Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Gözünden Kaçan Detaylar Olabilir Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 90%

Yalnızca evde kalıp güzel yemekler yaptığınız veya biraz kestirdiğiniz günler vardır. Ancak, ne yazık ki bugün o günlerden biri değil. Yapacak çok işiniz var. Hatta kendinizi günün sonuna doğru sinirli ya da öfkeli bulabilirsiniz. O zaman anlayacaksınız ki artık dinlenme zamanınız geldi...

Piyango oynayın. Bugün sizin için anahtar kavram, çaba gerektirmeyen bir kazançlar olacak. En beklemediğiniz anda, elinize para geçecek. Bazı şeyleri şekillendirmek için ne kadar az çabalarsanız o kadar işler lehinize dönecek. Günün tadını çıkarın ve detayları karıştırmayın. İşler kendi kendine hallolacak. İnsanlar duygusal açıdan dolmuş olabilirler, ancak onların bu aşırı davranışlarının dengeyi bozmasına izin vermeyin.

Bugün bir şeyleri anlamaya çalışmanın bir mantığı yok. Olanların çoğu bilinçsiz bir düzeyde ve her türlü mantıklı açıklamayı def ediyor. Bu gece, profesyonellerce yorumlanması gereken bir rüya görmüş olabilirsiniz. Eğer kafanızdan geçenleri durdurabilirseniz, sizin için kazançlı bir gün olabilir.

Senin bir şeyler yapmanı gerektiren, aile ile ilgili bir mevzu vuku bulabilir. Ailen bir başka konuma taşınmak ya da büyük bir mal alımı yapmak gibi işlerle uğraşıyor olabilir. Kardeşlerin onların cesaretini kırıyor olabilir ama sen bunu yapmamalısın. Belki de çocuğun bir öğretmeni konusunda zorlu bir süreçten geçiyordur. İkisiyle de bugün konuşmak isteyebilirsin.Günün sonunda aynada kendine bakıp orada gördüğü kişi olduğunu bilerek derin bir uyku çekecek olan sizsiniz. Kaba bir yorum yapmayı düşündüğünüz ya da başkası hakkında kötü bir laf yaymaya karar verdiğiniz bir dahaki sefer durup biraz bunu düşünün. Bir yanınız bu tavrı desteklerken bir yanınız tamamen reddediyor. Aynada her iki yanınıza da bakın. Sadece hoşunuza giden yanı görmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geleneksel aile değerlerini desteklemek için yardımınızı almaya çalışan kişiye eyvahlar olsun, Aslan! Köklerinizle ilgili her şeye karşı tutumunuz çok değişti, yerleşmiş geleneksel değerleri hiçe sayan biri olarak etiketlendiniz. Konu şimdi sizin için dolu bir silah gibi. Ama o kadar şiddetli tepki vermeyin. Bu tepkiniz hiçbir zaman atılımlarınızı iyi bir sonuca bağlamaz.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün önemli haberler telefonla gelebilir ve istenen bir sonuca varmak için sizin tarafınızdan harekete geçilmesini gerektirir. Anın heyecanı iyimserliğinizi artırabilir ancak kendinizi hızlandırmaya özen gösterin.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yaşayacağın bazı olaylar istediğin düzeyde ilerlemeyebilir. Kötü düşünceleri aklından bertaraf ederek yaşantını düzene sokmak istiyorsun. Evcil hayvan besliyorsan bugün onun hijyenine daha fazla dikkat ediyorsun. Kendi işinin sahibi bir Aslan burcuysan, bazı ortaklıklar söz konusu olabilir. İkili ilişkilerde bazı hayal kırıklıkların varsa, sana gelen mesajları tekrardan gözden geçirmen gerekebilir.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde biraz daha fazla empati yapmak önemli olacaktır. Gündelik rutinlerinizle ilgili yenilikçi yaklaşımlar benimseyebilirsiniz. Evde kalmaya devam edin.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşiniz ile ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde iletişimi yoğun zamanlar geçirebilirsiniz. İş açısından verimli girişimler yapabilirsiniz. Yine de işler istediğiniz kadar hızlı ilerlemeyebilir. Yaptığınız işlerin sonuçlarını almak için bekleyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda sakinliğinizi korumanız da fayda var. İkili ilişkilerinize özen göstermelisiniz.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızın büyük bir çoğunluğunu kişisel gelişim için ayırmayı tercih edebilir ve entelektüel olarak merak ettiğiniz konuları araştırmaya ayırabilirsiniz.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hem Venüs retrosu başlıyor hem de Mars Balık burcuna geçiyor. Venüs retrosu, kalbinizi kıranlar ve sonra yeniden barışmak isteyenler, tekrarlayan ilişki kalıpları, giden ve geri gelen dostlar bu dönemde ikircikli, çifte durumlara özellikle dikkat etme ihtiyacı doğurabilir. Mars Balık burcunda tekinsiz bir zeminde ilerlerken özellikle ortak maddi konularda,ve para konularda gereksiz risklerden uzak durmalısınız. Kendinizi çok yormamaya, tüketinceye kadar çalışmamaya dikkat etmelisiniz. Mars ruhsal anlamda alt üst edici bir etki yaratırken bu enerjiyi mümkün olduğunca sabırla yönetmeye çalışmalısınız.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs retrosu başlıyor; 25 Haziran'a kadar sosyal çevrenizde iletişimsel problemler olabilir. Özellikle kadınlarla ilgili sorunlar olabilir.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk, sevgi ve mutluluk gezegeni Venüs bugün itibariyle geri hareketine başlıyor. 25 Haziran'a kadar hedeflerinizi, umutlarınızı ve ideallerinizi gözden geçirebilirsiniz.İş hayatından beklediğiniz prim ve bonuslarda gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Mars'ın Balık burcuna girişi ile finansal hayatınızı iyileştirmeye yönelik adımlar atabilirsiniz.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslan burcuna sahip bireyler bir süredir eşlerinden aldıkları desteği az buluyor ve bu yüzden de sıklıkla tartışma çıkarıyordu. Bugünlerde karşılaştığınız bazı sorunlarda eşinizin desteğini arkanızda görmek sizi çok mutlu hissettirecek.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz her anlamada tatmin sağlayacak işlerden hoşlanmanıza rağmen, olaylara aktiflik kazandırmak için zamana ihtiyacınız var. Sorunları önlemek için küçük molalar vermeli ve her şeyi ince ayrıntılarına kadar düşünmelisiniz.

13 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 36" R
Ay
Terazi
02° 07' 27"
Merkür
Boğa
03° 46' 42"
Venüs
Boğa
23° 33' 15"
Mars
Koç
13° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 60"
Satürn
Balık
17° 59' 34"
Uranüs
Boğa
23° 24' 25"
Neptün
Balık
29° 23' 56"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 19"
Lilith
Başak
25° 22' 10"
True Node
Koç
14° 56' 03"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>