Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son zamanlarda içinde yaşadığınız gergin durumu partnerinize de yansıtıyorsunuz. Aslında size sunduğu bazı öneriler sizin iyiliğinizi düşündüğü için. Bugün ona bir sürpriz yapın ve harika, romantik bir akşam yemeği hazırlayın.

İşyerinizden bir terfi yada zam haberi alabilirsiniz. Amirinizle aranızı iyi tuttuğunuz takdirde işinizde kısa sürede başarılı bir noktaya ulaşabileceksiniz. Zaman, sonucu sizin istediğiniz gibi olmasını istediğiniz bir olaya gebe.

Bugünlerde finansal anlamdaki yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bir ev ya da araba taksidine girmeyi düşünüyorsunuz. Her an bir fırsatla karşılaşabilirsiniz.

Yoğun çalışma hayatınızın sağlığınızı olumsuz yönde etkilemesine izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fakat sizin de bunu ara sıra yapmanızda yarar var. Siz de dertlerinizi birileriyle çekiştirmelisiniz. Hafta sonu çok sevineceğiniz, beklemediğiniz konuklarınız olabilir. Çok dirençlisiniz. Sıradan sorunlar sizi pek etkilemiyor. Sızlanıp ağlama huyunuz yok. Çevrenizde insanların küçücük sorunlarını devasa şeylermiş gibi dillendirmeleri siz şaşırtıyor.

31 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bu sabah boşlukta ilerlerken 07:42 itibariyle Boğa burcuna geçiyor. Bu zaman dilimiyle beraber ilişkiniz, evliliğiniz öne çıkacaktır. Devamında Ay ve Uranüs kavuşumunun gerçekleşmesiyle, partnerinizden sizi çok mutlu edecek sürprizler görebilirsiniz. Venüs-Satürn uyumlu görünümüyle de akşam saatlerinde ilişkinizde daha olgun ve geleceğe dönük kararlar almak isteyebilirsiniz. İlişkinizdeki belirsizliklerin artık son bulacağı olumlu bir süreç geçirebilirsiniz.

31 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinde yeni bir sayfa açıyorsun!Risk almaktan asla korkmuyorsun ancak bugün şahit olacağın bazı konuşmalaryerinle ilgili sana yeni kararlar aldırabilir. Eğer kendi işini yapmıyorsan, çalıştığın sektörün küçülmeye gittiğini öğrenebilirsin. İş ortamındaki bazı kişiler aniden işten çıkarılabilir. İlişkine yeni bir soluk getirmek isteyeceksin. Sevgilinle yaşamınıza yön verecek kararlar alabilirsiniz. Birbirinize olan sevginiz güçlenecek. Evliysen, eşinin vereceği sürprize hazır ol! Bu haberle birlikte telefon elinden düşmeyecek. Uyku problemi yaşıyorsan, bugün tükettiğin içeceklere daha çok dikkat etmeni öneririm.

31 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizden alacağınız destekler finansal alandaki sorunları çözmenize yardımcı olabilir. Finansal ilişkilerinizde dengeleri bugün rayına oturtmaya özen göstermelisiniz.

31 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda daha hassas davranabilirsiniz. İlgilendiğiniz konular içinde göremediğiniz noktalar olabilir. Uğraşmanız gereken konular meydana gelebilir. Gün içinde işlerinizde en iyisini yapmaya çalışmak için mücadele edebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerde fikir ayrılıklarını çok büyütmemeye özen gösterin.

31 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşlerinizin aceleye gelmesi gerekebilir ancak sizde acele edebilecek ruh olmayabilir. İçsel bir karmaşa söz konusu olarak işlerinizin akışını bozabilir.

31 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrep; önümüzdeki birkaç gün beklentilerini gerçekçi seviyede tutman ve sorgulayıcı yaklaşman, önüne çıkabilecek handikapların dışında kalmanı sağlayabilir. Güven duyduğun insanları yanında tutma konusunda fazla ısrarcı olabilirsin, ancak özellikle ekonomik boyutu olan konularda dikkatli ve temkinli olmanda fayda var.

31 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınız arasında ayrımlar yapmak durumunda kalabilirsiniz. İçten içe bazı arkadaşlıklara son vermek istiyorsunuz. Siz verdiğinizi alamadığınızda çok geriliyorsunuz ve insanlar size batmaya başlıyor. Bu noktaya gelmeden bazı kimseleri uzaklaştırmanız sizin için de iyi olacaktır. Beklemediğiniz bir insandan kötülük görebilirsiniz. 

31 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Bugün duygusal açıdan desteğe ihtiyaç duyacaksınız. Partnerinizin ekstra ilgisi size iyi gelir. Kadınlara yönelik çalışmalar, annenizle ilgili konular, arkadaş gruplarınızla yapacağınız organizasyonlar ön plana çıkar. Bol bol iletişim halinde kalırsınız. Dolaşım sisteminiz hassas olabilir.

31 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

31 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 25' 18" R
Ay
Aslan
16° 10' 20" R
Merkür
Koç
28° 49' 33"
Venüs
Boğa
18° 48' 13"
Mars
Koç
10° 49' 15"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 19"
Satürn
Balık
17° 43' 45"
Uranüs
Boğa
23° 10' 59"
Neptün
Balık
29° 18' 25"
Plüton
Kova
02° 04' 14"
Chiron
Koç
21° 26' 33"
Lilith
Başak
24° 56' 29"
True Node
Koç
14° 52' 48"
Son Güncelleme : 14/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>