Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Maddi Olarak Dikkat Ediyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2020, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Aslında tam bir hayalperestsiniz ve herkes sizi bunun için seviyor. Fakat bugün gezegensel enerjiler, sizi biraz daha pratik olmaya zorluyor. Çözülmesi gereken bazı kişisel meseleler var ve eğer aklınız bir karış havadaysa, bu hiç kimseye fayda sağlamaz. Bu, sevdiklerinize odaklanma zamanı. Çocuklarınız ihmal edilmiş hissediyor olabilir ya da eşinizin özel bir ilgiye ihtiyacı olabilir. Aile üyeleriniin sizin onların yanında olduğunuzu bilmeleri için gereken her şeyi yapın ve neye ihtiyaç duyuyorlarsa vermeye istekli olun.

Genellikle oldukça sakin ve iyi huylu olduğunuz için, bugün neredeyse tanınmayacak haldesiniz. Biri size karşı çıkarsa, öfkeden deliye dönmeniz muhtemeldir. Biraz kendinizi kontrol edebilseniz olurdu, yoksa şimdiye kadar başarmış olduğunuz tüm işleri mahvedeceksiniz. İçinizdeki miktar çok fazla olsa bile, sahip olduğunuz inanılmaz enerjiyi başka şeylere kanalize etmeye çalışın.

Finansal konularda beklenmedik bir engel sizi sersemletebilir. Belki de, bir diş ağrısı veya bir eşyanızın bozulması hesapladığınızdan daha fazla masraf çıkarabilir. Fakat merak etmeyin, bu krizle baş etmenin yolunu muhtemelen bulacaksınız. Elinizde şu anda farkında olmadığınız yararlanabileceğiniz kaynaklar olabilir. Finansal kayıtlarınıza bir bakın, hoş bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Metanetli olun!

Bugün seyahat etme modunda olabilirsin. Eğer fırsatın varsa, manzaralı bir yere gitmek isteyeceksin. Ya da doğada uzun bir yürüyüş yapıp Toprak Ana'yla vakit geçirebilirsin. Akşam vakti, arkadaşlarınla bir araya gelip şehir dışına çıkabilirsin. Yeni restoranlar, kafeler vs. ilgini fazlasıyla çekecektir.Doğuştan bir yenilikçi olma özelliğiniz bugün ortadan yok olmuş gibi görünüyor. Aslında, otomatik olarak gerçekleştirebileceğiniz rutin görevlerin dışında bir şey yapmak istemeyebilirsin. Sadece düşük vücut ritminizden muzdaripsin, bu yüzden tembel bir serseriye dönüştüğünüzü hissetme tuzağına düşme. Bugün ve yarın dinlenirsen, yarın her zamanki enerjik ve yaratıcı kendin olacaksın. Bu akşam takip ettiğin dizileri izle ve bugünü unut.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeterli oyu alamayabilir ve seçimleri kaybedebilirsiniz. Siz ve aile üyeleriniz bir konuda karar vermeye çalışıyor olabilirsiniz. Belki bir yolculuk ya da tatil planlıyorsunuzdur. Siz bir şey istiyor, eşiniz ve çocuklarınız ise başka bir şey istiyor olabilir. Bir uzlaşmaya varamazsanız, boyun eğmekten korkmayın. Zira onların istediği şeyi yapmaktan da keyif alacaksınız, bu yüzden aslında kaybettiğiniz söylenemez!

5 Ekim 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ortaklıklar,ilişkileri, imzalar ve ortak konuşmalar gündeminizde olabilir. Taşınma ve seyahat planları ile ilgilenebilirsiniz. Kardeşler, komşular ve akrabalarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün boyunca akıl okumaktan, baskın tavırlardan kaçınmalı.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayalini kurduğun biriçin önemli bir görüşme yapabilirsin. Görüntülü yaptığın görüşmede diksiyonuna özen gösterebilirsin. Maddi olarak kemerlerini sıkıyorsun yaptığın birikimlerini anlık değil gelecek için yapıyorsun. Kendini bilen bu davranışın çevren tarafından örnek teşkil ediyor.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızı ihmal ediyor olabilirsiniz. Kontrollerinizi yaptırmak için harika bir gün. Yeni bir başlangıç yapmak için adım atmalısınız. Hayatınızda eskiyen her şeyin gitmesine müsaade edin ki yerine yenisi gelebilsin. Yaşantınız da her zaman alma verme dengesini korumanız gerekecektir. Kendinizden feda etmemelisiniz.  

5 Ekim 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdaki insanlarla denge içinde olmak isteyeceğiniz zamanlar var. Maddi kaynaklarınızla ilgili değişikliklere gidebileceğiniz bir gündesiniz. Uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. İşlerinizde çaba sarf ederek daha fazla ilerlemek isteyeceğiniz zamanlar olabilir.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun süredir isteyip de hayata geçiremediğiniz planlarınızı yeniden düşünmenizde fayda var. Yeterince çabalarsanız olumlu gelişmeler de beraberinde gelebilir.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hoşlandığınız şeyleri hep sevgilinizle paylaşmak istiyorsunuz. Onunla aranızdaki ilişki çok sıcak ama ayrılık sizi üzüyor. Atacağınız adımı iyi hesaplayıp, hatalarınızı kavramaya çalışın. Mesleğinizle ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gerekli güç şu sıralar sizde mevcut. Bu gücünüzden yararlanmayı bilin. İş arkadaşlarınızdan birisi beklemediğiniz bir tavır içerisine girebilir. Hiç ummadığınız negatif yaklaşımlar karşısında sabırlı olmak galiba daha iyi olacak.

5 Ekim 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son birkaç hafta veya aydır yapmanız gerekenleri sürekli erteliyordunuz. Artık kaçacak yeriniz yok,başa düştü!

5 Ekim 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında karşıt burcunuz Boğa'da seyahat edecek.İkili ilişkileriniz veortaklıklarınızla ilgili konular gün boyunca ön planda olacaktır. Her türlü imzalı işiniz için bugünü değerlendirebilirsiniz. Partnerinizle aranızdaki problemleri iletişim yoluyla çözmeyi deneyin.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel. Başarınızı devam ettirebilirseniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerden yana şanslı olduğunuz bir gün. Beraberliklerden keyif alacaksınız. Arada kimin lafının geçeceğine dair güç savaşları olabilir.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkili ilişkiler açısından hareketli ve çalkantılı bir gün geçirebilirsiniz. Karşılıklı hassasiyetleri dikkate almanız ve dengeleri gözetmeniz gerekebilir. Diyalog kurmak, danışmanlık ve uzman görüşü almak için uygun bir gün olabilir.

5 Ekim 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 52' 14" R
Ay
Başak
28° 46' 28"
Merkür
Boğa
03° 23' 38"
Venüs
Boğa
23° 12' 20"
Mars
Koç
13° 32' 49"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 59"
Satürn
Balık
17° 58' 27"
Uranüs
Boğa
23° 23' 26"
Neptün
Balık
29° 23' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 28"
Lilith
Başak
25° 20' 17"
True Node
Koç
14° 55' 41"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:53

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>