Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz destek görmeden toparlanacak gibi görünmüyor. Akşama yakın üzerinizde etkisi olan bir ahbabınız, gergin sinirlerinizi yumuşatıp sizi daha yapıcı davranmaya yöneltebilir.

Sorunsuz ilişkiler kurmak istiyorsunuz. Bu konudaki kararlılığınız ve titizliliğiniz, size problemsiz biryaşamı sunmaya elverişli. Yapmayı hedeflediğiniz yeniliklere bu günlerde ilk adımı atabilirsiniz.

Belli bir zaman içinde para durumlarınızda bir istikrar söz konusu olabilir. Bu konudaki inişleriniz çıkışlarınız bir süre için de olsa, dengeye oturmuş bir görüntü içinde.

Davranışlarıyla sizde antipati uyandıran biri, size açmak istediği meselede sandığınız kadar tutucu davranmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizde müthiş bir eğlenme ve harcama isteği var. Bu isteğinize uygun ortamlardan bugünlerde uzak kalmanız yararlı olacak. İlerleyen saatlerde yaşayacağınız bir buluşma, bütün bir haftaya yetecek mutluluklar getirebilir. Herkes tarafından eli sıkı biri olarak bilinirken, bugün dostlarınızı şaşırtacak davranışlarda bulunabilirsiniz.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 01:38 Ay-Venüs görünümü, her türlü ilişkide kendi kararlarınız, arzularınız yönünde hareket etme isteğiniz yoğundur. Haklı olduğunuzu ve değerinizin mutlak bilinmesi gerektiğini düşünürsünüz. Taviz vermeye de pek yanaşmazsınız. Saat 23:46 Ay-Neptün olumlu görünümü, girişim, meslek hayatınız, ailevi konular, sorumluluklarınız, miras, hisseli para, cinsel yaşamınız, paylaşımlarınız yönünde yaşanan gerilimi  biraz olsun hafifleticidir. Bu konularda ideallerinizi şöyle bir gözden geçirmeli, telaş etmeden kendiniz için en uygun olan seçeneği tercih etmelisiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek ve arzu ettiklerinize kavuşmak için gözlemde bulunarak kafanıza takılan tüm noktaları ele almalısınız. Her birimiz için güzelliklerle dolu bir gün geçmesi dileğimle,

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, enerjinizi yaratıcılığınızla olumlu bir şeklide birleştirebiliyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda karşı tarafı ikna etmeniz kolaylaşacak. Sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin desteği sayesinde, bir takım koordinasyon çalışmalara gireceksiniz. Güç birleşmelerini sevmenize rağmen, son sözü siz söylemekten yanasınız.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hissettiklerinizi doğrudan paylaşmanız çok da mantıklı olmayabilir. Az laf çokSevgili Aslanlar. Aşk hayatında beklenmedik şekilde olumlu enerjiler söz konusu olabilir. Ekip ya da takım aktiviteleri ilişkilerinize olumlu yansıyabilir. Öte yandan spora başlamak için motivasyonunuz yerinde.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeme gelebilir. Güven aradığımız kişilere çekildiğinizi hissedebilirsiniz. Geçmişe ait konular tekrar açılabilir. Babanızla ilgili konuları göz ardı etmemeye çalışın. Gün içinde işinizle ilgili konularda daha ciddi davranabilirsiniz. İşlerinizde değişiklik gösteren durumlar var. Yaptığınız işlere karşı kendinizi daha tutkulu hissedebilirsiniz.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hukuksal konularda biraz maceracı davranabilir ancak hüsran yaşayabilirsiniz. Eski sevgilinizden haber almak için kimseyi aracı yapmayın kendiniz konuşun.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evli ve çocuk sahibi olmak isteyen Aslanlar bu süreçte bu konudaki planlarını hayata geçirmeye çalışacaklar. Uzun vadeli ilişkilerinde bir türlü evlilik kararı alamayanlar ise partnerleri ile uzun bir konuşmaya hazırlanıyor. Konuşmalarınız tartışmalardan uzak sağduyu içinde gerçekleşecek.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda huzurunuz yerinde olabilir. Kafanızdaki planları bir an önce uygulamak istiyorsunuz ama birkaç gün daha beklemelisiniz. Konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde kendinizi uykuya vermeniz olağandır. Öğleden sonra ise ailenizle derin duyguların paylaşılacağı, gizli kalmış konuların açığa çıkabileceği ve onların kalplerindeki sıkıntıları paylaşabileceğiniz bir gün yaşanabilir.Ebeveyninizden veya yakın akrabalarınızdan ilginç aile sırları öğrenebilirsiniz. İç dünyanıza dönüp, aile köklerinize odaklanabilir ve sizin şimdiki hayatınıza etkilerini irdeleyebilirsiniz. Aile dizimi ve benzer terapilere ilgi duyabilirsiniz. Varsa evinizin kanalizasyon veya su tesisatı kaçaklarını tamir ettirebilirsiniz.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

13 Temmuz 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 33' 51" R
Ay
Başak
12° 45' 40"
Merkür
Boğa
01° 35' 57"
Venüs
Boğa
21° 32' 15"
Mars
Koç
12° 30' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 52' 47"
Satürn
Balık
17° 52' 60"
Uranüs
Boğa
23° 18' 43"
Neptün
Balık
29° 21' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 25"
Chiron
Koç
21° 33' 22"
Lilith
Başak
25° 11' 16"
True Node
Koç
14° 53' 37"
Son Güncelleme : 17/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>