Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Güzel Haberler Alıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ufak tefek tartışmalar yaşanabilir. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın. Anlaşılabilir adımlar atmanız gereken bir gün.

Çabalamaya devam etmelisiniz. İlişkinizden yana var olan sorunları ortadan kaldırmanız gerekmekte. Olumsuzlukların son bulması için elinizden gelenin en iyisine ihtiyacınız var.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey daha iyiye gitmeye başlayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizden etkilenebilirsiniz. Bir rol model seçmek yapmak istedikleriniz konusunda belirleyici olabilir. Ancak kimi seçtiğiniz, nasıl esinlendiğinize de dikkat etmelisiniz. Bazı kadın dostlarınız ya da ailenizdeki kadınlarla olan iletişiminiz ön plana çıkabilir.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, gündelik hayatınızda planlarınızı gerçekleştirmek için motive olacaksınız. Kararlı ve karizmatik tavırlarınızla çevrenizde olumlu etkiler yaratacaksınız. Yakın çevrenizdeki insanların size olan desteği sizi motive edecek. Aşk hayatınızda tutkulu ve romantik bir gün geçirebilirsiniz. Olumlu düşüncelerinizle enerjinizi yüksek tutmaya devam edin.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilerle iletişim kurmakta zorluk yaşayabilirsin. Kimseyi kırmak istemesen de üstüne çok fazla gelindiğini düşünebilirsin. Kendini kontrol etmekte zorlandığın bir günden geçiyorsun. Ailende kronik hastalıkları olan bir kişi varsa bu kişi hakkında güzel haberler alabilirsin.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Açığı kapatmak isteyebilirsiniz. Hesapların tutmaması, sadece maddi konularda değil manevi olarak da sizi yorabilir. Tutarlı davranışlar da harcamalar kadar önemlidir ve bunların belirleyicisidir.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konular ve arkadaşlıklar hayatınızda daha fazla hareket ve yenilik getirebilir. Ancak belirsizlikler de söz konusu olabilir.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir ilişkiye adapte olmaya çalışan Aslan'lar bugünlerde bu adaptasyon ve motivasyonu mümkün olduğunca hızlı sağlayabilirler. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı konularda karar almak senin için zorlaşabilir. Ancak tek bir şeyde karar kılmak zorunda olmayacaksın bugün. Birden fazla seçeneğin varsa eğer bir konuda, tek bir şeyle kendini sınırlamayacaksın.

13 Nisan 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün kendinize gelmeden önce idare etmeniz gereken bir miktar gerginlik veya direnç olabilir ama eğer yavaş ve istikrarlı hareket ederseniz hedeflerinize ulaşma ihtimaliniz artar. Uzun vadede çok daha iyi durumda olacağınız için kendinize gereken zamanı ayırarak zamanınızı iyi dengelemeye çalışın. Gün ilerledikçe beyin fırtınası yapmak için güçlü olabilir. Geçmiş eylemleri, ilişkileri ve deneyimleri gözden geçiriyor olabilirsiniz. Şimdi geçmişe yeni yollarla bakıyorsunuz ve değerli şeyler öğreniyorsunuz. Biraz geçmişe odaklansanız bile geleceğiniz hakkında da umutlu olabilirsiniz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili olaylara ilgisiz gibi dursanız bile, içinizden üzüldüğünüz bir gerçek. Çevrenizdeki kişilerin temposu sizi de etkileyecek. Düşüncelerinizi korkusuzca ortaya atmaktan korkmadığınız için, tepki alıyorsunuz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde başarı size doğal bir şekilde gelse bile, yine de iç huzurunuzu ve gerçekçi yaklaşımınızı korumalısınız. Bu yolla işyerinde edindiğiniz dostlukları muhafaza edebilecek ve sevdiklerinizin sizin ne denli sıcak kanlı olabileceğinizi görmelerine olanak tanıyacaksınız. Eski tartışmaların ne o zaman ne de şu anda artık önemli olmadığını anlıyorsunuz. Kendinize, fiziksel gücünüzü korumak ve dinginliğinizi sürdürmek için uzun bir rahatlama süresi verin.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etrafınızdaki insanların size çok fazla ilgi göstermesini bekleyeceksiniz. Gelişmelere genel olarak kayıtsız kalmayacağınız bir süreçten geçiyorsunuz. Yolunda gitmeyen her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmenin çok daha doğru olabileceğini unutmayın.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize düşünceli ve sevgi dolu yaklaşımınız, mutlu bir beraberlik sağlayacak. Beklediğiniz ilgiyi siz de sevgilinize veremiyor olabilirsiniz. İş yerinde olaylara ve kişilere karşı tepkilerinizde sakin olmaya çalışın. Enerjinizi yanlış kullanmamaya özen gösterin. Elinizdeki bazı projeleri sonuçlandırır sonuçlandırmaz yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Elinize irili ufaklı paralar geçecek. İş yoğunluğunuz sizi gereğinden fazla yoruyor. Her konuda dinlenmeye ihtiyacınız var.

13 Nisan 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 33' 02" R
Ay
Başak
12° 35' 49"
Merkür
Boğa
01° 34' 52"
Venüs
Boğa
21° 31' 13"
Mars
Koç
12° 30' 15"
Jüpiter
Boğa
27° 52' 35"
Satürn
Balık
17° 52' 56"
Uranüs
Boğa
23° 18' 40"
Neptün
Balık
29° 21' 37"
Plüton
Kova
02° 03' 26"
Chiron
Koç
21° 33' 19"
Lilith
Başak
25° 11' 10"
True Node
Koç
14° 53' 36"
Son Güncelleme : 17/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>