Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona yaşadığınızyoğunluğunu, gerginliklerinizi anlatarak ilişkinizi yeniden yumuşatmak istiyorsunuz. Çünkü bazı suçlarınız var. Bu geceki yemek özür dilemek için size fırsat yaratacak.

Önümüzdeki haftanın yarısında biraz rahata kavuşacaksınız. İşlerin kısmen de olsa yavaşlaması size nefes aldıracak. Yorgunluğunuzu,stresinizi dışarıya bile taşıyorsunuz. Bir izin koparmanın yollarını aramalısınız.

Bir para beklentiniz var. Bu konuda boşuna umutlanıyorsunuz. Fakat para durumunuzda geçici de olsa bir ferahlama var. Bunu geride bıraktığınız ödemeler sağlamış görünüyor. Yeni ödemelere kadar rahatsınız.

Yanlış yorumlar sizi çok başka yerlere götürecek, tanık olduğunuz bir olayı çok gerçekçi bir biçimde ele almalısınız

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi sürekli arayan dargın olduğunuz arkadaşınızın sizin için taşıdığı anlamı herkes biliyor. Bu nedenle de kırgınlığınız büyük bir merak konusu oluyor. Sonunda etkilenecek ve bu kez siz onu aramaya karar vereceksiniz. Sıcakkanlı bir insansınız. Arkadaşlık ilişkileriniz yaygın ve güçlü. Yine de arkadaşlıklarda özenli davranılması gereken biri olarak biliniyorsunuz.

30 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 02:16 Ay-Mars görünümü, finansal konuların yarar-zarar hesabının yapılmadan bir oldu bittiye getirilmesinin yanlış olacağını gösteriyor. Ortaklaşa hesaplar, ödenmesi gereken vergiler, bankalarla yapılacak görüşmeler bugün etkili gözüküyor. Umduğunuz şekilde gelişmesi muhtemeldir. Saat 04:34 Ay-Güneş görünümü, hem duygusal hem de fiziksel canlılığınız üzerinde gelgitlere, kararsızlıklara neden olabilir. Sağduyulu düşünmekte, dağılmamakta, sonradan pişman olacağınız kararlar almamakta yarar görüyorum. İçinden çıkamadığınız meseleleri bencilce ele almayınız. Saat 17:58 Ay-Neptün görünümünde, elden geldiğince sakin olmak, çevremizle çatışmamak, partnerimizle aramızdaki sorunları büyütmemek ve olabildiğince kendinizi korumak için geriye çekmek. Yani birileriyle karşı karşıya gelmek yerine, soğukkanlı davranmak bazı kişilere iyi bir cevap olabilir. Saat 18:38 - 1 Ekim saat 21:00 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Her şeyi sağlama alırız. Sorunların bir an önce düzelmesini istersiniz. Ancak boşluk etkisinde özellikle ilişkide sadece sizin haklı olduğunuzu düşünmek yanlış olur. Etraflıca duruma bakalım. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

30 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini etkinlikler içinde bulacaksın. Katıldığın ortamlarda yeni tanıştığın birisinin ilgisi hoşuna gidebilir ve birden duygu değişimi yaşayıp bağlandığını düşünebilirsin. Etrafındaki kişilerin gözleri üzerinde olacak. Duygularını ve hislerini iyi bir şekilde yönetebilmenin mutluluğunu yaşayacaksın. Ufak tefek sıkıntıların üzerinde durmamaya kararlısın. Anlamsız bir tartışmaya şahit olabilirsin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, ummadığın kişinin sana olan ilgisi, duygularını yeniden harekete geçirebilir. Şartlar, yaşamını zorladığından, alanın olmasa bile önüne gelen ektekliflerine sıcak bakıyorsun. Ailede, senden yaşça küçük, eğitim gören bir yakınına maddi destekte bulunabilirsin.

30 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Romantizm ve aşk konuları sizi her yönden rahatlatabilir ve kendinizi keyifli hissedebilirsiniz. Bekâr akrepler için yeni bir ilişki döneminin başlangıcı olabilir ve ciddi beraberlikler yaşanabilir.

30 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa bir konuda daha kararlı davranmanız gerekebilir. Şüphe yaratan ya da gizli kalan durumlarla da karşılaşabilirsiniz.

30 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ektiğinizi biçeceğiniz bir gün. Kalbiniz çok temiz olduğu için her şey oldukça güzel sonuçlanacak.

30 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkiler biraz daha özen ve hassasiyet gerektirebilir. Karşılıklı anlayışa dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde ise konsantrasyon gerektiren işlerde başarılı olabilir, kendinizi gösterebilirsiniz.

30 Eylül 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihniniz olayları farklı vecheleriyle tartıp değerlendirerek gün boyu aktif olacaktır. Harcamalar, ani hesap işleri söz konusu olabilir. İlerleyen saatlerde zihin yorgun düşeceği için günü olabildiğince evde geçirmekte, ev işleriyle uğraşmakta fayda var.

30 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat edecek. Ruhsal ve psişik enerjiler ön plana çıkar. Anne yada hayatınızdaki diğer önemli kadın figürlerinin depresif tutumlarıyla yüzleşirsiniz. Ödemeler ve borçlar canınızı sıkabilir. Bol bol nefes egzersizi yapıp, ciğerlerinize temiz hava yollayın. Açık mekanlarda vakit geçirin. Söylentilere kulak asmayın.

30 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni biri hayatınıza girebilir. Ve yaşamınızı değiştirebilir. Agresif tavırlardan vazgeçip daha uyumlu olmaya çalışmalısınız. Aşk, sizi derinden etkileyen bu olguyla karşılaşmak, dengenizi bozuyor. Tam uygun biriyle karşılaşınca değşik bir kişiliğe bürünmeyin. Olayları akışına bırakın.

30 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 22" R
Ay
Terazi
02° 41' 28"
Merkür
Boğa
03° 50' 38"
Venüs
Boğa
23° 36' 47"
Mars
Koç
13° 47' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 40"
Satürn
Balık
17° 59' 45"
Uranüs
Boğa
23° 24' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 00"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 27"
Lilith
Başak
25° 22' 29"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>