Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda hiç bir gelişme yok. Hoşlandığınız biri var fakat onunla konuşmaya cesaret edemiyorsunuz. O sizin ona karşı hissettikleriniz hakkında hiçbir şey bilmiyor.

İş konularında çok rahatsınız. İşinizi seviyorsunuz ve çalışkanlığınızla göz dolduruyorsunuz. Son günlerde tatile çıkma fikri sizikonularından uzaklaştırıyor biraz.

Ödemeniz gereken bir borcunuzu ödemeyi sürekli unutyor ya da ihmal ediyorsunuz. Bugün bu konuyal uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Son günlerde çok dalgınsınız. Yapmanız gerken işleri yapmayı unutuyorsunuz. Yapacağınız işleri bir yere not ederseniz bu sorununuzdan kurtulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlardaki karmaşık bazı gelişmelerin etkisinde görünüyorsunuz. Çevrenizdeki önemli iki insanla gönül ortaklığınız, bu yüzden son bulabilir. Önemli bazı ilişkileriniz bugünlerde sizden ilgi bekliyor. İş yoğunluğunuzu gerekçe olarak göstermeniz yeterli olmayabilir. Çok sevildiğiniz biri tarafından hassas bir konuda gizli bir şekilde destekleneceksiniz.

30 Nisan 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay Balık burcunda seyrine devam ediyor. Ay'ın Neptün ile kavuşumu, aşk hayatınızda romantik, tutkulu zamanlar geçirmenizi sağlayabilir. Çocuğunuzla ilgili bir dileğiniz varsa bugün gerçekleşebilir. Ay'ın Mars ile kurduğu zorlu kontak akşam saatlerine doğru aktifleşiyor. Nedensiz yere gergin çıkışlar yapabilirsiniz. Sevdiklerinizin kalbini kırmamaya dikkat edin. Bugün ayrıca yılın Satürn retrosu Oğlak burcunda başlıyor. 18 Eylül'e kadar insan ilişkilerinde iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Daha içinize kapanık ve sessiz bir hale bürünebilirsiniz. Ruh haliniz gerçekleri görmenize engel olabilir. Kardeşiniz veya akrabalarınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda eskisinden daha çok çalışmanız gereken bir dönemde olabilirsiniz. Satürn retrosunun ayrıntıları için tıklayınız.

30 Nisan 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Müjdeli haberler alıyorsun!Disiplin gezegeni Satürn, bugünden itibaren toprak burcunda geri hareketine başlıyor. Bugün gelebilecektekliflerine hemen sırtını dönmeden önce,hakkında bilgi toplayıp değerlendirmelisin. Özel sektörde çalışan bir Akrep burcuysan, yeni projeler uykusuz geçecek gecelerin habercisi olabilir. Çalışmaların yoğunlaşmadan dinlenmende fayda var. İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişiyle sosyal medya kullanımı konusunda inatlaşmalar yaşayabilirsin. Yakın arkadaşından gelecek müjdeli haber seni günün karamsar havasından kurtaracak. Akşam saatlerini dinlenerek ya da evde ufak egzersizler yaparak geçirebilirsin.

30 Nisan 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hayalinizi gerçekleştirmek için atacağınız adımlarda maddi sınırlamalarla karşılaşabilir ve bunların üstesinden zamanla gelebilirsiniz.

30 Nisan 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek istediğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde göz önünde olmak sizi iyi hissettirecektir. Gelecek yönünde atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Keyif aldığınız yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirebilir ve onlar için harcama yapabilirsiniz.

30 Nisan 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostane tutumunuz çevrenizin genişlemesine sebep olurken verimli arkadaşlıklar kurmak için uygun bir gün olduğunu görebileceksiniz. iletişim için uygun bir gün.

30 Nisan 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Akrep; sevdiklerinle aranda finansal krizlerden dolayı yaşanacak çatışmalar önünü görememene neden olabilir. Keyiflerin için yaptığın harcamalar kontrolsüz borçlanmaya yol açacağından girişimlerini ertelemek zorunda kalabilirsin. Bugün fazla hassas ve duyarlı olduğundan sanatsal çalışmalara yönelebilirsin.

30 Nisan 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu romantik ilişkilerde yanlış anlaşılmalar olası. Çelişkiler, yanılsamalar, yönsüzlük duyguları yoğun olabilir. Bugün yaratacı beceriler, dua ve meditasyon için koşullar uygun.

30 Nisan 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerle keyif yapma zamanı. Birbirinizi şımartmak için kısa bir tatile çıkmanızı öneririz. Ortaklıklarda sağlam bağlar kurulur. Yatırımlarınızı büyütmek istersiniz. Kardeş ya da yakın akrabalarınızla iletişimde 19 Eylül?e kadar zorlu bir sürece adım atıyorsunuz. Aile paylaşımlarınızda hukuki konularda aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönem araba almayın.

30 Nisan 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün iç dünyanıza hükmeden, karışık duygularınız olabilir. Bunlar, gün içinde belli zamanlarda sizi motive edecek nitelik taşıyacaklarsa da, dalgalanmalar nedeniyle gün sonunda kendinizi yorgun hissedebilirsiniz.

30 Nisan 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 12' 31" R
Ay
Terazi
15° 16' 43" R
Merkür
Boğa
05° 18' 43"
Venüs
Boğa
24° 54' 55"
Mars
Koç
14° 36' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 39"
Satürn
Balık
18° 03' 53"
Uranüs
Boğa
23° 28' 16"
Neptün
Balık
29° 25' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 14"
Chiron
Koç
21° 41' 36"
Lilith
Başak
25° 29' 32"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 20:15

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>