Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yaşam Alnında Aydınlığı Tercih Ediyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 100%

Düşünceleriniz bugün net ve keskin. Zihinsel farkındalığınız oldukça yüksek ve bunu yeni ve ileriye dönük projelerde kullanmalısınız. Lafı uzatarak zaman kaybetmeyin. Sorunun merkezine inin. Bir kelime oyunu veya satranç oynarsanız, rakibinizi kolayca yeneceksiniz. Beyninizi harekete geçirecek aktiviteler yapın. Bugün kendinizden şüphe etmeniz için hiçbir sebep yok.

Gerçekten işinizde ilerlemenizi sağlayacak kadar kuvvetli hisleriniz var, ancak ilerlemenizin karşısında henüz bir şeyler duruyor gibi gözüküyor. Belki de kendinizi üç arabayla birlikte bir dört yol ağzında ve hanginiz daha önce gidecek endişesi yaşıyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Hepiniz bir kerede gidemezsiniz, ama henüz kimse sıranın kimse olduğunu bilmiyor. Gaza basmak yerine, kesişme noktasına yavaşça ilerleyin ve sinyal vererek niyetinize diğerlerine de belli edin.

Bugün konsentrasyon konsunda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Gezegensel enerjiler, size hayal kurmak ve bir şeyi hayalinde canlandırma konusunda ilham verebilir. Eğer dikkatiniz dağılıyorsa, sık sık ara verin ve telefon görüşmeleri yapın. Beyninizi aktif tutun ki bu yorucu günde uyanık kalabilsin. Ara verdiğiniz anlardan birinde sirkülasyonun devamını sağlamak için güzel, canlı bir yürüyüşe çıkmaya çalışın.

Birisi bugün sana kapılmış olabilir. İlgi çekici bir karşılaşma sonrası bu kişiyi etkilemiş olabilirsin. Bu insan senin arkadaşçıl enerjini sevmiş. Bir buluşma ayarlayıp bu kişiylr olan bağlantını keşfetmek istiyorsun. Ya da güçlü birisinin sana yardım etmeye çalıştığına tanık olabilirsin. Bir arkadaş veya tanıdık önemli tavsiyelerde bulunabilir. Yoluna çıkan bu cevherlere dikkat et.Bugün etrafınızda olup bitenin fazlasıyla farkında olabilir ve başkalarının fikirlerini içselleştirebilirsiniz. Kendinizi çok fazla açmayın, aksi takdirde birinin düşünmeden yaptığı densizce bir yorum sizi incitebilir. Bugün en büyük huzuru ve istikrarda bulacaksınız. Hayatın maddi keyiflerinin tadını çıkarmaktan çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için kelimelerle başa çıkmanız her zaman olduğundan çok daha zor olabilir. Birisi size pek de anlayamadığınız tuhaf bir konuda bir kitap ödünç verebilir. Aslında kitabı -ya da okuduğunuz herhangi bir şeyi- son derece sıkıcı bulacaksınız! Ama yine de, arkadaşınızı kırmak istemiyorsunuz. Kitabı bir kenara koyun ve daha sakin olduğunuz bir zamanda okumaya çalışın. O zaman sözcüklerin anlamları önünüzde bir şebboy gibi açılacak.

3 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında gerilim, huzursuzluk hali olabilir. Öğle saatinden itibaren ise daha güçlü duygular, kontrol isteği, detaylara önem verme hali ön planda olabilir. Vesvese ve varsayımlardan, ilişkilerde akıl okuma eğiliminden kaçınmalı.

3 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanını tekrar düzenlemek isteyebilirsin. Ev dekorasyonu ile ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Ev içerisinde farklı fikirler denemeye başlayacaksın. Evli bir Akrep burcuysan, eşinle geçmişe dair bir değerlendirme yapabilirsin. Yaptığın birikimlerin uzun vadeli bir yatırıma yönlendirmek isteyebilirsin.

3 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle duygusal sorunlar yaşayabilirsiniz. Alınganlık yapmadan önce ihtiyaçlarınızı açıkça dile getirmelisiniz. Sevilmek istiyorsanız kırıcı olmayın. Tutkulu duyguların sevdiğiniz insanı boğabilir.

3 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle bir arada olmak ya da eve yönelik bir konu üzerinde düşünmek söz konusu. Olaylara biraz daha tarafsız gözle bakmaya çalışın.

3 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kolayca metamorfoz geçirebileceksiniz. Kendinizi çok iyi tanımanız çevrenizdeki insanları veya durumları değiştirme gücü sağlıyor. Diğerlerine karşı dikkatli güç kullanmanız faydalarınızı artıracaktır.

3 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal açıdan oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sıra dışı fikirlerinizi ve yenilikçi yönlerinizi öne çıkarabilirsiniz. Umutlarınızı tazeleyebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

3 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize verdiğiniz sözleri tutma konusunda başarılı değilsiniz. İçten içe yapabileceğinizi bilseniz de hep bir noktada pes ediyorsunuz. Bunu yapmayın!

3 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her anlamda güçlü bir tablo çiziyor olmanız; çevresel faktörlerinizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Seçimleriniz konusunda yapacağınız tercihler için, yardım almak istemiyorsunuz. Maddi konularla ilgili yeni fikirlere açıksınız.

3 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

3 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte şans dolu bir gün geçireceksiniz. Finansal durumunuzu tehlikelerden uzak tutmaya çalışın ve geleceğiniz için birikim yapın. Egzersiz yapmaya ve sağlıklı beslenmeye başlamalısınız.

3 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk belki belli şeylerden ödün vermenizi gerektirebilir fakat emin olun kazandıklarınız daha fazla olacaktır. Korkularınızdan uzaklaşın. Birine bir hediye verin. Eğer bir arkadaşınız kendini kötü hissediyorsa, ona yardımcı olmaya çalışın. Kendinizle onur duyun ve istediklerinizi satın almaya çalışın. Bugün sizin için harika ve enerji dolu geçecek. Yaşam için gerekli fiziksel ve beyinsel enerjinin hepsine sahipsiniz. Parasal çalışmalarda başarılı olabilmek için sabırlı davranın. Diş bakımı başka hastalıkları da önler.

3 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 46' 52" R
Ay
Başak
03° 07' 31"
Merkür
Boğa
00° 33' 38"
Venüs
Boğa
20° 32' 17"
Mars
Koç
11° 53' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 41' 17"
Satürn
Balık
17° 49' 39"
Uranüs
Boğa
23° 15' 53"
Neptün
Balık
29° 20' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
21° 30' 53"
Lilith
Başak
25° 05' 51"
True Node
Koç
14° 52' 42"
Son Güncelleme : 16/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>