Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişki içinde alışkanlık haline gelmiş hak arayışları duyguları köreltebilir. Anlamını aştığı düşünülen bazı dostça yakınlaşmaların partnerinizce sorgulanmasını, haksızlığa uğramışlık gibi görmemelisiniz.

Kararlılık ve ısrarcılığı ayrıştırabilmeniz gerekiyor. Kararlı tavrınız size genellikle kazandırıyor. Ama bir konudaki ısrarınız, siziyaşamınızda dönüşü olmayan bir yola doğru sürükleyebilecek gibi.

Çevrenizdeki birçok insanı kendi sorumluluklarıyla baş başa bırakmanız, onlara da yarar sağlayacak. Bazı sorumluluklarınızı en aza indirmek zorundasınız. Yoksa para sıkıntılarınız bitmeyecek gibi görünüyor.

Bugünlerde bir ziyaret yolculuğu yapmanız gerekebilir. Arkadaş çevrenizden birinin sağlığıyla ilgili haberler sizde üzüntü yaratacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde ya da yakın işbirliği içinde olduğunuz bazı kişilere karşı biraz abartılı baktığınız yükümlülükleriniz var. Bu yaklaşım, süreç içinde altından kalkılamayabilir bir durum yaratabilir. Bazı konularda, daha az gergin değerlendirmelerle daha başarılı olacaksınız. Dışarıya olduğu kadar, kendinize de özgüvenli bir görüntü vermeniz gerekiyor.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 04:46 Ay-Satürn görünümü, ilişkinizle ilgili konularda partnerin mesafeli tutumu veya kendine dönük halleri sizi bazen yoruyor. Sizin istediğiniz sıcaklık ve yakınlık arzusu. Bunu bulamadığınızda kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz. Saat 15:40-18:50 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Özellikle ilişkinizi ilgilendiren konularda birbirinize karşı anlayışlı olmanızda fayda vardır. Acil kararlar almamak gerekir. Sorunlarınız varsa bunları daha başka bir zamanda çözmek yararlıdır. Saat 18:50 itibariyle etkili Ay-Balık burcu geçişi, özel hayatınızı ilgilendiren konularda ve aşkı yüreğinizin içinde değerlendirme biçiminizde çok daha ılımlı hissettirebilecek bu enerjiye ruhunuzu açınız. Size doğru yönelen güzellikleri buyur ediniz. Siz nasıl bakarsanız hayata, hayat size onu sunacaktır. Günün tüm güzellikleri gönlünüzü şenlendirsin. Can-ı gönülden sevgilerimle,

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gereksiz konuları kafana takmamalısın. Sosyalleşmeye ihtiyacın var; arkadaşlarının yaptığı organizasyonları es geçme.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ödemeler ve finansal konularda aşamadığınız sorunların artık sonuna gelmek üzeresiniz. Kredi fırsatları ve alacaklarınızı tahsil etmek gibi konular sizi önemli ölçüde rahatlatacaktır.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sakinliğinizi korumanız gereken bir gündesiniz. Bazı konulara ani tepkiler gösterebilirsiniz. Olayları yönetmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular çalışma arkadaşlarınızla planlayabilirsiniz. Gün içinde işlerinizde eksik kalan kısımlarla ilgilenebilirsiniz. Günün ikinci yarısında finansal konularda değişiklikler yapabilirsiniz.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda sevdiklerinize karşı duyduğunuz üzüntülerin sebebini anlatma ve açılma ihtiyacı duyacaksınız. Kariyenizin açısından patronunuzla tartışmaktan kaçının.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Eşinizle, sevgilinizle, ortağınızla birlikte hareket etmek isteyebilir, yalnız kalmaktan hoşlanmayabilirsiniz. Evlilik, ortaklıkla ilgili konular gündeme gelebilir.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmak istedikleriniz için gereken ortamları bulmakta zorlanmayacaksınız. Sevdiğiniz insana duygusal olarak yoğun bir bağlılık hissedebilirsiniz.

11 Temmuz 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi son derece keyifli ve güçlü hissedeceksiniz. Geleceğe yönelik farklı istekleriniz var. Yaşantınızı yeniden düzenlemek için harekete geçebilir, dostlarınızın ve yakınlarınızın yardımlarını alabilirsiniz.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

12 Temmuz 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 48' 42" R
Ay
Başak
15° 47' 51"
Merkür
Boğa
01° 55' 60"
Venüs
Boğa
21° 51' 13"
Mars
Koç
12° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 25"
Satürn
Balık
17° 54' 02"
Uranüs
Boğa
23° 19' 37"
Neptün
Balık
29° 22' 00"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 09"
Lilith
Başak
25° 12' 58"
True Node
Koç
14° 54' 00"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>