Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kararlı ve Netsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve romantizmle ilgili meselelerde önümüzdeki birkaç hafta içinde gelişmeler yaşanabilir. Bununla birlikte, bugün sizi en çok endişelendirecek olan şey, şu anki ilişkilerinizde gerçekçi olmayan bir yaklaşım benimsemeniz. Kendinizi, gerçeklikten oldukça uzak bir rüya aleminde bulabilirsiniz. Buna dikkat edin.

Şu anda mesleğiniz ile ilgili olabilecek eski bir kimliği terk etme sürecindesiniz. Adınızı değiştirecek kadar ileri gitmeden, mirasınıza her şekilde saygı duymanız gerekmiyor. Ayrıca yaşamak için bir hayatınız var ve yolunuz atalarınızınkinden çok farklı olabilir. Yargılamak size kalmış.

Projelerinizden bazıları bugün biraz daha pratik dikkat gerektirebilir. Sinir bozucu bazı küçük detaylar karşınıza çıkabilir. Doğal verimliliğiniz bugün zirve noktasında ve muhtemelen onlardan sıkılmadan bu konuları yolunuzdan def edebileceksiniz. Burada önemli olan şey, istediğiniz sonuca ulaşabileceksiniz. Ha gayret!

Tutku dolusun. Muhtemelen de pek ev işi yapasın olmayacak. Daha çok gününü eğlenerek geçirmeye ayırmak istiyorsun. Romantik partnerinle özel bir şeyler yap. Güzel bir parka gezinti planlayın. Birbirinize olan hayranlığınızı dile getirin. Ya da bir lokantada akşam yemeğinin tadını çıkarın. Birlikteliğinizin basit öğelerini bile kutlama faktörü haline getirin!Çevrendeki ikinci el mağazaları ve pazarları gezmek için uygun bir gün. Gözün güzellikleri ve fırsatları görme konusunda başarılı. Şans senden yana; harika ve verimli bir alışveriş yapabilirsin. Evin için objeler ara ve hayatını güzelleştirecek dekorasyon ürünlerine bak. Bir kişinin atığı bir başkasının hazinesi olabilir. Eski ürünleri alıp kullanış biçiminle yaratıcılığını konuştur; yemek odan için yenilikler yap.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işi gücü bir yana bırakıp biraz kendinize zaman ayırma derdine düşebilirsiniz. Daha önce yapmadığınız bir şey denemek, ?daha ciddi işler? tarafından kenara itilmiş bir yaratıcılık damarını keşfetmek isteyebilirsiniz. Harika! Niye buna karşı koyasınız ki? Varlığından tamamen habersiz olduğunuz bir yeteneğiniz ortaya çıkabilir. Biraz daha sabredin, yakında buna ayıracak boş zamanınız olacak.

7 Şubat 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir ki? Bununla birlikte bugün alışveriş gününüzdesiniz. Harcama yaparken dikkat edin!

7 Şubat 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kardeşinle daha çok zaman geçirebilirsin. Aranızdaki bağ bazı olaylar karşısında verdiğiniz tepkiyle daha da güçlenebilir. İş yerindeki sabırlı veçözücü tavırların hemarkadaşların hem de yöneticilerin tarafından takdir ediliyor. Borsa arası iyi olan bir Akrep burcuysan, sektördeki meslektaşlarından ziyade, yatırım yaptığın konularda iyi bir getiri kazanabilirsin. Söylediğinin arkasında ve cesaretlisin. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilinin bir konu hakkında sana doğru söylemediği fikri aklında büyüyebilir.

7 Şubat 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde eşit olmadığınızı düşündüğünüz bazı konular üzerine yeni dengeler oluşturmak isteyebilirsiniz. Yeniliklere karşı cesaretle ilerleyebilirsiniz. Karşı tarafında düşüncelerini önemseyerek hareket etmelisiniz.

7 Şubat 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uluslararası konular gündeminizi oluşturabilir. Düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşmak isteyebilir ve onaylanma ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmek daha kolay olabilir. Bu da sizi olaylara karşı daha iyimser yapabilir. Hayat felsefeleriniz ve inançlarınız hakkında konuşmaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz.

7 Şubat 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kardeşinle zaman geçirebilirsin. Aranızdaki bağ bazı olaylara verdiğiniz tepkiyle daha da güçlenebilir.

7 Şubat 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yeteneklerinizi geliştirecek ve sizi çok iyi hissettirecek çalışmalar, seminerler ve etkinliklerde yer alabilir, kendinizi ve enerjinizi en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Sizi rahatlatacak para girişleri yaşayabileceğiniz bugün, akşam saatlerinde aşk hayatınızda duygusal olarak incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz

7 Şubat 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biriyle yakınlaşmaya çalıştığınız bir dönemde olmalısınız. Bu kişiyle konuşmaya başladığınızda kalbiniz hızlı bir şekilde atmıyorsa doğru kişi olduğundan emin olamazsınız. Unutmayın ki partneriniz her şeyden önce sizi heyecanlandırmalı!

7 Şubat 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat etmeye devam edecek. Öğrenciyseniz akademik hayatınızla ilgili konular bugün gündeminizi meşgul edecektir.Hukuki problemlerinize çözüm arayabilirsiniz. Venüs'ün Koç burcuna girişi ile çalışmaktan daha fazla keyif alacağınız bir döneme giriyorsunuz.

7 Şubat 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biraz uzaklaşmak size iyi gelebilir. Bunu sadece yolculuk yapmak olarak düşünmeyin. Belki bu öğle arasını kendiniz ile geçirmek. Belki tek başınıza bir akşam yemeği yemek. Biraz sessizleşmek ve içe dönmek. Sizin gibi düşünceli insanların ve tabi ki hisleri çok kuvvetli insanların, ara ara içine dönmesi, bir süre kendini dinlemesi ve beynini rahatlatması gerekir.

7 Şubat 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yurt dışı bağlantılarınızı, yabancılarla ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz bir günde olabilirsiniz. Seyahatler bugün verimli geçebilir, keyif de alabilirsiniz. Sosyal medyada paylaştıklarınızla dikkat çekici olabilirsiniz.

7 Şubat 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bugün sosyal medya paylaşımlarında dikkatli olmalısın. Kendini doğru ifade edemediğin ya da yanlış zamanda yanlış sözleri kullandığın için yakın çevrenle gerginlikler yaşayabilirsin. Temkinli ve hesaplı konuşmaya dikkat etmelisin. Akraba ilişkilerinin canlanacağı bir döneme giriyorsun.

7 Şubat 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 22' 02"
Ay
Kova
22° 59' 38"
Merkür
Koç
17° 47' 28"
Venüs
Boğa
03° 27' 51"
Mars
Koç
01° 16' 00"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 28"
Satürn
Balık
16° 44' 59"
Uranüs
Boğa
22° 27' 42"
Neptün
Balık
28° 58' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 16"
Lilith
Başak
23° 33' 35"
True Node
Koç
15° 20' 53"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>