Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Aralık 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kısa vadede sandığınız tehlikeler gözükmüyor. Aksine, az görüşmek sizi birbirinize daha da çok bağlıyor gibi. Bir süredir ikinizin de kendi meşguliyetlerinizin ön plana çıkması, kopukluk nedeni olacağa benzemiyor.

Bir mesafe koymak, hatta zarar verici gördüğünüzilişkisini ortadan kaldırmak sizin yetkinizde. İş sırasında beyninizin rahat olmasını istemeniz çok doğal.

Çevrenizdeki hastalıklı para ilişkilerinin gizi yakında ortaya çıkacak. Bundan hiç hoşlanmayacaksınız. Önümüzdeki günler içinde alacağınız para haberleri, iyi araştırmalar gerektirecek.

Sonradan üzüntüler yaşamamanız için, size oldukça ılımlı duygularla yaklaşan kişinin geçmiş hırçınlıklarını bu sıralar unutmanız yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte yakın çevrenizle iletişim açısından keyifli ve şanslı bir döneme ilerliyorsunuz. Kardeşlerinizden ve komşularınızdan destek görebilirsiniz. Güzel söz ve konuşmalarınızla dikkat çekebilir, başkalarını ikna etmekte zorlanmayabilirsiniz.

26 Aralık 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 00:37 Ay-Venüs görünümü, çevremizle ilişkimizde gücü elinde bulunduran taraf biziz. Sözlerin, davranışların ardında olanları hisseden bir yüreğe sahibiz. Samimi olmadığını fark ettiğimiz kişilere pek itibar etmeyiz. Saat 18:37-20:50 Ay-Boşluk etkisi altındayız. İnce eleyip sık dokuruz. Sanki bir şeyler daha fazla canımızı sıkıyor gibidir. Özellikle yaşça büyük kişilerle anlaşmak pek kolay olmaz. Toplumsal olaylara çabuk tepki gösteririz. Saat 20:50 Ay-Başak geçişinde, işiniz olmasa bile, kendinizeyaratırsınız. Birileri sizden yardım istese gönüllü bir şekilde yerine getirirsiniz. Boş yere konuşan, avare dolaşan kişileri acımasızca eleştirirsiniz. Sistemin çarklarının bozulmaması için insanların dikkatli ve sorumluluk sahibi olmaları gerektiğini düşünebilirsiniz. Aşk gibi derin bir konuda kimseyle konuşmaz, özel hayatınızın sırlarının bilinmesinden hoşlanmazsınız.

26 Aralık 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kendine vakit ayırıyorsun! Hayatındaki rutinleri ve alışkanlıkları bozarak, kendini yenilemek isteyeceksin. Gün içerisinde abartılı tepkiler vereceğin durumlar oluşabilir fakat bu sefer bu tarz olumsuzlukları onarmak adına daha hızlı davranacaksın. Fakat bir yandan da önemli sorumluluklarını ihmal etmediğinden emin olman gerekiyor. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilinle fikir ayrılıkları yaşayacağın konular olabilir. Aile ve arkadaş toplantıları yapılması gereken işlerin yanında çok cazip gelebilir. Fakat sana ait sorumluluklarla ilgilenmediğinde sonuçlarıyla uğraşırken tek başınasın, bunu unutma! Arkadaşlarının buluşma tekliflerini geri çevirebilir, akşamı kendine ayırmak isteyebilirsin.

26 Aralık 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşılıklı duygusal bağların güçleneceği ve duygu dünyanızda güveni yakalayacağınız güzel bir gün. Bekâr Akrepler için yeni tanışmalar olabilir fakat bu kişiyle ilgili net bir fikre sahip olamayabilirsiniz.

26 Aralık 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda sorumluluklarınızda artışlar olabilir. Mücadelesini verdiğiniz konular hakkındaki fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde stresler olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için kendi meslek grubunuzdan insanlardan destek alabilirsiniz. Bazı olayları net görmekte zorlanabilirsiniz.

26 Aralık 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçük bir umut sizi yeniden sevgiye bağlayacak. Önemsediğiniz kişiden beklediğiniz haberler gelebilir.

26 Aralık 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte kariyer alanınız vurgulanırken, bu süreçte kariyerinizde yeni başlangıçlar yapmaya konsantre olabilir, kendi içinizde çalışmalarınız ve kariyer hedeflerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Mars'ın yeni aya karesi ile, aile büyükleri, kurumlar ve patronlarla ilişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken ve olası problemlerin size yansıyabileceği bir süreç sözkonusu iken, ilişkilerinizde ya hep ya hiç vurgusu ön plana çıkıyor olacak. Yeniay haftasında vereceğiniz kararlar, Satürn'ün Merkür ve Venüs ile yapacağı uyumlu görünümlerle desteklenirken, bu süreçte yabancı bir ülkeye gidebilir, yurtdışına yerleşmeyi düşünebilir, sizden uzak bir şehir veya ülkede olan birisi ile flört etmeye başlayabilir, basın yayın, müzik ve eğitim alanlarında daha çok para kazanabilir ve bunlardan faydalanabilir, hayatınıza katkısı olacak yeni eğitimler alabilirsiniz. Hafta genelinde ilişkilerinizde sorun olan konuları zorlamamak ve zamana bırakmak faydalıyken, sorunsuz devam eden ilişkilerde birçoğunuz bu süreçte evlenmeye karar verecek ve yalnız olanlarınız da yeni bir ilişkiye başlıyor olacaksınız.

26 Aralık 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş arkadaşlarınızla ilgili gelişmeler olabilir. Sistem değişikliği yaşanıyorsa bugün önemli açıklamalar olası. Hassas ve kırılgan olabilir, yanlış anlaşılabilirsiniz. Romantik ihtiyaçlarınızı doğru ifade edin.

26 Aralık 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Aslan burcunda seyahat ederken bugün adeta bir yıldız gibi parlarsınız. Kariyerde sunumlar yapabilir, kadınlarla ilgili etkinliklere katılabilirsiniz. Patronunuzla yapacağınız etkili bir konuşma sonucunda terfi etmeniz gündeme gelebilir.

26 Aralık 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi anlamda birçok konuyu yeniden değerlendirip, hesap kitap yapıp yeni yatırımlara yönlenebileceğiniz bir dönemdesiniz. Özellikle topraktan satın alma yapabileceğiniz zamanlar. Taşınmaz mülkler konusunda şanslı olacağınız bu dönemi mutlaka değerlendirmeye çalışmalısınız. Basit ama ateşli hastalıklar konusunda dikkatli olmalısınız.

26 Aralık 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 14' 28" R
Ay
Terazi
28° 11' 41" R
Merkür
Boğa
06° 50' 42"
Venüs
Boğa
26° 14' 05"
Mars
Koç
15° 25' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 46' 50"
Satürn
Balık
18° 07' 58"
Uranüs
Boğa
23° 31' 59"
Neptün
Balık
29° 26' 53"
Plüton
Kova
02° 01' 43"
Chiron
Koç
21° 44' 46"
Lilith
Başak
25° 36' 40"
True Node
Koç
14° 55' 46"
Son Güncelleme : 20/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>