart 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çözümleyemeyeceğiniz konularda endişe etmeyi bırakacak, özellikle işinizde sadece yapabilirliklerinize odaklanacaksınız.

25 Mart 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkileriniz ve yeniliğe açık ruhsal durumunuz ön plana çıkarken, yurtdışı bağlantılı işler, eşle iletişim, eğitimler, seyahatler, flörtler, çocuklarla ilişkiler ve aşk hayatınız konusunda yoğun destek alıyor olacaksınız. Bu pozitif enerji ile şartları kendi lehinize döndürebilir, motivasyonunuzu güçlendirebilirsiniz

25 Mart 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir tür seçimle karşı karşıya kalabilirsiniz, ancak şu anda hangi yöne gitmek istediğinizden tam olarak emin değilsiniz. Acele etmeyin. Bugün hepsini yapmak gerekli değil. Birkaç gün bekleyin, seçeneklerinizi değerlendirin ve ardından kararınızı verin.

25 Mart 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızdan beklediğiniz ilgiyi görmediğiniz zaman, duygularınız yaralanıyor. Başarı kazanırken, aynı zamanda düşmanlarınız çoğalıyor. Şüpheci ve baskıcı yönleriniz nüksettiği zaman, gereksiz tartışmalar çıkarıyorsunuz.

25 Mart 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özdisiplininizin biraz gevşek olacağı bir gün geçirmeniz mümkündür. İşlerinize veya görevlerinize odaklanmakta zorluk çekebilirsiniz. Eğer imkanınız varsa, kendinizi zorlamayın ve sizi rahatlatacak faaliyetlere veya sosyal hayata yönelin.

25 Mart 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizi memnun etmeye çalışmaktan kendinize zaman ayıramıyorsunuz. Finansal olarak harika bir durumdasınız ve kendinizi özgür hissediyorsunuz. Zihninizi ve bedeninizi dinlendirmek için kendinize zaman ayırın.

25 Mart 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatının tartışmaları, inatlaşmaları ilişkinizi yıpratıyor. İlişkinize heyecan gerekiyor, her ikiniz de değişime olumlu bakarsanız beraberliğiniz tekrar canlanabilir. Birtakım kişilerle girdiğiniz para ortaklıkları size kazanç getirmek üzere. Mesleğinizde takdir toplamayı seviyorsunuz, fakat çok yorulup sağlığınızı bozmamak için enerjinizi dikkatli kullanmanız gerekebilir. Kendinize sağlık açısından biraz daha itina etmeniz önemli. Şu anda bir sorun yok ama, ilerleyen yaşlara da hazır olmalısınız.

25 Mart 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 50' 44" R
Ay
Aslan
08° 51' 13" R
Merkür
Koç
28° 07' 01"
Venüs
Boğa
18° 04' 08"
Mars
Koç
10° 21' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 12' 52"
Satürn
Balık
17° 41' 11"
Uranüs
Boğa
23° 08' 53"
Neptün
Balık
29° 17' 31"
Plüton
Kova
02° 04' 26"
Chiron
Koç
21° 24' 42"
Lilith
Başak
24° 52' 30"
True Node
Koç
14° 53' 43"
Son Güncelleme : 14/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>