Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönül ilişkileriniz genellikle heyecanla dolu ama kısa ömürlü oluyor. Kalıcı ilişkilerden çekiniyor gibisiniz. İlişkide aşkın ömrü diye belirlediğiniz süreler oldukça kısa.

Mesleğinizi geliştirme ihtiyacınızı karşılayamıyorsunuz. İşinize verdiğiniz emeğin karşılığında böyle bir boşluk göze çarpıyor. Yeni birortamı arayışlarınız bu günlerde de sürecek.

Para konularında eli açıksınız. Ama her eli açık gibi, bu özelliğinizi asla sekteye uğratmamanız gerekiyor. Aşırı değiştiğiniz yönündeki suçlamalar çok çabuk geliyor.

Son günlerde yaşadığınız kırgınlık çok hak edilmiş bir duygu, bunu biliyorsunuz. Gönlünüzü insanlara açarken, belli bir çizgi çizmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kuşkulara açıksınız. Nedenlerinizin haklılığı konusundaki inancınız, bu kuşkuları yoğunlaştırıp tehlikeli boyutlara getirebilir. Oysa yeni değerlendirmelerle, bunların çoğunun yanılsama olduğunu görebilirsiniz. Kararlı ve dengeli adımlarla üzerine yürüdüğünüz bir gelişme, bugün hazırlıklı olmadığınız şekilde sapma gösterebilir.

3 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda hareketine devam ediyor. Sabahın ilk saatlerinde aktif olan Ay-Venüs kavuşumu sakin bir güne başladığınızı gösteriyor. Evinizde vakit harcayabilirsiniz. Biriktirdiğiniz işlerinizi toparlayabilirsiniz. Ailenizle daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Bugünü birlikte eğlenerek geçirebilirsiniz. Ailede fikirlerinize ihtiyacı olanlar olabilir. Gece saatlerinde Ay'ın Mars ile zorlu açısı evinizde riskli işlerden sakınmanız gerektiğini gösteriyor. Sevgiler, Astromeri

3 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün Ruh Hali: Sorunları ÇözeceksinAy, bugün hava burcunda hareket ediyor ve adeta seni de yükseltiyor. Neden diyecek olursa çünkü bir de Merkür gerilemesi etkisindeyiz. En ufak sorun bile beraberinde büyük hesaplaşmaları getirecek. Derin ve araştırmacı yapın daha da ayyuka çıkabilir bugün. Arkadaşların bazı önemli sorunlarını seninle paylaşmak isteyecekler. Onlara akıl verirken aslında kendi gerçeğinle yüzleşmen söz konusu olabilir. Aklına takılan bir fotoğraf karesi için kavga ettiğin kişinin gönlünü almak, tüm gününü meşgul edebilir. Bugün söylemlerine çok dikkat etmelisin Akrep burcu. Gün sorunları da beraberinde getirecek.

3 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Romantizmin yoğun olduğu bugün aşkın tadını çıkarmalısınız. Baskıcı tarafınız sizi ele geçirip manipüle etmek istese bile direnin. Sonuçta sevgiden daha güçlü bir şey yoktur.

3 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Saka burcuna ilerleyen Ay, özellikle yakın çevrenize ya da evle ilgili konulara daha çok odaklanma getirebilir. Kendi duygularınızı da anlamaya bakmalısınız.

3 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddenin daha fazla değer kazanmak zorunda olacağı bir döneme adım atıyorsunuz. Romantik anlamda veya partnerinizle ilgili konularda yeniden değerlendirip çözmeniz gereken konular var. Aileniz ile alakalı konularda hayal kırıklığına uğrayabilir veya olanları olduğundan farklı algılayabilirsiniz.

3 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde görüşmeler, iletişim, haberleşme ve yakın çevre ilişkilerinizde ifade gücünüzü kullanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. 17.00'dan sonra iletişim yeteneklerinizi çok daha güçlü kullanırken, akşam saatlerinde özel hayatınızda buluşma ve görüşmeler gerçekleştirebilir, daha kaliteli iletişim kurabilirsiniz.

3 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde tepkisel tutumlar içinde olabilirsiniz. Önemli organizasyonlara katılacaksınız eleştirel davranmayın. Problem çözen yaklaşımlar, katılımcı ve idealist tutumlar faydalı olur.

3 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Kova burcundaki seyahati ev ortamınızdaki ilişkilerin gerginleşmesine neden olabilir. Özelikle canınızı sıkan konuşmalara maruz kalabilirsiniz. Çevrenizdekilerin duyarsız davranışları sizi rahatsız eder. Ilımlı, adalete önem veren yapınızla bencil tavırlı insanlardan rahatsız olursunuz. Entelektüel konulara karşı ilginiz artar. Uzay, elektrik, elektronik cihazlarla sorun yaşama potansiyeliniz yüksektir.

3 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karamsar yaklaşımınızı terk edemezseniz, çevreyle olan iletişimlerinizi de olumsuz etkileyebilirsiniz. Diğer taraftan, olumlu ve yapıcı yaklaşımlar, çevrenin beklentilerini yerine getirirken etrafınıza güven vermenizi ve memnun etmenizi sağlayacaklardır.

3 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 38' 16" R
Ay
Başak
13° 39' 51"
Merkür
Boğa
01° 41' 53"
Venüs
Boğa
21° 37' 53"
Mars
Koç
12° 34' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 53' 52"
Satürn
Balık
17° 53' 18"
Uranüs
Boğa
23° 18' 59"
Neptün
Balık
29° 21' 45"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 36"
Lilith
Başak
25° 11' 46"
True Node
Koç
14° 53' 44"
Son Güncelleme : 17/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>