Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yenileniyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

İstediğin şeyleri daha söylemeden yapan bir insanla karşılaşma ihtimalin yüksek. Fırsat buldukça sosyalleşmek için girişimlerde bulunmalısın. Kafa dengi olan arkadaşlarınla yeni ortamlara girmekte yara var.

İş yerinizde çok yoğun günler geçiriyorsunuz. Kafanızı biraz toparlamalısınız yoksaortamından çabuk sıkılabilirsiniz. Bugün akşam saatlerinde önemli bir toplantıya katılabilirsiniz.

Kazandığın paranın üzerinden başkalarının hesaplar yapmasına müsaade etmemelisin. Verdiğin emeklerin karşılığını tek başına değerlendirmek isteyeceksin. Paran konusunda söz hakkını korumak önemli olacak.

Dikkatini dağıtacak şeylerden uzaklaşmak senin için iyi olacak. Çalışma ortamında her şeyden uzak ve izole şekilde bulunmak istediğin mahremiyeti sağlayacak. Bu sayede zihnen daha canlı bir duruma geleceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değer verdiğin insanların yanında olmak için her fırsatı değerlendirmek isteyeceksin. Onlarla birlikte zaman geçirmek, arkadaşlığınızın ilerlemesi için etkisi büyük olacak. Bu insanlarla birlikte gelişme imkanını değerlendirmelisin.

7 Ekim 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kalbin senden yapman istenen şeyde olmayabilir ama yine de yapman gerektiğini biliyorsun. Bugün elinizden gelenin en iyisini yapın ve sizden şüphe duyanlara standartlarınızın kaymasına izin vermeye niyetiniz olmadığını gösterin.

7 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini ifade biçimin, düşüncelerin büyük bir değişimden geçiyor. Evdeki hesabı çarşıya uydurmakta güçlük çekebilirsin. Maddi olarak kalıcı çözümler ve planlar yapman gerekebilir. İlişkisinden yeni ayrılmış bir Akrep burcuysan, vaktini ex ilişkini sosyal medya üzerinden uzun uzun stalklayarak harcayabilirsin.

7 Ekim 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik açıdan şanslı ve geri dönüşleri olan bir gündesiniz. Yaptığınız bazı işlerden beklenmedik sonuçlar alabilirsiniz. Bu dönüşler maddi şekilde geleceği gibi yeni bir alana dair fırsatlar şeklinde de olabilir. Kendinizi geliştirmek ve inandığınız değerler doğrultusunda işler yapmak için bugünü ön araştırmaya ayırabilirsiniz.

7 Ekim 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerle ilgilenmekten keyif alabilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizin büyük bir kısmını oluşturabilir. İkili ilişkilerinizde sürpriz konular olabilir. Zevk aldığınız işlerinize daha fazla yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde duygularınızı daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz.

7 Ekim 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlara olan koşulsuz sevginizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Ruhani konulara yönelmek, ritüeller yapmak için uygun bir gün olacak ve huzurunuz artacak.

7 Ekim 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her şey hakkında ciddi olmak zorundaymışsın gibi hissetme. Organizasyon ve planlama yararlıdır fakat bazen ihtiyacın olan şey kaos ve spontanlık olur. Düzen kaostan doğar ve her şeyden önce bu düzen kaostan önceki düzenden çok da gelişmiş olur. Bırak her şey yıkılsın; böylece yeniden inşa edebilirsin; hem de daha ilerlemeci bir düşünce ve tavırla.

7 Ekim 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdikleriniz sizi her an şaşırtabilir. Onlar hakkında her şeyi bildiğinizi düşünmüş olabilirsiniz, ancak yine de derin bir itirafta ortaya çıkan yeni bilgilere hazırlıksız yakalanabilirsiniz. Ne kadar şok olduğunuz hakkında konuşarak aşırıya kaçmamaya çalışın, çünkü bu doğru olsa da şaşkınlığınız onları hayal kırıklığına uğratabilir. Ne olursa olsun onların yanında olduğunuzu ve kişiliklerinin bu yeni ortaya çıkan yanını tanımaya istekli olduğunuzu bilmelerini sağlayın.

7 Ekim 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. Yalnız kendi sorunlarınız ve isteklerinizi düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Önceçabalarınız göz dolduracak ve daha sonra paranız artacaktır. Maddi konularda detaylar üzerinde durmalısınız.

7 Ekim 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

7 Ekim 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün aşk, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz ve kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Bugün fiziksel rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz bel ve baş bölgesi rahatsızlıklarına dikkat etmelisiniz.

7 Ekim 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki ilişkiler son derece yoğun olacak. Bu arada gizli aşk maceralarına atılırken tedbirli davranmalısınız. Kariyerinizle ilgili gelişme ve ilerleme elde edeceğiniz fırsatlar gündeminize girebilir. Gücünüzü artıracağınız olanaklar ortaya çıkacak. İşlerinizde dikkatli ve uyanık davranın, sorumluluklarınızın altından çok rahat kalkacaksınız. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan büyük kazançlarla giderilecek. Ayak sağlığınız için ayakta durmamaya dikkat edin.

7 Ekim 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 03' 14" R
Ay
Terazi
25° 50' 19" R
Merkür
Boğa
06° 33' 49"
Venüs
Boğa
25° 59' 44"
Mars
Koç
15° 16' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 05"
Satürn
Balık
18° 07' 14"
Uranüs
Boğa
23° 31' 19"
Neptün
Balık
29° 26' 37"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 12"
Lilith
Başak
25° 35' 22"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>