Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Düşünceli Olmak Gerekiyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2020, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün her soruya cevap veremeyebilirsiniz. Anahtar aslında kalbinizde yatıyor. Analitik ve gerçekçi bir yaklaşım benimserseniz, muhtemelen ilerleyemediğiniz için hüsrana uğrayacaksınız. Bir şeyleri halletmenin yolu, sezgilere güvenmek ve ruhani doğanın içinde kaybolmak. En kısa sürede sizi bekleyen bir güç merkezi var.

Bugün karşılaştığınız hiçbir şeyi gördüğünüzden ibaret saymayın, özellikle de işin içinde para varsa. Bir arkadaşınız ya daarkadaşınız size reddemeyeceğiniz kadar iyi bir teklifle gelebilir. Hızla kazanılacak büyük meblağlar vaadine kanmayın. Şu an karşınıza çıkan her teklif "Gerçek olmayacak kadar iyi" tekliflerle aynı kefede. Konuyla ilgili bilgi alın ve bunları daha sonra değerlendirin. Sakin kafayla gözden geçirdiğinizde bu işteki bir yeniklerini görmeye başlayacaksınız.

Bugün hayal gücünüz en üst seviyelerde. Yazı yazma, müzik veya dans, hangisiyle ilgileniyorsanız yaratıcı hayal gücünüzün çoğunu kullanacaksınız. Çünkü eğer öyle yapmazsanız, düşünceleriniz geldiği gibi kaybolabilir. Eğer çok yoğunsanız, en azından içgüdülerinizi ve onları geliştirmek için napmanız gerektiğini yazmaya biraz vakit ayırın. Bu şekilde, sonrasında onlara geri dönebilmeniz için elinizde yeterince kayıt olacak.

Bu gece ailenle vakit geçirmek ve onlarla derin sohbetler etmek istiyorsun. Geçmiş haftaların çılgınlığının sanki biraz hafiflemesi gerekiyor ve konforlu bir ortamda rahatlamak istiyorsun. Çocuklarınla oyunlar oynamak, romantik partnerinle vakit geçirmek veya ebeveynlerini ziyaret etmek için süper bir dönem.Bugün kalkıp gitme arzusu duyabilir ancak aynı zamanda tamamen hazır değilmişsiniz gibi hissedebilirsiniz. Belki de dağa çıkarken bir sonraki adımı atmak için yeterince güçlü bir zeminde olmadığınızı düşünüyorsunuzdur. Dış dünyanın baskısıyla henüz hazır olmadığınız bir yere sürüklenmemeye dikkat edin. Her şeyi kendi temponuzda gerçekleştirin ve kendi tempolarında yol almayı seçenlere de anlayış gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hassasiyetiniz yeni sınırlara ulaşabilir. Bir Yay burcu olarak, işleri derinden hissetmek için doğanızın bir parçası. Bugünün yapacağı açıların da etkisiyle, işler bunaltıcı bir noktaya gelebilir. Eğer en ufak bir şey, sizi duygusallaştırıyorsa, kendiniz için çok zor olmayın. Yarın daha kolay olacak şekilde kendinizi kontrol etmeye ve bugünü atlatmaya çalışın

13 Temmuz 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beden sağlığını koruma üzerine yeni plan ve programlar yapabilir, diyet, spor gibi yeni kararlar alabilirsiniz. Sağlıkla ilgili destekler, evcil hayvanlar gündeminizde olabilir. Çalışma ortamındaki ilişkiler öne çıkabilir.

13 Temmuz 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fazla üşengeç bir tavırda olman çevrendekilere zor anlar yaşatabilir. Sorumluluklarının bilincine varmalısın. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan eski sevgilinden bir mesaj alabilirsin. Yakın arkadaşların ile konuşarak ne yapacağın konusunda bir karara varıyorsun. Verdiğin karardan pişman olabilirsin. Bu konuda iyice düşünmeden hareket etmemelisin.

13 Temmuz 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgi ilişkilerindeki bazı hayal kırıklıkları sizi üzmüş olsa da artık kime ne kadar güven duyabileceğinizi bilen bir aklınız var. Hayat tecrübelerden ibaret bir yolculuktur. Sizlerde bu tecrübeleri bugün uygulamaya koymalı ve aynı hataları yapmamalısınız. Kendi içinizde problem yaptığınız bazı konuları partnerinizle konuşmayı tercih etmelisiniz. Aşırı kuşkucu tavrınız size hata yaptırabilir. Haklıyken haksız duruma düşmeyin.

13 Temmuz 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün akışa kendinizi bırakmak isteyebilirsiniz. Özgürleşme isteği içinde yeni projelere atılabilir. Alternatif konularda eğitim alabilirsiniz. İnandığınız düşüncelerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak için kendinizi hevesli hissedeceğiniz zamanlar var. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde ufak tefek kazalar yaşanabilir.

13 Temmuz 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı yapılandırmak için oldukça uygun bir gündesiniz. Karşısınıza çıkacak fırsatlar sizi güçlendirecek. Aşk konusunda da istediklerinizin gerçekleşmesi mümkün.

13 Temmuz 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam olumlu destekler alırken, sosyal ortamlar ve davetlerde yer alabilir, eğitim öğretim ve görüşmelerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda teklif ve davetlere açık olduğunuz bir zamandasınız.

13 Temmuz 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış güçlerin baskısını hissetmek bugün iyice dibe çökmenize sebep oluyor. Buna karşı koymalısınız ve daha iyi hissetmek için çaba sarf etmelisiniz. Kimsenin duygularınızın üstünde sizden fazla etki sahibi olmasına izin vermeyin.

13 Temmuz 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars'ın Şiron ile Koç burcundaki kavuşumu din, felsefe ve inançlar konularına vurgu yapıyor.Yüksek öğrenimle veya hukukla alakalı bir meseleniz bugünlerde sonuçlanabilir. Ay'ın Koç burcundaki seyahatini sonlandırıp Boğa burcuna giriş yapacağı akşam saatlerinde odağınız kariyer hayatınıza kayacaktır. Önümüzdeki birkaç günyükünüz artabilir, bugün dinlenmeyi ihmal etmeyin.

13 Temmuz 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

13 Temmuz 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Mali durumunuzda eksilmeler olduğunda endişelenmenize gerek yok. Önünüze çıkan yeni fırsatları deneyin ve hedeflerinize ulaşmak için daha sıkı çalışın. Hayatınızı belirli bir düzene koyarsanız, her şey sizin için daha rahat olacaktır.

13 Temmuz 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Genellikle uygulanabilen pratik şeyler yerine, entelektüel ve felsefi şeylerin peşinden gitmeyi tercih etmeye meyillisiniz, ama bugün özellikle rutin işlerde daha fazla yer almak istediğiniz için kendinizi pratik ve genelden daha fazla bazı şeylere dahil hissedeceksiniz . Bu işler özelliklle evle ilgili bir kaç gündür ihmal edilen şeyleri kapsayabilir. Evin diğer üyeleri de buna dahil olabilir ve yardımcı olabilir. Devam edin! Bunu yaptığınıza pişman olmayacaksınız!

13 Temmuz 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 36' 54" R
Ay
Akrep
02° 55' 49" R
Merkür
Boğa
07° 24' 43"
Venüs
Boğa
26° 42' 46"
Mars
Koç
15° 42' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 52' 20"
Satürn
Balık
18° 09' 25"
Uranüs
Boğa
23° 33' 20"
Neptün
Balık
29° 27' 24"
Plüton
Kova
02° 01' 32"
Chiron
Koç
21° 45' 54"
Lilith
Başak
25° 39' 15"
True Node
Koç
14° 54' 53"
Son Güncelleme : 21/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>