Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk, size yepyeni heyecanlar yaratmanın hazırlığı içinde. Siz de biraz iradi davranıp gelişmeleri hızlandırabilirsiniz. Sizse armudun pişip de ağzınıza düşmesini bekler gibisiniz.

Akşama yakın bir toplantınız olabilir. Bu toplantıda bütün mesleki birikiminizi ortaya koymanız gerekecek. Dün öğrendiğiniz bir şey,çevrenizdeki bazı insanlarla daha mesafeli ilişkiler kurmanıza yol açacak.

Bugün yatırımınızı başka bir yere kaydırmanız doğrultusunda bir öneri alacak, ama bu değişikliği gerekli görmeyeceksiniz. Harcamalarınızı biraz daha kısmanız gerekiyor.

Bugünlerde, sükutun altın olduğunu unutuyor ve sizi pek ilgilendirmeyen konulara fazla girip, tepki çekiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata karşı çok istekli, çok heveslisiniz. Bu özelliğiniz, sizde sürekli olarak yenilikler yapma arzusu yaratıyor. Bu yenilikçi görüntünüz, iletişim kurmada yararlı bir malzeme. Fakat yeniliğe kapalı olduğunuz yanlarınızı gizlememelisiniz. Ev içinde bazı düzenlemeler yapma isteğiniz var. Ama konuyla ilgili maddi bilanço sizi biraz kararsızlığa sokacak.

31 Ocak 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün çoğunluğunda maddi konularınıza odaklanabilirsiniz. Gelirinizi arttıracak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Çünkü bugün herkesi etkileyecek çok güzel bir şans ve bereket var. Bu pozitif görünüm sizi maddi anlamda yükseltecek olsa da esas güzel haber aşk hayatınızda da size şans verecek olmasıdır. Sürpriz gelişmelere açık bir gündesiniz. Karşı taraftan beklemediğiniz anda bir haber alabilirsiniz. Şansınız açık, ilk adımı siz de atabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

31 Ocak 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Hayal kırıklıklarını geride bırakıyorsun!Geçmişin hayal kırıklarını bugünden itibaren tamamen arkanda bırakmaya hazır ol! Gün senin için kötü giden günlerin acısını çıkartacak cinsten jestler hazırlayabilir. İşle ilgili konularda gelişmelere açık olmalısın. Değişim çanları senin için çalıyor. Gelişmeler ve yenilikler seni bulacak. Sevgilisi olan bir Akrep burcuysan, aşkın en tutkulu ve romantik halini aynı anda yaşayabilirsin. Aşk seni kendine getirirken, ayın başında yaşanan sorunları da unutturacak. Ne zamandır evliliğinde sorunlar yaşıyorsan, eşinle bir araya gelip detaylıca konuşmak isteyeceksin. Her ikinizin de inatçı tavırlar sergilemesi, ilişkinizi çıkmaza sokabilir. Eğitimin devam ediyorsa, yurtdışı eğitim programlarını araştırabilirsin. Kendini daha iyi bir konuma getirmek için önemli kararlar alabilirsin.

31 Ocak 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duyacağınız bazı haberler yüzünden huzursuz olabilirsiniz. Fakat, anlayış gösterecek ve olayları fazla büyütmeyeceksiniz. Sevdiğinizin sıcak ilgisi ve desteği sizi rahatlatacak ve düşüncelerinizi toparlamanıza yardımcı olacak. Bu durum moralinizi daha da yükseltecek. Fiziksel açıdan güçleniyorsunuz.

31 Ocak 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Cüzdanınıza ait konular bugün gündeminizi belirleyebilir. Uğraştığınız konularda kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. Bu durum işleri daha da hızlandırabilir. Gün içinde başkalarından alacağınız desteklerle işlerinizi daha rahat düzeltebileceksiniz. Akşam saatlerinde ikili ilişkileriniz daha fazla öne çıkabilir.

31 Ocak 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş, para konuları ve maddi konular gündeminize gelirken gösterişli ya da keyifli alışverişler yapabilirsiniz. Alışverişi abartabileceğiniz bir gün olabilir. Bütçenizi aşmamaya dikkat edin zira yüreğinizin sesine gitmeye meyillisiniz.

31 Ocak 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrep burcu maddi anlamda ciddi dönüşümler yaşayacaksınız. Aman paranızı har vurup harman savurmayın. Akrep burçları için özel bir kriz dönemi söz konusu olabilir. Aşk hayatınız bir o kadar değişken ve fevri. Partneriniz ile anlaşamıyor, problemler yaşıyor olabilirsiniz. Tutkuyu sadece kavgada aramamalısınız.

31 Ocak 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınızı biriktirip bedenin ihtiyaçlarını göz ardı ettiyseniz öfkeli çıkışlar, gergin tutumlar sergileyebilirsiniz. Gün boyu finansal konularda gelişmeler yaşanabilir. Beklentileri karşılayan haberler alabilirsiniz.

31 Ocak 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken sizin gününüzü neşelendirecek. Kendinize vermeniz gereken değerin farkına varacaksınız. İş ortamında bir kadından destek görebilirsiniz. Kendi işinizi kurmak için cesaretinizi toplayıp harekete geçebilirsiniz. Yurt dışıyla ticari faaliyetlerinizde gelişme kaydedersiniz. Yetenekleriniz sayesinde yeni bir kazanç ve gelir elde edebilirsiniz. Yurt dışındakurmayı düşünebilirsiniz.

31 Ocak 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişkilerin ön plana çıkması mümkündür. Bu ilişkileri yaşadığınız kişilerle herşeyi açıkça konuşabilir, aksaklıkları, tatmin edilmeyen ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi ifade edebilirsiniz. Bu sayede ilişkilerinizin zayıf olan yönlerini güçlendirmek için önemli adımlar atabilirsiniz.

31 Ocak 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 31' 02" R
Ay
Başak
12° 11' 10"
Merkür
Boğa
01° 32' 10"
Venüs
Boğa
21° 28' 40"
Mars
Koç
12° 28' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 52' 06"
Satürn
Balık
17° 52' 48"
Uranüs
Boğa
23° 18' 33"
Neptün
Balık
29° 21' 34"
Plüton
Kova
02° 03' 26"
Chiron
Koç
21° 33' 13"
Lilith
Başak
25° 10' 56"
True Node
Koç
14° 53' 33"
Son Güncelleme : 17/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>