Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu günler içinde yakalayacağınız fırsatları değerlendirebilirseniz, her şey yoluna girecek. Melankoli içindesiniz, bu sizi hırpalıyor. Reddedilme korkunuzu bir an evvel yenmeniz gerek.

Çelişki yaşadığınız ilişkilerde düzelme belirtilerini bugünlerde hissedeceksiniz. İlginizi dağıtan konulardan uzaklaşın. Performansınızı yükseltecek gelişmeleri fark edemiyorsunuz.

Değişik etkilenmeler altında vereceğiniz bir karar, size kazandıracak. Olumlu gelişmelere hazır olun. Sabırlı davrandığınız gelişmeler yakında yüzünüzü güldürebilir.

Yakın çevrenize sizin önemsediğiniz ölçülerde önemli gelmeyen konu, bir süre daha çözümsüz kalabilir. Bu konuda, onaylanmak anlamında yakınlarınızdan beklediğiniz desteği göremeyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş gurubunuzdaki bazı kümeleşmeleri maddi konulara bağlamanız, biraz kolaycılık gibi görünüyor. Daha duygusal bir bakış, daha doğru tespitleri getirebilir. Bugünkü enerji yoğunluğunuz, kısa vadedeki hedeflerinize daha umutlu bakmanızı sağlayacak. Yine de çok yakınınıza serpiştirdiğiniz bazı umutlarınızın gözden geçirilmesi gerekebilir.

7 Mayıs 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın İkizler burcunda hareket ettiği bir güne merhaba diyorsunuz. Öğlen Ay'ın Neptün ile kurduğu kontak sebebiyle harcamalarınızda dikkatli olmanız gerekiyor. Beklediğiniz paralar hesabınıza düşmemiş olabilir. Miras konusunda kafanızı karıştırmaya çalışanlar da olabilir. Saatler akşama yaklaşırken Venüs-Satürn zorlu kontağı devreye giriyor. Çalışma ortamınızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Altınızda çalışan kişiler ciddi anlamda sinirlerinizi gerebilir. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken bir akşamdasınız.

7 Mayıs 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şüpheci davranıyorsun!Bugün güne Venüs-Satürn 90'lığı eşlik ediyor. İş hayatında alacağın destekleri bugün bir organizasyon ile taçlandırıyorsun. İletişim araçlarında yaşanabilecek aksaklıklara karşı arkadaşlarınla plan yapma işini son güne bırakmamanı öneririm. Gün içerisinde uzun zamandır görüşmediğin kalabalık arkadaş gurubunla bir araya gelebilirsin. Yakın zamanlarda yeni bir ilişkiye yelken açtıysan, bu ilişki hakkında kimseyi hatta en yakınlarını bile konuşturmuyor olabilirsin. Bu senin insanlara olan şüpheciliğinle alakalı bir durum aslında. Sana tavsiyem, kendin görmediğin ve birebir deneyimlemediğin olaylar hakkında karar vermemen olacaktır.

7 Mayıs 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi açıdan alacak, verecek konularında bugün bir sonuca ulaşmak isteyebilirsiniz. Bu konuda acele etmeden doğru olanı beklemeniz gerekecektir.

7 Mayıs 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda yakın çevrenizden fikir alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde kendinizi daha fazla adayabilirsiniz. Ortaklı konularda duygusal bağların olması sizin işlerinizi yavaşlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla güven tazelemeye ihtiyacınız olan zamanlardasınız.

7 Mayıs 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı daha sakin ve olaylardan uzak geçirmeye niyet edebilirsiniz ancak fazla olan sosyal çevreniz, problemli çalışma arkadaşlarınız sizi bırakmayabilir.

7 Mayıs 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrep burçlarının hayatları değişiyor. Güzel gelişmeler olacak ve içiniz rahatlayacak. Çok hızlı değiştiğinizi, hayatınızın çok hızlı değiştiğini ve sürekli inişler çıkışlar yaşadığınızı biliyorum. Ancak durum geçici. Değişimin ve sürprizlerin tadını çıkartmaya çalışmalısınız. Yeni işleriniz hayırlı olsun.

7 Mayıs 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu zihniniz hızlı çalışıyor. Kriz yönetiminin önemli olduğu olaylar gelişebilir. Yatırım konularında tedbirli davranmak faydalı olur. Gün boyu sağduyu önemli.

7 Mayıs 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünyaşamınızın akışını değiştirecek önemli bir toplantıya katılabilirsiniz. Diğer yandan adı bilinen güçlü bir kurumsal yapıyla aranızda sinerji oluşur. İkili ilişkilerinizle ilgili önemli bir karar alma zamanı. Ev almak, yatırım yapmak gibi temel konular zihninizi kurcalar. Burç burç yorumları günlük burç yorumları salı

7 Mayıs 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

7 Mayıs 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 29' 25" R
Ay
Boğa
24° 49' 45" R
Merkür
Koç
22° 20' 18"
Venüs
Boğa
11° 14' 51"
Mars
Koç
06° 07' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 54' 28"
Satürn
Balık
17° 16' 12"
Uranüs
Boğa
22° 49' 35"
Neptün
Balık
29° 08' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
21° 07' 06"
Lilith
Başak
24° 15' 37"
True Node
Koç
15° 19' 16"
Son Güncelleme : 08/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>