Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Evliliğin kutsal bir kurum olduğu görüşünü paylaşıyorsunuz. Ama kutsanmış kurumlarla ilişkiden kaçınıyorsunuz. Bu yüzden sevgilinizin gizli evlilik isteği sizi üzüyor.

Yaratıcısınız. İş dünyasının tüm kurallarını yadsıyorsunuz. Boğaz tokluğu karşılığında geçen ömreyaşamı denmesi, sizde aşağılanmışlık hissi uyandırıyor. İş hayatınızda kronik bir bunalımdan başka bir şey görünmüyor.

Sürekli bir para krizi içindesiniz. Bugün elinize geçen paranın yarınla ilişkisini anlayamıyor, bu ilişkiyi kuramıyorsunuz. Çok alçak gönüllü beklentileriniz sizi kurtarıyor.

Sıkıntılarınızdan kurtulmanız için size yardımcı olmaya çalışan yakınlarınıza karşı olan tavırlarınızda dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba çevrenizden sevindirici haberler alabilirsiniz. Bu haberler şimdilik sadece tek kişiyi ilgilendiriyor gibi. Ama yakın gelecekte bu ilginin içinde siz ve başkaları da olacaksınız. Bir aile büyüğünüz gereksiz yere sizin için endişe duyuyor, bu endişelerini bugün de dile getirebilir. Son bir iki gününüzü birlikte geçirmeniz, sizinle ilgili kuruntularını ortadan kaldırabilir.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ekonomik durumunuzu ilgilendiren bir gelişmeyle güne başlayabilirsiniz. Gelirinizde artış yaşanabilir. Yeni bir yatırım fikri aklınıza düşebilir. Bunların dışında bugün çok güzel bir görünüm meydana gelecek. Merkür 05:51 itibariyle Güneş'in kalbinde olacak. Bu görünüm gerçekleştiğinde tutacağınız dileklerin gerçeklemesi mümkündür. Ay'ın da gün boyu etkileşimde olması ihtiyacınız olan konu ne ise destek verecektir. Akşam saatleri yaklaşırken aşk hayatınızda gergin olabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

30 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Geçmiş konular sorun yaratacak!Ay?ın konumu ilginç teklifler ile karşılaşmana neden olabilir. Bazılarını çok uç bulurken bazıları ile ilgilenmek isteyebilirsin. Güçlü ilişkiler kurmanın tam zamanı. Gün içerisinde önemli birgörüşmesi yapabilirsin. Ya da senin ve ailen için önemli olan bir karar aşamasında olacaksın. Ancak bir türlü karar verememen çevrendeki insanları da yoruyor. İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişiyle geçmiş konular yüzünden tartışabilirsin. Geçmişi geçmişte bırakamazsanız, ilişkinizde ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz. Tüm bunlarla birlikte bugün aslında aile ortamın, sağlık durumun, özel ihtiyaçların gibi konuları gündemine almak için doğru zamanlama olabilir. Tüm pürüzleri bir şekilde yoluna koyup rahat bir nefes alabilirsin.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızla ilgili yanılgılara ve bilgi kirliliğine dikkat etmelisiniz. Size söylenen şeyler kesin bilgiler içermiyor olabilir.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Parasal birikimlerinizi yönlendirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi kullanarak ilerleme kaydedeceğiniz zamanlardasınız. Başkalarından alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebileceksiniz. Kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sözleriniz hayatınızı etkiliyor. Bugünlerde kendinizi daha huzurlu hissedebilirsiniz, bu çevrenize de yansıyacak.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaş çevreniz ve çalışma yaşamınızdaki hedeflerinize odaklanarak, sosyal ortamlarda, davetlerde ve organizasyonlarda yer alabilir, keyifli görüşmeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde aşk hayatınızda incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken kişisel konular, bireysellik ön planda olabilir. Akşam saatlerinden itibaren ise alışveriş ve harcamalar gündeme gelebilir. Bu konuda rahat davranırken bütçenizi kontrol etmeyi ihmal etmemelisiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta ortasında Ay'ın Yay burcundaki seyahati; kazanç, paylaşımlar ve bütçe analizlerine odaklanmanıza ışık tutacak. Öz güveninizi sorgulayacağınız bir gün. Çalışmalarınızın karşılığını beklerken sürpriz gelişmelere açıksınız. Özel hayatınızda ciddi kararlar almak isteyeceğiniz ve fikirlerinizi partnerinizle paylaşacağınız bir gündesiniz. Hayat her zaman paylaşarak güzeldir.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızın güçlenerek dışarıya yansıması ve iç dünyanızda yaşadığınız herşeyin işaretlerinin çevrenizdekiler tarafından görülecek kadar belirginleşmesi mümkündür. Bunları gizlemek yerine, yakınlarınızla paylaşmalı ve gerilimi azaltmaya çalışmalısınız.

30 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 09' 45" R
Ay
Başak
07° 49' 40"
Merkür
Boğa
01° 03' 47"
Venüs
Boğa
21° 01' 30"
Mars
Koç
12° 11' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 46' 53"
Satürn
Balık
17° 51' 17"
Uranüs
Boğa
23° 17' 16"
Neptün
Balık
29° 21' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
21° 32' 06"
Lilith
Başak
25° 08' 29"
True Node
Koç
14° 53' 05"
Son Güncelleme : 16/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>