Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Planların Kesintiye Uğrayabilir Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2020, Salı

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 60%

Aşk ve romantizm ile ilgili meselelerin sizin için ön planda olması muhtemeldir. Büyük olasılıkla, kıskançlık büyük gündem konusu olacak. Hayatınıza giren kişiyi o kadar sıkı kontrol altında tutuyorsunuz ki o da içgüdüsel olarak direniyor ve geri çekiliyor. En korktuğunuz şey bu olduğundan ona daha da sıkı bir şekilde yapışıyorsunuz... Ancak gerçekten yapmanız gereken şey, bu kişiye daha fazla duygusal özgürlük vermek.

Şu an yaptığınız çalışmalarla ilgili olarak ulaştığınız sonuçları bir kenara bırakın. Hşunuza gitsin ya da gitmesin hayat her zaman ters köşe yapar. Normalde, insanların sizi mutlu edecek teklifler yapmasını düşünmezdiniz bile. Bu teklifler biraz çılgın görünebilirler ve sizin çizginizin çok yılında olabilirler. Örneğin, bir finans direktörü olduğunuzu ve birisinin sirkte size birteklif ettiğini düşünün. Çılgın, evet, ama imkansız değil!

Parasal durumuzun bugün çok iyi görünüyor. Bir şekilde kazancınızı nasıl arttıracağınız konusundaki ipucu hiç beklenmedik bir yerden gelebilir. Bu sizin tanımadığınız biri de olabilir daha önce hiç finansal zekasıyla tanışmadığınız biri de. Bu kişi hakkında biraz şüpheye düşebilirsiniz fakat söyledikler biraz düşünmeye değer. Fikirlerini profesyonellere veya daha bilgili olduğunuz kişilere danışarak düşünün. Kimden yardım geleceği belli olmaz.

Tartışmalar gerçekleştirmek için müthiş bir gün. Eğer ifade etmek istediğin bir nokta varsa, fazlasıyla ilham dolu bir üslubun olabilir. Sözlerin dokunaklı ve konuşma şeklin karizmatik olacaktır. Eğer bir şey pazarlamaya çalışıyorsan, kalabalığın dikkatini üzerine çekmen de kolay olacak. Belki de bu karizmatik enerjini uzun süredir hoşlandığın o kişiye çıkma teklifi etmek için kullanabilirsin...Bugün başarmanız gereken görevlere odaklanmaya hazır olacaksınız. Yine de eşit önceliklere sahip olan çok sayıda görev sizi gerginleştiriyor. Çok fazla detay odaklı ve mükemmeliyetçi birisi olduğunuz için bazen ayrıntılara odaklanıp büyük resmi görmekte zorlanıyorsunuz. Rahatlayıp derin bir nefes alın ve ilk önce en acil işlerden başlayın. Ancak keyifli bir öğle yemeği yemek ve huzurlu bir akşam geçirmek için de vakit ayırmayı unutmayın. Görevlerinizin bu şekilde daha kolay üstesinden geleceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizdeki yaratıcılığı açığa çıkarıp harekete geçin. Bunun her zaman bitmiş bir ürün şekli alması gerekmiyor. Bir görev, proje ya da problem ile ilgili olarak yeni ve girişimci bir yaklaşım da olabilir. Yeni yolları denemek için becerilerinize güvenin. Bu burca sahip biri olarak, keskin zekanız ve yaratıcı yeteneğinizle ünlüsünüz. İkisini bir araya getirmek birçok şeye çözüm üretmede inanılmaz bir kılavuz olacaktır.

14 Ocak 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay burcunuzun son derecelerine doğru ilerlerken kararlılık, liderlik, girişimcilik göstermeniz gereken durumlar söz konusu olabilir ancak sizin dışınızda gelişebilecek olayları göz önüne almayı ihmal etmemelisiniz. Akşam saatlerinde maddi konular gündeme oturabilir.

14 Ocak 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinden emin olmana rağmen, girdiğin toplantıda işlerin istediğin gibi gitmemesi keyfini kaçırabilir. Konuşmak konusunda bir sıkıntın yok ama dinlenmek konusunda sıkıntı olabilir. Bugün ailen ve senin için gelişecek güzel fırsatlar, bütçe açısından rahatlamanıza neden olabilir. Becerikli ve neşeli taraflarını eşine göstermen güzel bir ev muhabbeti oluşmasına neden olacaktır. Her ne kadar düzen istesen de günün getirdikleri bunun tam tersi yönde olabilir.

14 Ocak 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda geçmiş sorunlar ve problemler yeniden karşınıza çözümlenmeyi bekleyerek gelebilir. Bu sorunların kısırdöngü haline gelmesini engellemelisiniz.Bu yüzden artık size hizmet etmeyen kişi ve olaylardan yollarınızı ayırmalısınız.Content Video - 13 Ocak - 19 Ocak hafta burç yorumları

14 Ocak 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili planlama yapmak isteyebilirsiniz. Cüzdanınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda detaylara inmekten çekinmeyeceğiniz zamanlar olabilir. Başkalarından alacağınız destekler var. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Öğle saatlerinde kendinizi hüzünlenmiş hissedebilirsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda size ağırlıklı olarak eşlik eden duygu ve düşünceleri yakalamaya çalışın. Kötü olanların sebeplerini bulun, onları dönüştürmeye çalışın.

14 Ocak 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kalabalık ve sosyal ortamlarda bulunarak, davetlere ve organizasyonlara katılabilir, arkadaş çevrenizle keyifli zaman geçirebilir vehayatınız ile özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden beklediğiniz sonuçları daha rahat elde edebilirsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün boş zamanlarınızda görüşebildiğiniz kadar çok insanlar görüşmeye çalışın. İnsanlarla yapacağınız görüş alışverişleri sadece sizi değil onları da olumlu şekilde etkileyecek ve hatta onlara ilham kaynağı bile olacaksınız!

14 Ocak 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in Satürn ve Plüton ile kavuştuğu bugünhayatı sizin için yorucu olabilir. Sizden üst pozisyonlarda çalışan kişiler ile kendinizi güç savaşı içinde bulabilirsiniz.Venüs'ün krediler ve borçlar evinize girişi ile birlikte finansal olarak daha rahat edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemi her türlü kredi, borç, miras, nafaka konuları için değerlendirebilirsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı planlar yapmış olabilirsiniz; bu planların ekonomik boyutlarını gerçekçi şekilde bir kere daha değerlendirmenizde fayda var. İş ortağınız, sevgiliniz veya eşiniz, düşünüş şeklinizdeki eksiklikleri gidermenize yardımcı olabilirler.

14 Ocak 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş hayatınızda başarılı bir gün olabilir. Aklınıza koyduğunuz her şeyi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. İş hayatınızda önemli bir döneme geçiş yaptınız. Artık kendinizi daha net bir şekilde göstermeniz ve emek verdiğinizi kanıtlamanız gerekiyor. Ailenizle ilgili eski bazı konular yeniden gündeme gelebilir. 

14 Ocak 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; bugün risk içeren girişimlerde bulunmak adına doğru bir zaman olmadığı gibi eylemlerinde de tedbiri elden bırakmamalısın. Çocuklarınla alakalı olarak sorumlulukların artabilir ve zorlanmalar yaşayabilirsin. Aşk hayatında mücadele etmen gereken zamanlar olabilir. Bir ilişkin yoksa eğer; gün genel anlamda oldukça sürprizli olabilir.

14 Ocak 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 00' 08" R
Ay
Terazi
00° 23' 29"
Merkür
Boğa
03° 34' 45"
Venüs
Boğa
23° 22' 26"
Mars
Koç
13° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 55"
Satürn
Balık
17° 58' 59"
Uranüs
Boğa
23° 23' 55"
Neptün
Balık
29° 23' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 52"
Lilith
Başak
25° 21' 11"
True Node
Koç
14° 55' 52"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>