Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Düşüncelisin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk hayatınızda daha fazla ilgi isteyebilirsiniz. Şu anda bir ilişkiniz yoksa, biriyle yeni bir ilişkiye başlamak için istekli olabilirsiniz. Veya uzun süredir birisiyle ilişkiniz varsa, bir şeyleri canlandırmayı ümit ediyor olabilirsiniz. Aşk hayatınıza yeni enerji ve fikirler katmanın zamanı geldi. Sevgilinizle dinlendirici bir tatil ya da şık bir akşam yemeği planlamak isteyebilirsiniz.

Bugün, egzersiz yapmak ve vücudunuza iyi bakmanız için güçlü bir ihtiyaç hissedebilirsiniz. Genel sağlığınıza odaklanmak için mükemmel bir zaman. Yeni bir beslenme planı başlamak isteyebilirsiniz, bu yüzden taze yiyecekler ve temel vitaminler satın almayı düşünün. Bunlar bugün spor yapmak isteyebileceğinizden enerjinizi ve gücünüzü artırma konusunda yardımcı olacak!

Bugün yeni yatırım olanaklarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu, zaman, para veya diğer kaynaklar konusunda bir yatırım olabilir. Ayrıca yeni heyecan verici birteklifini de düşünüyor olabilirsiniz. Çok fazla heyecana kapılmayın ve artılarını eksilerini iyice düşünmeden bir işe kalkışmayın. Bir arkadaşınıza belki de hayat arkadaşınıza danışmak isteyebilirsiniz. Hem bu romantik bir akşam yemeği için güzel bir bahane olmuş olur!

Yoğun bir gün olabilir. Aile üyeleri, bir o kadar da arkadaşları, biraz asabileşebilir. Bu yüzden karşılarına çok da fazla çıkma. Kaygılanma, bu asabiliğin senle bir ilgisi yok. Günün göksel enerjisi buna davetiye çıkarıyor. İlk fırsatta evinin özel bir köşesine çekil ve kapını kapat! Eğer küçük bir meseleden dolayı biri kavga çıkarırsa, gerilimin yükselmesine izin verme. Yarın hava temizlenecek ve olumlu enerji geri gelecek.Bugün yeterli oyu alamayabilir ve seçimleri kaybedebilirsiniz. Siz ve aile üyeleriniz bir konuda karar vermeye çalışıyor olabilirsiniz. Belki bir yolculuk ya da tatil planlıyorsunuzdur. Siz bir şey istiyor, eşiniz ve çocuklarınız ise başka bir şey istiyor olabilir. Bir uzlaşmaya varamazsanız, boyun eğmekten korkmayın. Zira onların istediği şeyi yapmaktan da keyif alacaksınız, bu yüzden aslında kaybettiğiniz söylenemez!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde çok yorulmamak senin için daha önemli olacak. Enerjini idareli kullanmaya özen göstermelisin. Çok çeşitli şeylerle ilgilenmek, birden fazla işle ilgilenmeye çalışmak dinç kalmana yardımcı olabilir.

7 Ocak 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Üzerinizde çok fazla baskı hissediyor, her adımınızın izlendiğini düşünüyor, duygusal olarak yetersiz hissediyor ve hiçbir konuda başarılı olamayacağınıza inanıyor olabilirsiniz. Oysa bu döngüyü kırmak sizin elinizde. Kendinize izin verirseniz, yapacağınız herhangi bir şeyin çevrenizdekiler tarafından ilgiyle takip edildiğini siz de görebilirsiniz.

7 Ocak 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal konularda yaşadığın kırılma noktaları karşına gelebilir. Güçlü ve kendinden emin kararlar alarak, durumu kendi lehine çevirmek isteyeceksin. Uzun süredir vakit geçirmediğin arkadaşlarınla bir araya gelmek kendini iyi hissetmeni sağlayabilir. Ortaklı bir işin içindeysen, ortağının ilk günkü gibi olmadığını fark edebilirsin. Yeni çözüm yollarını aramaya karar verebilirsin.

7 Ocak 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ekonomik konular gündeminizde olabilir. Maddi kazanç sağlamak için yeni bir ticari faaliyete adım atmak isteyebilirsiniz. Kazanma şekillerinizde değişime gitmek istiyorsunuz. Cesaretiniz hedeflerinizi yükseltecektir.

7 Ocak 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek istediğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde göz önünde olmak sizi iyi hissettirecektir. Gelecek yönünde atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Keyif aldığınız yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirebilir ve onlar için harcama yapabilirsiniz.

7 Ocak 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayat şartlarınızda sizin istediğiniz seviyelerin ortaya çıkması özel çabalarınız sayesinde gerçekleşecektir.

7 Ocak 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün geneli senin için pozitif olacak. Yine de ev hayatına biraz daha karakter, ifade ve zenginlik kazandırsan iyi olacak. Evin bir kısmını dekore edebilir veya çocukların için yeni hobi arayışına girebilirsin. Orijinal bir şeylere girişmekte çekingen olma; muhtemelen çocuklar bu yeni fikre bayılacak!

7 Ocak 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde yeni projelere atılıyor ve programınızı yoğunlaştırıyorken özellikle sizden farklı bir jenerasyonun üyeleri tarafından eleştirilebilirsiniz fakat sakinliğinizi koruyarak bu durumun üstesinden geleceksiniz. Sıkı çalışmalarınızın karşılığı almak üzere ödüllendirilmeniz yakındır. Sağlık cephesinde, dinlenmek ve tazelenmek için bir süre başka şeylerden vazgeçebilirsiniz fakat buna değecektir.

7 Ocak 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uğraş verdiğiniz alanda kendinize sabretmeyi telkin edin. Yakın çalışma arkadaşınızın yardımını da isteyebilirsiniz veya kısa süreli olarak faaliyet konunuzu ona devredin. Bugün kendinizi dinlendirmelisiniz.

7 Ocak 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

7 Ocak 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünlerde odağınızda ilişkiniz var. Şifa enerjisi taşıyan bugünleri iyi değerlendirip, onunla iletişim kurun. Şüphe ya da kıskançlık duygularıyla fevri hareketlerde bulunmamaya dikkat edin.

7 Ocak 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Romantizm dolu bir gün. Ancak birlikte olduğunuz insana güvenmelisiniz. İşyerinde yaşanan pürüzleri gidermek elinizde. Sert olmamaya özen göstermeli, başka fikirlere de kulak vermelisiniz. Yeni ortaklıklara gireceğiniz bir dönemdesiniz. Kararlarınızda cesur olun. Zaman zaman kendinizi baskı altında hissediyor ve psikolojik olarak yoruluyorsunuz. Bu tip ortamlardan uzak durmaya çalışın. Hiç düşünülmeyen bir şeyi satın almaya kalkışmanız maddi yönden sizi zorda bırakabilir.

7 Ocak 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 03' 50"
Ay
Kova
18° 35' 38"
Merkür
Koç
17° 37' 56"
Venüs
Boğa
03° 04' 45"
Mars
Koç
01° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 05"
Satürn
Balık
16° 43' 22"
Uranüs
Boğa
22° 26' 38"
Neptün
Balık
28° 57' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 13"
Lilith
Başak
23° 31' 30"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>