Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Dirayetlisin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün içgüdüleriniz fırtınadan korunmak için bir sığınak olabilir. Bu, gerçek bir fırtına da olabilir, duygusal bir fırtına da. Sevdiğiniz kişi bir konuda stresli olabilir ve ona sabır göstermeniz gerekiyor. İnsanlar teslim tarihleri veya diğer baskılardan dolayı endişeli olabirler. Olumsuz duygulardan kurtulmaya çalışın. Koruyucu bir duygusal balonda kalmak için elinizden geleni yapın.

Beyniniz fazla mesai yapıyor olabilir. Her şey yolunda gidiyor olabilir, ama aniden sizi olmak istediğiniz yerden uzak tutan beklenmedik bir tuzakla karşılaşabilirsiniz. Bu durum tıpkı bir hamster çarkının aniden sıkışması gibi. Hala bu kadar sıkı çalışmanıza rağmen, tekerlek artık dönmüyor. Belki tekerleği terk etmenin, konuyla ilgili bir bakış açısı geliştirmenin ve kendinize bir mola vermenin zamanı.

Sosyal bir etkinlik veya grup toplantısı, diğerleriyle paylaştığınız yeni hedefler hakkında hevesinizi arttırabilir. Bu hedefler, size akranınız olan grup üyelerinin dostluğu ve yoldaşlığından keyif almanızın yanı sıra yaratıcı becerilerinizi kullanmanız için de bir şans getirebilir. Bu nedenle, bugün ayarladığınız etkinlikler sizin için hem tatmin edici hem keyifli olabilir. Tereddüt etmeyin! devam edin, faydalı bir şeyler yapın ve tadını çıkarın.

Hatanın olmadığı bir gün. Hatta kaygan ve değişken doğan, hiç kimse fark etmeden çatlaklar arasından yol alarak yolunu bulacak. Yine de, sahnenin ortasında rol alman gerektiğini öğrenebilirsin. Tercih senin tercihin olduğu sürece bir sıkıntı yok. Senin için bugün bağımsızlık temel tema. Zincirlerini kırdıkça genel modunun da o kadar iyi olduğunu göreceksin.Son günlerde saygınlığınıza darbe mi aldınız? Eğer öyleyse, kendiniz hakkındaki iyi hislerinizi geri getirmek için, birkaç adım atın. Hayatın zorlukları zaman zaman bir 'çeliğin saygısını’ bile yıpratabilir ve bunu normale döndürmek sizin elinizde. İyi yaptığınızı bildiğiniz aktivitelere katılın. Bugün gerçekten harika görünmek ve giyinmek için yeni bir şeyler edinin veya ekstra özen gösterin. Bir arkadaşınızla öğle yemeğine çıkın ya da kendinize biraz çiçek alın. İhtiyacınız olanı yapın, böylece kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eline geçen her fırsatı dinlenmek için kullanman gerekebilir. Ailenden bu konuda yardım istemekte fayda var. Karşılaşacağın yoğunluk, hayatına yeni bir yön vermek için seni zorlayabilir. Seçim yapmak zorunda kalmaktan korkmamalısın.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir kişinin sizin fikrinize katılmadığını ve bunu açıkça belirttiğini gördüğünüzde, kendinizi savunmaya başlıyor olabilirsiniz. Oysa kendinizi kanıtlamaya ihtiyacınız yok. Bazen karşınızdaki kişi, hiçbir sebep olmadan size karşı çıkabilir. Böyle zamanlarda akışına bırakmalı ve sessiz kalmalısınız.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçindeki dirayet duygusunu kaybetmemek için elinden geleni yapıyorsun. Yeteneklerini kullanmak için gelen doğru fırsatları da değerlendireceksin. Eğer kronik rahatsızlıkları olan bir Akrep burcuysan, sağlık kontrollerini ihmal etmek istemeyeceksin. Kardeşin varsa, maddi temelli konularda desteğine ihtiyaç duyabilir.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize karşı soğuk davranışlarınız olabilir. Karşı tarafı kelimelerinizle yaralamak isteyişiniz size yanlış adımlar attırabilir. Telafisi zor durumlar içine girebilirsiniz. Hissettiklerinizi yeniden sorgulamak istediğiniz zamanların içinde olabilirsiniz.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişe ait konular tekrar önem kazanabilir. İkili ilişkilerinizde sabırlı davranmaya özen gösterin, farkındalığınızı arttırın. Bugün sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Beklentilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi yönünüz kuvvetli. Sevgi ve şefkat dolusunuz. İş verenler için bu durum biraz ciddiyet kazanmalı. Bazı kişiler aleyhinize konuşarak ilişkinizi yıpratabilir.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Beklenmedik bir iletişim kuracak ve bunun epey faydasını göreceksiniz. Başkalarının söyleyeceklerine hazırlıklı olmanız mümkün değil, dolayısıyla bunu denemeyin bile. Bütün argümanlarınızı tasarlamışsınız ve bir münazaraya giriyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Aynı zamanda karşı tarafın söyleyeceklerini de kestirmeye çalışıyorsunuz ki bunları çürütmeye hazır olun. Buna rağmen gafil avlanacaksınız.

5 Ocak 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızdan kopma ve biraz yalnız zaman geçirme ihtiyacı hissediyorsunuz. Bu şekilde hissetmek sorun değil, ancak eğer bir ilişki içindeyseniz bunu partnerinize doğru bir şekilde ifade etmeniz çok önemlidir. Genel olarak iyi geçen bir günde yeni gelir kaynakları zihninizi kurcalayabilir. Arkadaşlıklarda ortam biraz gerilebilir Bir açıklamaya güçlü bir tepki vermeden önce anlamaya ve dinlemeye çalışın.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parmaklarınızın ucunda yeni bir güç keşfettiniz. Sen çok şeyi başarabilir ve otoriteler bunu istediğiniz gibi yapmak için size izin vereceklerdir. İnsanlar enerji ve açıklığınıza saygı duyuyor ve sizin hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı oluyorlar. Bedeninizi ve çevrenizi yenileyin. Bu özel bir nimettir.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailenize zaman ayırabilir; ev dekorasyonu, yaşam alanınızı güzelleştirecek detaylar gibi konularla ilgilenmekten keyif alabilirsiniz. Aile içinde tartışma ve gerilimler olduysa tatlıya bağlanabilir.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Alacağınız bazı haberler sizi duygusal açıdan motive edecek. Eskiden yaşanmış olaylara fazlasıyla kafa yoruyorsunuz. Bu tutumunuzu değiştirmedikçe mutlu olabilmeniz zor. Aile içinde karşınıza çıkabilecek bütün zorlukları aşabileceksiniz. İstediklerinize ulaşmak için elinizden geleni yapmalısınız. Çaba sarf etmeden hiçbir şey kazanılmaz! Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı yoğunlaştıracak, çok daha güçlü ve kararlı bir tutum içine gireceksiniz. Küçük sağlık sorunlarını bu kadar büyütmeniz için bir sebep yok.

5 Ocak 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 26' 28"
Ay
Kova
24° 04' 24"
Merkür
Koç
17° 49' 52"
Venüs
Boğa
03° 33' 30"
Mars
Koç
01° 19' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 32"
Satürn
Balık
16° 45' 22"
Uranüs
Boğa
22° 27' 58"
Neptün
Balık
28° 58' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 32"
Lilith
Başak
23° 34' 05"
True Node
Koç
15° 20' 57"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>