Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yapıcı Yaklaşımlar Sergiliyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2020, Salı

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 30%

Eğer kariyeriniz veya çalışmalarınız sırasında, bazı araştırmalar yapmaya veya ticarete atılmaya karar verdiyseniz, önümüzdeki gün altın fırsatları içerecek. Ama ne olduğunu kontrol etmeye çalışmayın ve karşılaştığınız insanları büyülemek için bir maske kullanmayın, neyseniz o olun. Spontane hareket edin ve sezgilerinize güvenin. Bugün amaçlarınız için sezgileriniz hizmetinizde olacak!

Bugün planlarınızı bozarsanız şaşırmayın. Spontane ve pratik yepyeni bir yaklaşımı benimsemeniz gerekebilir. Bir durum için eski yaklaşımınızın mutlaka en iyisi olduğunu varsaymayın. İşler yürümüyor gibi görünüyorsa, yeni bir şey deneyin. Aradığınız cevap düşündüğünüzden daha yakın.

Uzun zamandır yapmayı istediğiniz fakat bugüne kadar yapamadığınız birayağınıza geldi. Kendinizi buiçin kesinlikle iyi hissediyorsunuz çünkü fiziksel enerjiniz yüksek ve mental odağınız kuvvetli. Ayrıca, bazı yardımlar alabilmeniz de muhtemel: Ev halkının diğer üyeleri sizinle beraber çalışmaya hazır. Buzemin katı temizlemek veya saksıda çiçek dikmek olsa bile, bu işi hızlı ve harika bir şekilde yapacaksınız.

Hareketli, canlı yapın mevcut hızlı enerji tarafından gazlanacak! Senin için erişilebilir olan büyük miktarda bir fiziksel güç var ve az bir eforla yıllık hedeflerin için bile büyük ilerlemeler kaydedebilirsin. Kendine ve ihtiyaçlarına odaklanarak bu dönemden faydalan. El attığın her şeyi başarabileceğin bir destekleyici güç döneme hakim!Özellikle bugün aile üyelerini ilgilendiren konularda kendinizi fazla öngörülü hissedebilirsiniz. Bugün size yalan söylemek kesinlikle hiç kolay olmayacak! Ayrıca bugün evinizde bir süredir ertelediğiniz bir takım tadilatları gerçekleştirmeyi de düşünüyor olabilirsiniz. En azından günün bir kısmını yalnız geçirebilirsiniz, belki gelecek için meditasyon yapabilirsiniz. Zihniniz temiz ve aktif, bu yüzden bunu yapmak için çok uygun bir zaman.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir aile üyesiyle yaşadığınız duygusal bir mesele sizde kaçıp gitme ve bir yerlerde saklanma isteği uyandırabilir. Bu isteğe karşı koymayın; zira bu hareket, sorunla ilgili zihninizi boşaltmanız ve bu kişiyle yeniden karşılaşmadan önce yaralı ruhunuzu iyileştirmeniz için tam da ihtiyacınız olan şey olabilir. Ayrıca, kendinizle ilgili birtakım oldukça rahatsız edici keşiflerde bulunabilir ve uzun süre önce unuttuğunuz eski travmaları su yüzüne çıkarabilirsiniz. Bunlarla da savaşmayın. Yalnızca onları koyverin gitsin.

10 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatınızı ilgilendiren görüşmeler içinde olabilirsiniz. İş görüşmeleri, toplantılar, maddi kazançlar ve başarılar gündeminizde olabilir. Yaptığınız yatırımların getirisini elde edebilir, verdiğiniz emeklerin sonucunu görebilirsiniz. Geleceğe dair merak, geleceğe dair öngörüler gündemde.

10 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafa karışıklığı yaşadığın konulara açıklık getirebiliyorsun. Evli bir Aslan burcuysan eşinle arandaki problemleri daha yapıcı bir şekilde çözüme ulaştırabilirsin. Kendine ayırdığın vakitlerde egzersiz hareketleri gerçekleştirebilirsin. Yaptığın diyetin faydasını görmeye başlamak sana; kendini iyi hissettiriyor.

10 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızda bugün kendinizi ifade ederken iletişiminizde duygularınızın büyük yoğunluğu sizleri hassas noktalarınızda destekliyor olabilir. Bir karar aşamasında iseniz düşünmeden harekete geçmek sizleri yanlışa sürükleyebilir. Maddiyatınız söz konusu olduğunda duygularınızla çözüme gitmemelisiniz.

10 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşinizle ilgili konularda başkalarından destek alabilirsiniz. Gün içinde ilerlemeyen işleriniz, sizi zor duruma sokabilir. Anlayış içinde olmaya özen göstermelisiniz. Maddi olaylarla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gün sonunda olaylar askıda kalabilir. Akşam saatlerinde çıkabilecek çatışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

10 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğer gerçekçi olursanız şans ya da fırsatlarınız ortaya çıkacaktır. Fırsatlardan yararlanın. Tamamen kendinizi işe verdiğinizden emin olun.

10 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve para konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İmkanlarınızı artırmak, sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek üzerinde durabilirsiniz. Ancak Merkür bugün son derecelerindeyken hesap hatalarına daha çok dikkat etmelisiniz.

10 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Stresin zihninizi bulandırmasına izin vermeyin. Kartal gözleriniz artık her zamanki kadar önemli. Alışılmadık bir ayrıntı gizleniyor, bu yüzden dikkatli olun ve odaklanın.

10 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Başak burcundaki seyahatine devam edecek.Bugün gündeminizde finansal durumunuzla ve kazançlarınızla ilgili konular olacaktır. Sabah saatlerindeki Ay - Uranüs üçgeni sürpriz bir kazanca veya beklenmedik bir harcamaya işaret ediyor. Bütçe planlaması yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

10 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

10 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önümüzdeki 2-3 gün boyunca hayat siziortamı, kariyer gelişimi alanında destekleyecek. Akışta kalın, fırsatlar sizin olacak.

10 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiye karşı biraz daha anlayışlı davranmalı, acımasızca eleştiriler yapmaktan kaçının. Önümüzdeki günlerde bu gerilim, yerini romantizme bırakacak. İş konusunda önünüze çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz gereken bir gün. Ekip çalışmaları açısından potansiyeliniz yüksek. Ancak enerjinizin yüksek olması sizi aldatmasın. Sınırlı dikkatli harcamanıza rağmen ölçülü, hesaplı yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Vücudunuzun C vitaminine ihtiyacı var.

10 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 43' 05" R
Ay
Başak
14° 38' 56"
Merkür
Boğa
01° 48' 23"
Venüs
Boğa
21° 44' 02"
Mars
Koç
12° 38' 11"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 03"
Satürn
Balık
17° 53' 39"
Uranüs
Boğa
23° 19' 16"
Neptün
Balık
29° 21' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 51"
Lilith
Başak
25° 12' 19"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>