Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendini Şımartıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün sevgilinizle yeni bir şeyler deneyimleyebilirsiniz. Yeni bir samimiyet seviyesine ulaşmanıza yardımcı olacak bir tartışma yapabilir veya başka türlü bir macera yaşayabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa, bugün yeni biriyle potansiyel bir temas kurmak için iyi bir gün. İnternetten tanıştığınız yeni biriyle buluşabilir veya daha derin bir ilişki kurma umuduyla bir kahve içmeye gidebilirsiniz.

Çalışkan ve özenli birisiniz, bazen bu durum aşırıya kaçabiliyor! Makul olandan ve hatta uygulanabilir olandan daha fazla sorumluluk almaya meyillisiniz. Ufak ayrıntılarda boğuluyorsunuz. İş atama sanatında uzmanlaşmanızın zamanı geldi! Masanızın büyük bölümünü işgal eden angarya işler astlarınızdan birine devredebileceğiniz şeyler ve böylece hem masanız hem de zihniniz daha büyük problemlerle uğraşabileceğiniz ferahlığa kavuşacak.

Yaratıcı bir projeye başlama konusunda düşünüyorsanız - özellikle de yazma alanında - bugün kesinlikle doğru zaman. Yaratıcı enerjiniz kıpır kıpır, zihniniz de odaklanmış ve konsantre durumda olmalı. Sizi finansal anlamda destekleyecek bir şeyler yaratabilirsiniz. Tek sorun şu: Bu projeye başladıktan sonra, büyük ihtimalle durup başka bir şeye başlayamazsınız. Kendinizi bir düzene sokun ve küçük molalar vermeyi unutmayın.

Bugün arabuluculuk rolü üstlenmen beklenebilir. İletişim konusunda her zaman iyi olmuşsundur ve iki zıt düşünceli kişiyi uzlaşıya gitmeleri konusunda cesaretlendirebilirsin. Arkadaşların fikir ayrılığı yaşıyor olabilir. Çocukların evde birbirine girebilir. Olaya müdahale et ve sakin, iyileştirici enerjini onlara yansıt.Belli ki tamamıyla özgür olsaydın, müttefiklerine muazzam ve asil bir proje sunabilirdin. Ama ne yazık ki, bugün seni pek de dinleyeceğe benzemiyorlar; yani öne sürdüğün sebebin onları ikna etmesi çok mümkün değil. Hatta tersine söylediklerini eleştirmeye yatkınlar; karşılaştığın zorluklara dikkat çekme girişimlerin dikkate alınacak gibi durmuyor. Bu uyarıya dikkat et: bugün başarılı bir girişim için iyi bir gün değil!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kuracağınız sıcak ve sevecen ilişkilerin mutluluğunuza mucizevi bir katkısı olacak. Ancak unutmayın ki her şey göründüğü gibi olmayabilir. Birinin sizinle bir derdi var ve bu da onu güvenilmez kılıyor. Ayrıca, keyifsiz gibi görünenlerden uzak durmaya çalışın. Bağışıklık sisteminiz bu aralar biraz zayıf olduğundan hastalık kapabilirsiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında kendinize merkezli kalabilir, kafa karışıklığı yaşayabilir veya geçmişi düşünebilirsiniz. Öğleden sonra finansal konularda hızlı gelişmeler olabilir. Alım-satım planlarında bir netleşme yaşayabilirsiniz. Krediler ve borçlarla ilgili gelişmeler olabilir.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde sorumlulukların artmasıyla birlikte kendini baskı altında hissedebilirsin. Her ne kadar sorumlulukların artmış olsa da sen bunun üstesinden gelmeyi başaracaksın. Bugün sadece yapman gerekenlere odaklanmak isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgilinle daha fazla vakit geçirmek için planlar yapabilirsin. Akşam saatlerinde alışverişe çıkabilir, kendini ufak sürprizlerle şımartabilirsin.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yeni arkadaş grupları içerisine girebilir ve kendinize yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz. Yeni tanıştığınız kişiler ile eğlenceli vakitler geçirebilir ve samimiyet dozunuzu arttırabilirsiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmelerle ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi ortaya koyarsanız çok daha başarılı olduğunuzu göreceksiniz. Çalışma hayatınızda düzenli olmanız gerekebilir. İşlerinizde detaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İşlerinizdeki sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklenmedik fırsatların ayağınıza gelmesi özelliklealanında cesaretinizi arttırabilir. İkili ilişkilerde biraz daha anlayışlı olmaya özen gösterebilirsiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçirdiğiniz yoğun tempo ve eriştiğiniz başarılar için kendinizi ödüllendirmek istemeniz doğal, fakat bütçenizi sarsabilecek lüks harcamalar yapmaktan kaçının. Elinizde hazır bulunan paradan harcayın ve acil durumlar için de bütçe ayırın.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşündüğünüz olayları çevrenizle paylaşmaktan zevk alacağınız bir gün. İletişim konusunda oldukça başarılı bir grafik çiziyorsunuz. Güneş, yakın ilişkilerinize renkli fakat dağınık bir hava verebilir. İlgi alanlarınız çok geniş.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile tartışmaktan kaçınmalısınız. İş hayatınızda karşınıza çıkan problemleri başarılı bir şekilde çözüyorsunuz. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için elinizden gelen her şeyi yapın ve sebze tüketiminizi artırın.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yönetici ruhunuzu bir türlü tatmin edemiyorsunuz. Yeni birprojesi gündemde olacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. Özgürlüğünüzü zedelemeyen tüm işlere hazırsınız. Artan mide ağrıları canınızı sıkabilir.

14 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 32' 20" R
Ay
Yengeç
08° 23' 57" R
Merkür
Koç
25° 26' 37"
Venüs
Boğa
15° 07' 44"
Mars
Koç
08° 32' 21"
Jüpiter
Boğa
26° 39' 03"
Satürn
Balık
17° 30' 42"
Uranüs
Boğa
23° 00' 34"
Neptün
Balık
29° 13' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
21° 17' 12"
Lilith
Başak
24° 36' 36"
True Node
Koç
15° 02' 47"
Son Güncelleme : 11/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>