Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz. Yeni bir şey yaşamadan güvensizlikten kurtulabileceğinizi sanmamalısınız. Geçmişte atmış olduğunuz bazı yanlış adımlar, sizi aşk konusunda bir güvensizliğe sokmuş gibi.

Çabalarınız işyerinizde gözden kaçmıyor, ilgiyle izleniyorsunuz. Yeteneklerinizi elinizden geldiğince göstermeye çalışıyorsunuz. Daha fırsatçı olmaya zorlanabilirsiniz.

Bazı ödemeleri ileri tarihlere erteletme niyetiniz, pek olumlu karşılanmayacak. Yakında para durumlarınızda gözle görülür düzelmeler söz konusu alabilir.

Biraz daha hareket istiyorsunuz. Daha atak olmanız gereken bazı yakınlaşmalaryaşamınıza daha da anlam katabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki insan ilişkilerini gözlemeniz gerekiyor. Çok ortak yanı olmayan insanların ortak yönelimleri size daha sosyal bir bakış getirebilir. Seçiciliğiniz nedeniyle yalnızlıklar yaşayabiliyorsunuz. Bu akşam bazı konuklarınız olabilir. Bu ağırlama işinde sizi çekici bulan birinden yakınlık görebilirsiniz. Geleceğe yönelik umutlarınız tazeliğini koruyor.

8 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 00:25 itibariyle Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Bencil kişilere anlayış göstermezsiniz. Tavır alırsınız. Kimse kimseden üstün değil diye düşünürsünüz. Akıl vermeye kalkanlara tepki gösterirsiniz. Saat 13:55 Ay-Mars görünümü, zorunlu olduğumuz her şeyden uzak durmak isteriz. Ailevi,veya eğitim hayatımız, yakın çevremizle alakalı konuları bu saatlerde gergin şekilde ele alabiliriz. Bizim arzumuz, kendi istediğimiz gibi hareket etmektir. Ancak içinde bulunduğumuz koşullar uymamız gerekenleri hatırlatınca çileden çıkarız. Bildiğimizi okumaktan yanayızdır. Saat 13:57 Ay-Satürn görünümü, birilerinin düşüncesizliği yüzünden canınızın sıkılmasına yol açar. Mecburen işleri yoluna koymak zorunda kalırsınız. Saat 16:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü, hangi konunda olursa olsun istek ve arzularımızı kısıtlanmadan, mecbur olmadan ifade edebilme isteğimizi işaret ediyor. Hayat bazen bizi test ediyor, sınıyor. Biz kendimiz gibi olmadığımız bir yerde, bir işte, bir ilişkide asla doyuma ulaşamayacağımızın farkındayız. Bereketli bir gün geçirmeniz dileğimle,

8 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişiminin yüksek olduğu bir gün. Kurduğun iletişimle birliktehayatında gelişme yaşayabilirsin.

8 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içinde bazı sorumlulukları daha fazla üstlenmeniz ve zaman ayarını daha iyi yapmanız gerekebilir. Sürekli ertelenmiş olduğunuz bazı durumlar işleri içinden çıkılamaz bir hale getirdiğinde ise aile üyeleri tarafından bazı agresif davranışlara şahit olabilirsiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konular mücadele gerektirebilir. Alternatif planlar yapmanız gerekli. Finansal konularda yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Eşinizle paylaştığınız ortak kazanımlarınız konusunda kriz ve mücadele olması mümkün. Her iki tarafında anlayışlı olması ortak payda yaratacak. Aksi halde kişilik çatışmaları ve huzursuzluklar yaşanabilir.

8 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günlük işlerinizi halledeceğiniz, detaylı ve hesap gerektiren işlerle uğraşacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Gereksiz kaygı ve kuruntulara kapılmamalısınız.

8 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca her söylediğinizi düşünmeli ve size iyi hissettirmeyen, zihninizi karıştıran ortamlarda bulunmamayı tercih etmelisiniz. İş görüşmeleri ve seyahatler edebileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sakin iletişim benimsemeyi tercih etmelisiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalbinizi ve duygularınızı işin içine katarak yönünüzü daha kolay bulabilirsiniz. Sevdiğiniz insanı görme isteğiniz, her şeyi bir partnerle gerçekleştirme arzunuz önem kazanıyor.

8 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Koç burcundaki seyahati spontan bir enerjiyi açığa çıkarır. Gündelik hayattaki ilişkilerde olduk olmadık ortamlarda kolayca sinirlenebilirsiniz. Sağlık konularında aniden ortaya çıkan durumlar olabilir. Bu sorunun altında yatan ruhsal sebebi bulup ortaya çıkarmaya çalışın. Hiçbir hastalık vücudumuzda sebepsiz yere ortaya çıkmıyor. Dertleri biriktirip içinize atmayın.

8 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

8 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 30' 32" R
Ay
Balık
24° 43' 18"
Merkür
Koç
19° 06' 03"
Venüs
Boğa
06° 11' 04"
Mars
Koç
02° 57' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 30"
Satürn
Balık
16° 56' 12"
Uranüs
Boğa
22° 35' 19"
Neptün
Balık
29° 01' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 38"
Lilith
Başak
23° 48' 16"
True Node
Koç
15° 23' 45"
Son Güncelleme : 04/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>