Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sabrın Bugün Daha Önemli Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2020, Cuma

Aşk 90%
Para 30%
Sağlık 20%

Bugün, her yönden engellenmiş gibi görünüyorsunuz. Sevdiğiniz projeler askıya alınabilir. İşyerindeki karışıklıklar işiniz hakkında endişelenmenize neden olabilir. Aşk hayatınız da durgun görünüyor. Her şeyden kurtulmak, enerjinizi geri toplamak ve düşüncelerinizi bir araya getirmeniz gereken bir zamandasınız. Arabaya binin ve şehir dışına kısa bir yolculuk yapın, tercih sizin.

Psişik duyularınız bugün oldukça aktif olabilir. Bir su burcu olarak, siz zaten empatik birisisiniz. Bu, anında duygusal enerjiyi yakaladığınız anlamına geliyor. Birisini yüz yüze görmeden de onun kötü bir durumda olup olmadığını anlayabilirsiniz. Bunu odanın diğer ucundan bile hissedebiliyorsunuz! Ve her zaman birinin ses tonundan onun nasıl olduğunu anlayabilirsiniz. Bugünyerindeki gizli kalmış şeyleri yakalayabilirsiniz. Edindiğiniz izlenimlere güvenin.

Yatırım konusunda kolayca fikirler üretebileceğiniz bir ortamdasınız. Bunu yanı sıra, diğerleri hakkında düşündüklerinizi açıkça söyleyebileceksiniz, her şeyden önce kendinizde ve çevrenizdekilerde neler olup bittiğini daha iyi anlayabileceksiniz. Bu nedenle, son zamanlarda yaşayacağınız zor durumlarla daha kolay başa çıkabileceksiniz...

Kendini daha yaratıcı bir şekilde ifade etmeye karar verebilirsin. Bazen insanlar seni pratik, tutucu olarak tanımlıyor. Canlı bir hayal gücün olduğunu ise her zaman fark edemiyorlar. Yaratıcı yönünü bugün açığa çıkar. Kendini zeki şakalarla ifade et veya artistik ruhunu onurlandıracak bir şeyler bul. Bir enstrüman çalmaya vakit ayır veya resim yap.Ahlaki yönleri zayıf olan bir tanıdığınız asılsız dedikodular yayıyor olabilir. Bugün duyduğunuz hiçbir şeye direkt inanmayın. Herhangi bir çıkarım yapmadan önce tüm gerçekleri öğrenin. Ekipmanlar tam ya da arızalı olsun tek yaptıkları şey karışıklığı arttırmak. Gün boyunca derin nefes alın. Yarın her şey daha istikrarlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğaüstü olarak adlandırabileceğimiz bazı anların oluyor, esrarengiz yollarla çevrendeki şeylerle bağlantı kurabiliyorsun. Bugün bu tarz deneyimlerle dolu olacak. İnsanların cümlelerin sonunu onlar söylemeden getirebileceksin ve seni kimin arayacağını tahmin edebileceksin. Şimdiye kadar zorlanacağını düşündüğün bir mesele hakkında ani bir şekilde bir aydınlanış yaşayacaksın. İlişkilere gelirsek, kendini insanların ruhlarına bakarken bulduğunda, berrak bir algıya sahip olduğuna emin olmalısın.

6 Mart 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İşiniz konusunda oldukça hırslısınız ancak bu hırs hem size hem de çevrenizdekilere kötü yansıyabilir. Başkalarıyla savaşmak yerine ortak fikir alışverişinde bulunun. Bu enerji artışı size de iyi gelecek. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanıyorsanız işlerinize biraz mola verin ve temiz havada egzersiz yapın. İyi bir ruh halinde olmanız herkese iyi gelecektir.

6 Mart 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerine daha fazla vakit ayırmak istesen de işinin yoğunluğu sana engel oluyor olabilir. Kendinden ödün vermek yanlış anlaşılmana sebep olabilir. Sabırlı tavırlarınla ön plana çıktığın bir gün. Sporla ilgilenen bir Akrep burcuysan, kendini bugün her zamankinden daha fazla zinde hissediyorsun. Spor salonunda fazla vakit geçirebilirsin. Fazla kilolarından şikayetçiysen beslenmeni bir an önce düzene sokuyorsun. İkili ilişkilere vakit ayırmakta güçlük çekebilirsin.

6 Mart 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili sürpriz yön değişiklikleri gündeminizde olabilir. Özellikle geçmişte denenmiş ama başarılı bir sonuç alınamamış projelerle ilgili ilginç duyumlar alabilirsiniz. Ailevi konularda üzerinizde bir sorumluluğun baskısını hissedebilirsiniz.

6 Mart 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden bağlayıcı koşullar gündeminizi oluşturabilir. Ortaklı para konularına karşı daha hassas olmanız gereken zamanlar olabilir. Bugün ertelediğiniz banka işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Gün içinde işlerinizi bitirmeye çalışmalısınız. Akşam saatlerinde ilişkilerde sıkışmalar yaşanabilir. Kendinizi tedirgin ve yorgun hissedebilirsiniz.

6 Mart 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı aşk hayatınızı düzenlemeye ve size iyi gelmeyenleri bırakmaya harcasanız da yine de irade eksikliği kısa sürede başa dönmenize sebebiyet verebiliyor.

6 Mart 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda kendinizi daha iyi ve ılımlı ifade etmeniz gereken bugün, finansal konularda yeni çözümler üretebilir, enerjinizi kişisel gelişim ve sizi rahatlatan ortamlara aktarabilirsiniz. İlişkilerinizde karmik etkilerin hakim olduğu, geçmişin sonuçlarını görebileceğiniz bir gündesiniz.

6 Mart 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Korkularınızın üstüne giderek yenmeye çalışmanız daha çok endişelenmenize sebep oluyor. Kendinize fazla yüklenmemeli küçük adımlarla bunun üstesinden gelmelisiniz.

6 Mart 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay öğlen saatleri itibariyle Yengeç burcundaki seyahatini sonlandırıp kariyer evinizde seyahat etmeye başlıyor. İş hayatında göz önünde olmak istediğiniz bir gün olacak.Ay ile Venüs arasındaki kare açı birlikte çalıştığınız kişilerle veortaklarınızla anlaşmazlıklar yaşayabileceğinizi gösteriyor. Zam ve terfi konuşmaları yapmak için uygun bir gün olmayacak.

6 Mart 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, hak ederek kazandığınız maddi değerlerle ilgili olumlu etkiler alacaksınız. Emeğinizin karşılığını sonuna kadar isteyebilirsiniz. Zam, hizmet bedeli veya harçlık gibi konulardaki taleplerinizi dile getirmekten çekinmeyin. Sağlığınıza dikkat...

6 Mart 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her an firar edecek gibisiniz. Bir an önce ofisten çıkmak istiyorsunuz. Bu hafta sonuna gerçekten ihtiyacınız var. Maddi anlamda işler yolunda gitmiyor olabilir. Daha önce söylemiştim. Bu günleri düşünerek biraz daha hesaplı olmanız gerekiyordu. Allahtan romantik anlamda her şey yolunda gidiyor.

6 Mart 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; güne ufak tefek aksiliklerle başlasan bile öğle saatlerinde kontrolü ele alıp dikkatleri üstünde toplayacağın ortamlarda bulunabilirsin. Katılacağın görüşmelerde ve toplantılarda liderliği ele alabilir, görüşlerini ve düşüncelerini açıkça ifade edebilirsin. Ancak karşındakilerin beklenmedik çıkışları inatlaşmalara yol açabilir.

6 Mart 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 21' 16" R
Ay
Terazi
29° 37' 45" R
Merkür
Boğa
07° 00' 59"
Venüs
Boğa
26° 22' 48"
Mars
Koç
15° 30' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 48' 30"
Satürn
Balık
18° 08' 24"
Uranüs
Boğa
23° 32' 24"
Neptün
Balık
29° 27' 02"
Plüton
Kova
02° 01' 40"
Chiron
Koç
21° 45' 07"
Lilith
Başak
25° 37' 27"
True Node
Koç
14° 55' 32"
Son Güncelleme : 21/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>