Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan istikrarlı ve kontrollü bir yapıda olacaksınız. Aşk yaşamınızda genel olarak olumlu etkiler altında olacaksınız ve sevdiğiniz kişiyle aranızdaki istikrarı korumaya çalışacaksınız. Karşınıza ummadığınız bazı sorunlar çıkabilir ancak bunların çözümünü zamana bırakmanız sizin için daha doğru olacaktır. Bir süre yalnız kalmak ve kendinizi dinlemek isteyebilirsiniz.

İş yaşamınızda karşınıza çıkabilecek bazı küçük sorunlarla uğraşmak zorunda kalacağınız bir gündesiniz. Özelliklearkadaşlarınızla çeşitli sorunlar yaşayabilir ve bunların çözümü için zaman ayırmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün yeni bir girişimde bulunmadan elinizde yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışmalısınız.

Beklemediğiniz bazı sorunlar sizin maddi olarak kayıplara uğramanıza yol açabilir. Özellikle küçük gördüğünüz ve fazla önemsemediğiniz konulara bugün dikkat etmelisiniz. Kısa vadede karlı görünen yatırımlardan uzak durmalı ve uzun vadeli yatırımlara yönelmelisiniz.

Bugün sağlığınıza dikkat edin ve sizi yoracak aktiviteleren kaçının. Çalışma yöntemlerinizi yeniden değerlendirebilir ve yeniden yönelndirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili bir ilişkinizde sonradan beliren ketum davranışlar, sizi bu ilişkiyi yeniden değerlendirmeye yönlendirecek. Bu tavrınızı bir kolaycılık olarak görüp bu ilişkiye yeniden şans da tanıyabilirsiniz. Yurtdışından sevindirici bazı haberler söz konusu. Sevinci ve özlemi bir arada barındırdığınız karmaşık duygular içine girebilirsiniz. Sağlık konularında geçici hareketlenmeler olabilir.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta seyrine devam eden Ay, bugün 06:39'da İkizler burcuna geçiş yapıyor. Sizler maddi durumunuza odaklanabilirsiniz. Ödemeleriniz, kredileriniz ile ilgili durumlara vakit ayırabilirsiniz. Miras konunuz varsa bugün bir gelişme yaşanabilir. Merkür bugün itibariyle Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs'a kadar eşinizi veya sevgilinizi ilgilendiren bir konuyla ilgili haberler alabilirsiniz. Birbirinizle daha fazla iletişim kurmaya ihtiyacınız olabilir.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ders veren konuşmalar yapacaksın!İletişimi ve zekayı yöneten Merkür karşıt burcunda hareket etmeye başlıyor. Uzun zamandır aklını kurcalayan konuların muhatabı olan kişiyle bir konuşma gerçekleştirmeyi planlıyorsan, bugün senin günün! Hareketli gündemin içinde iletişimde olduğun kişilere karşı daha açık olman, işlerini kolaylaştıracak. Şimdiye kadar sana haksızlık yapan kişilere ders veren konuşmalar yapacaksın. Eğer ilişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, geçmişinde ilişki yaşadığın birinden haber alman mümkün. Evli bir Akrep burcuysan, eşinle sakin bir yerde romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin. Kilo problemin varsa, diyetisyenle birlikte hareket etmeni öneririm.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş, para, ortak maddi konular, eşinizin işleri, ortağınızınkonu ve durumları bugün sizi uğraştıran, ikilik ve kafanızda sor işaretleri yaratan sorunlara dönüşebilir. Sakin ve serinkanlı düşünmeniz gerekiyor.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular daha fazla sizi meşgul edebilir. Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlardasınız. Finansal konularda engellerle karşılaşabilirsiniz. Ortaklı konular duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşturabilir. Akşam saatlerinde olayları net görmekte zorlanabilirsiniz. Sabırlı olmaya özen gösterin.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı etkin kullandığınız bir güne giriyorsunuz. İşinizde sözleşmeler gündeme gelebilir ancak düşünme zamanı bulmakta zorlandığınız için çekimser kalabilirsiniz.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrep; yakın çevrenden ya da ortağından destek görerek özgürleşebilir, hayatını ve bakış açını yenileyebilir ya da girişimlerini danışmanlık alarak yapmayı tercih edebilirsin. Gün içerisindeki harcamaların, partnerin ya da aile büyüklerini karşına almana neden olabileceği gibi bütçen konusunda da risk oluşturabilir.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karşıt burcunuzda bugün meydana gelen yeni ay sıradışı bir birlikteliğin, ilişkinin başlangıcını yaptırabilir size. Mevcut ilişkinizde de eskisinden çok daha farklı bir düzeye, boyuta sıçrayabilirsiniz.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcu haftaya yoğun bir başlangıç yapıyorsunuz. Kafanız o kadar dolu ki yanlışlar yapmaya müsaitsiniz. Bu sebeple çok daha dikkatli olmalısınız. 'Gönder' tuşuna basarken iki kere düşünmelisiniz. Kendi enerjinize kendiniz köstek oluyorsunuz. Her şey hayallerinizdeki gibi gerçekleşemez.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte problem yaşayabilirsiniz. Bu da sizin yeterince çalışmamanızdan. Kendinizi tümüyle işinize veremiyorsunuz. Yoksa işinizi mi sevmiyorsunuz? Öyleyse hiç durmayın işinizi değiştirin. Bu hem sizin sağlığınız hem de çevrenizdekilerin sağlığı için iyi olacak.

6 Mayıs 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 04' 25" R
Ay
Boğa
18° 37' 15" R
Merkür
Koç
21° 57' 15"
Venüs
Boğa
10° 43' 02"
Mars
Koç
05° 47' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 48' 23"
Satürn
Balık
17° 14' 09"
Uranüs
Boğa
22° 48' 05"
Neptün
Balık
29° 08' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
21° 05' 42"
Lilith
Başak
24° 12' 45"
True Node
Koç
15° 20' 55"
Son Güncelleme : 08/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>