Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Anlaşılmak İstiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2020, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 10%

Büyük bir değişim yapmayı düşünebilirsiniz. Her zamanki rutininizden sıkılmış ve artık değişikliğe hazır olabilirsiniz. İş değiştirmeyi veya farklı bir yere taşınmayı düşünebilir ya da yeni bir ilişki yaşamak isteyebilirsiniz. Şu anda kesin bir hamle yapmayın, ancak tüm seçenekleri göz önünde bulundurmak için kendinize zaman tanıyın.

Bugün her şeyi tek seferde halletmeye çalışmak yerine - ki bu imkansız- neden vaktinizi en verimli biçimde kullanabilmek için bir strateji geliştirmiyorsunuz? Belki de bazı işleri çalışma arkadaşlarınıza vermelisiniz. Ya da belki de teslim tariherinizden birini ileri atmalısınız. İşinizi hakkıyla teslim etmenizi engelleyecek kadar yakın bir teslim tarihine takılıp kalmak istemiyorsunuz. Bu sizin tarzınız değil.

Bugün ani kararlar vermemeye çalışın. Haber vermeden, telefon etmeden kapınızı çalan insanlarla birlikte dikkatinizi dağıtan bir sürü şeyle karşılaşabilirsiniz. Bu durumda, tek bir şeye odaklanmanız oldukça zor olabilir. Telefonlarınızı kapatabilir veya bugünü "balığa çıkma" günü ilan edebilirsiniz. Israrcı insanların baskısı altında kalmanıza izin vermeyin. Bir söz vermeden çnce kafanızı dinlendirmek için kendinize biraz vakit ayırın.

Günün enerjisine nedense uyumlu hissedemiyorsun. Bunu tek başına vakit geçirmen gerektiğine dair bir gösterge olarak kabul edebilirsin. Bu dönemi boşalan bataryanı doldurmaya ayır ve son birkaç gününü düşün. İçsel yansımanın gerçekten kuvvetli bir araç olduğunu göreceksin.Aktif ve neşeli bir his günü çevreliyor, iyi hissediyorsun. Başkalarıyla yaptığın tartışmalar ve aranızdaki farklılıklar üzerinden yükselebileceğin bir gün. Her durumda liderliği elinde tutmaya bak ve kendinle birlikte diğerlerini de yüksek bir seviyeye çıkarmaya çabala. Bir mesele üzerinde tartışmak sadece uyumsuzluk getirecek. Böyle bir şeye şu an hiç gerek yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Durmaksızın dünyanızdaki her şeyi sakin ve dengede tutmaya çabalarken, en önemli şeyi yani kendinizi unutuyor olabilirsiniz. Emin olun, bu aralar ihtiyacınız olan ilgili görüyorsunuz. Yeri geldiğinde söylenmesi gerekenleri söylemek için daha girişken bir tutum sergilemekten korkmayın. Unutmayın ki dengeli olmanın bir parçası da pasif olduğunuz ölçüde aktif de olmak demektir.

13 Mart 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Haftanın dördüncü gününde ailenizle yakın ilişkiler kurabilirsiniz.

13 Mart 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte seni çok üzen bir arkadaşın hakkında haber almak seni heyecanlandırsa da geçmişi sana hatırlatıyor olması seni düşündürebilir. Hayatınla ilgili yeni planlar yapmak istiyorsun. Bir süredir seniyerinde rahatsız eden rekabet ortamından uzaklaşmak isteyebilirsin. Bu konu hakkında ciddi konuşmalar yapıyorsun. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan sevgilinin önem verdiğin bir konuda seni anlamaması canını sıkabilir.

13 Mart 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

 Cesur tavırlarınız ve pozitif enerjinizle hareket ederseniz kazanan siz olursunuz. Âmâ bunun yerine inatlaşmak ya da sabit fikirli davranışlar sizleri oldukça yavaşlatacaktır. Anı yaşayın.

13 Mart 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konulara daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Emlak konusu gündeme gelebilir. Bazı konularda değişiklik yapmak ve karar almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara da zaman ayırmalısınız. İşlerinizde gizli kalan koşullarla ilgilenebilirsiniz. Engelleri açmak için çaba göstereceğiniz zamanlardasınız.

13 Mart 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki her türlü çatışma yok edebilecek potansiyeliniz, pratik zekanız ve tatlı diliniz mevcut. Bugünlerde kişisel özelliklerinizi belirgin olarak kullanmanız gerekebilir.

13 Mart 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aileyle ilgili konular belirli sorumlulukları da beraberinde getirebilir. Evinizde daha çok zaman geçirmek isterken geçmiş konulara çok fazla takılmamaya çalışmalısınız.

13 Mart 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilgeliğiniz bugün ilham kaynağı olmanızı sağlıyor. Topluluk içinde kolayca fark ediliyorsunuz ve insanlar bilgeliğinizden faydalanmak istiyor.

13 Mart 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek. Bugün gündeminizde eviniz ve ailenizle ilgili konular olacaktır.Ay ile Mars arasındaki olumlu etkileşimi birlikte yaşadığınız kişilerle süregelen anlaşmazlıkları çözmek için değerlendirebilirsiniz. Evinizi düzenlemek ve dekorasyonunu değiştirmek için uygun bir gün olacak.

13 Mart 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yaşamınızın canlanacağı bir gün geçirmeniz olasıdır. Kendinizi kalabalık insan gruplarının arasına atabilirsiniz. Ancak; kalabalığa kaynayıp gitmeyecek, kendinizi ön plana çıkararak insanların sizi fark etmesini sağlayacaksınız.

13 Mart 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş ortamında gücünüz takdir ediliyor, finansal kaynaklarınızı hesaplamaktan yana şanslısınız.

13 Mart 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; bugün yoğun bir tempon olmasına rağmen; yeteneklerini ve zamanını verimli kullanabilirsin. Yeni girişimlerin için ihtiyacın olan finansal konularda hayalci olurken; sezgilerinin seni doğru yöne götüreceğini bilmelisin. Ayrıca uzmanlığını kullanarak adımlar atabilir ve isteklerini sağlam temeller üzerine inşa edebilirsin.

13 Mart 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 40' 26" R
Ay
Başak
01° 48' 06"
Merkür
Boğa
00° 25' 15"
Venüs
Boğa
20° 24' 05"
Mars
Koç
11° 48' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 42"
Satürn
Balık
17° 49' 12"
Uranüs
Boğa
23° 15' 30"
Neptün
Balık
29° 20' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
21° 30' 33"
Lilith
Başak
25° 05' 07"
True Node
Koç
14° 52' 37"
Son Güncelleme : 16/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>