Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Tasarruf Yapmayı Öğreniyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 50%

Bugün kişisel yaşamınızda bir iyileşme hissi duyacaksınız. Gezegensel enerjiler, iyimserlik hissini artıracak ve her şeyin mümkün olduğuna inanmanıza yardımcı olacak. Biriyle ilişkinizi bitirdiyseniz, bugün bu ilişkiyi toparlamanın bir yolunu bulabilirsiniz. Eğer zaten bir ilişki içerisindeyseniz, bu kişiye daha güçlü bir şekilde bağlanacaksınız. Kalbinizi açın.

Önünüzde nezaket ve anlayış dolu bir gün var. Evinizin çetrefilli işlerini bir kenara bırakıp, kariyer planlarınızı biraz daha kolaylaştıracaksınız ve bu sayede kendinizi evdeki zorunluluklara adayabileceksiniz. Eviniz, aileniz veortağınız şu anda hayatınızda en önemli konulardır. Onlara daha fazla dikkat etmek (kendinize dikkat ettiğiniz gibi) sizin için son derece faydalı olacaktır; muhtemelen biraz dinlenmeye ihtiyacınız var.

Günlük zorluklardan kaynaklanan yılgınlıklaralışveriş yapmanıza ve para harcamanıza ya da dışarda yemek yemeye çıkıp a dan z ye masayı donatmanıza neden olabilir. Bunları hak ediyorsunuz fakat aşırıya kaçmamakta fayda var. Yoksa, pratik kişiliğiniz keyfinizin kaçmasına neden olabilir. Bir arkadaşınızla öğle yemeğine çıkın. Yeme içme yerine sohbet etmeye odaklanın. Böylece stresiniz hafifleyecek hem de hiç bir negatif etkisi yok.

Bugün senin için büyük bir gün. Bir süredir aklında dönüp duran o fikir var ya? İşte bu fikri gerçeğe dönüştürmek üzere büyük bir adım atabilirsin. İşin esprisi ise, heyecanını sürdürmen. Eğer konu hakkında çok fazla konuşursan, içindeki heyecanı kaybedebilirsin. Sakin kal ve kendini hedefine odakla. Bugünkü olaylarla nasıl başa çıktığın gerçekten önem teşkil ediyor olacak.Sizinle ilgilenen birisi, bir başkasına ilgi göstermeye başlayabilir. Bu durum sizin kendinizi güvensiz hissetmenize ve biraz da kıskanmanıza yol açabilir. Kendi kendinizi delirtmeyin. Göründüğü gibi olmayabilir. Bu durumun seni yıkmasına izin vermekten önce gerçekleri fark etmeye çalışın. Aynı gece iççin alacağın iki davetiye seni nahoş bir karar vermeye zorlayacak. Sana en iyi gelecek seçeceği seç.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çocukluğunuza geri dönmüş gibi hissedebilirsiniz; hayaller ve duygularla dolu bir boyut. Ancak kendinizi tam anlamıyla rahat hissetmeyeceksiniz. Çoğunlukla yetişkin gibi davranmış olduğunuzdan derinlerinizde saklı olan küçük çocuğu unutuyorsunuz. Bugün etrafınızdaki insanların sizinle ilgilenmesine izin verin, bu üzerinizdeki gerilimin uzaklaşmasına yardımcı olabilir.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün negatif düşüncelere ve sorunlara odaklı olmamaya özen gösterin. Akılcı ilerleme isteği şüphe ve vesveseleri arttırabilir. Banka işlemlerinizde dikkatli olun.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişiklik konusu gündeminde. Çalıştığı işte mutsuz olan bir Akrep burcuysan,değişikliği gündemine gelebilir. İş yerinde kendini mutsuz hissediyorsun. Önemli bir karar aşamasındasın. Harcamaların kısman gereken bir sürece girerken, tasarruf yapmayı öğreneceksin.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişe bağlı yaşamanın ne kadar yorucu olduğu fark ettiğiniz bir dönemdesiniz. Ama bu farkındalığınızı eyleme dökmediğiniz sürece kendinizi yenilemeniz oldukça zor. Artık kabuklarınızı kırma vakti! Yeniliğin kapılarını aralayın.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evinizle ilgili olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Geçmişe ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Fikirlerinizde ısrarcı davranacağınız zamanlar olabilir. İşinizle ilgili konularda huzursuzluk içinde olabilirsiniz. Parasal konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Güven ihtiyacı içinde olabilirsiniz.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerde bağlanmaktan çekineceğiniz bir evreden geçmektesiniz. Bu konuda karşınızdakini etkilemek için çok çalışmanız gerekebilir.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken yakın dostlarınız, partneriniz veya eşinizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olacağı bugün ilişkilerinizde ılımlı davranmanız faydalı olacak. Mutlu yıllar.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz biri bugün size kalbini açarsa, cevap vermeden önce ne söylediğini bir süre düşünün. Mesajlarının tam anlamını sindirmek için ne kadar çok zaman harcarsanız, bağlantınız o kadar derin ve samimi olacaktır.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal davranmak istemediğiniz halde, bugün her şey üstünüze gelecek. Çevrenizde size karşı baskıcı tavırlar takınan kişiler ortaya çıkacak ve bunlarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Planlarınızı gözden geçirmelisiniz. 

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizi tek taraflı yürüttüğünüzü düşünüyorsunuz. Kariyer planlarınıza odaklanmış bir durumdasınız ve kendinize güveniyorsunuz. Duygusal olarak kendinizi mutlu hissediyorsunuz.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel özgürlüğünüzü koruma adına tepkisel davranmayı bırakmalı ve ortak paylaşımlarınızda karlı çıkacak çalışmalara yönelmelisiniz. Bugün, partnerinizle ortak aktiviteler içinde yeni bir sosyal çalışma başlatabilirsiniz.

31 Mayıs 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 26' 06" R
Ay
Aslan
16° 20' 29" R
Merkür
Koç
28° 50' 33"
Venüs
Boğa
18° 49' 15"
Mars
Koç
10° 49' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 31"
Satürn
Balık
17° 43' 48"
Uranüs
Boğa
23° 11' 01"
Neptün
Balık
29° 18' 26"
Plüton
Kova
02° 04' 14"
Chiron
Koç
21° 26' 36"
Lilith
Başak
24° 56' 34"
True Node
Koç
14° 52' 47"
Son Güncelleme : 14/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>