Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İrdelerseniz, onun da benzer sıkıntılar yaşadığını öğreneceksiniz. Sevgilinizin ilgi odağı olduğu durumlarda duyduğunuz rahatsızlığın, gitgide kıskançlık nöbetlerine dönüşmesini engellemelisiniz

Güvendiğiniz bazı ilişkilerinizde hazırlıklı olmadığınız tıkanmalar yaşayabilirsiniz. Bazı işleri dışarıda gördürecek ya da dışardan destek alacaksınız. İşleriniz bugünlerdeki karmaşıklığı bazı yeni düzenlemeler gerektirecek.

Zaaflı para ilişkilerinde, riskli girişimlerle birtakım iradi tavırlar içine gireceksiniz. Kötü günler için kenara bir şeyler koyma düşünceniz, bu sıralar bazı koşulların değişmesiyle pratiğe geçmeyebilir

Bugünlerde para konularında pek şanslı olmayabilirsiniz. Kötü bir niyet görünmese de, para katılımı gerektiren bir öneriye soğuk bakmanız yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir mutlaklık şeklinde ele aldığınız konular, aceleci davranışları getiriyor. Ağır kanlılık, koşullarınızın bazılarını yeterince değerlendiremediğinizi düşündürebilir. Bugünlerde, uzun süreli barındırdığınız birçok kaygı ortadan kalkacak. Mutlu haberleriniz var. Sizinle ilgili iyi şeyler düşünen insanlarla tanışmalarınız ve verimli beraberlikleriniz olabilir.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 13:53 olana dek Ay-Boşluk etkisi devam edecek. Yeni proje, fikir veya plan belirir. Ancak bunları yürürlüğe koyamayız. Üzerinde düşünebiliriz. Eksiklerimizi gözden geçirebiliriz. Bu kısa zaman diliminde etrafınızla olan diyalogunuza dikkat ediniz. Saat 13:53 Ay-Balık burcu seyrinin rahatlatıcı etkisiyle sevgi, şefkat ve hassasiyet öne çıkıyor. Aşk istiyoruz. Aşka özlem duyuyoruz. Bu enerji bizi bir anne şefkatiyle sarıp sarmalıyor. Köklerimizi geliştiren, güçlendiren, büyüten ve bizi hayata bağlayan bu enerjiyi ister işlerimizde ister ilişkimizde istersek gelişmemizde kullanabiliriz. Sınırların olmadığı bir dünyanın, bir aşkın hayalini kurarız. Bu öyle bir dünya olmalıdır ki, içinde hüzünler ve hayal kırıklıkları bulunmamalıdır. Bu duygularla günü geçirmek size iyi gelebilir. Saat 15:57 Ay-Uranüs görünümü, duygularınızı anlayan, size huzur veren kişilerle bir araya gelmenin işaretçisidir. Ruh huzur bulmayı, maddi-manevi anlamda güven içinde olmayı arzular. Gün, güzellikleriyle bizleri mutlu etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

5 Haziran 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan biriysen, sevgilinin gizemli tavırları seni şüpheye düşürebilir. Önemli konularla ilgilenebilirsin.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınıza mutluluk ve huzur hakim olacak partnerinizle aranızdaki sorunları kolaylıkla bitirebileceksiniz. Sizler sevdiğiniz kişiye karşı adım attığını sürece onlar da mutlaka karşılığını verecektir. Yeter ki sevmenin ve sevilmenin ne kadar değerli olduğunu anlayın ve karşınızdaki kişilere gereken değeri verin. Bekar akrepler için çok şanslı bir zaman dilimi.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayallerinizin peşinden gitmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Farklı fikirlerinizle hayallerinizi zenginleştirmeniz olası. Mistik konulara ilginiz artabilir. Bugün aynı zamanda duygularınızı paylaşmak ve sevdiklerinizle bir arada olmak için güzel fırsatlar da var. Çocuklarla ilgili bir durum duygusal açıdan sizi hassas kılıyor olabilir. Sorumlulukları ihmal etmemek gerek.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal bir gün. Farklı şeyler deneyerek rutini kırmak isteyebilirsiniz. Bilgi kazanmanızı sağlayacak ama bu esnada bütçenize çok fazla zarar vermeyecek şeyler planlamalısınız.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda kendinizi daha iyi ve ılımlı ifade etmeniz gereken bugün, finansal konularda yeni çözümler üretebilir, enerjinizi kişisel gelişim ve sizi rahatlatan ortamlara aktarabilirsiniz. İlişkilerinizde karmik etkilerin hakim olduğu, geçmişin sonuçlarını görebileceğiniz bir gündesiniz.

6 Haziran 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mücadele ve çaba gerektiren konularda zihinsel konsantrasyonunuz çok işinize yarayabilir, pek çok problemi anında çözmenizi sağlayabilir. İlişkilerde de bugün güç ve kontrol dengelerini korumanız gereken bir gün.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ikili ilişkilerde duygusal şantaj enerjisi var. Bu durumla sizden daha iyi kimse başa çıkamaz. Soğukkanlılığınızı koruyarak, bu zorlu ortamdan sıyrılmayı başarırsınız. Finansal yatırımlarınız için karar almayın. Özellikle devletle ilgili ilişkilerinizde son dakika sürprizlerine ve kurallarına karşı hazırlıklı olun. Ödemelerle ilgili sağlıklı kararlar alırsınız. Belki tahsilatlarınızda gecikme yaşanabilir.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel. Başarınızı devam ettirebilirseniz.

5 Haziran 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 39' 00" R
Ay
Balık
26° 50' 57"
Merkür
Koç
19° 11' 55"
Venüs
Boğa
06° 21' 51"
Mars
Koç
03° 04' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 33"
Satürn
Balık
16° 56' 56"
Uranüs
Boğa
22° 35' 49"
Neptün
Balık
29° 02' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 54' 07"
Lilith
Başak
23° 49' 14"
True Node
Koç
15° 23' 56"
Son Güncelleme : 04/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>