Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Taktirleri Topluyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 30%
Para 40%
Sağlık 100%

Açık fikirli olmanın tam zamanı. Bazı garip kavramlar veya fikirler duyabilirsiniz. Bir arkadaşınız sizinle son zamanlarda sahip olduğu bazı mistik deneyimler hakkında konuşacak olabilir. Ya da belki sevgiliniz alışık olmadığınız bir görüş bildirebilir. Bu kişinin söylediklerine kulak verin. Dikkatli olursanız, önemli bir şeyler öğrenebilirsiniz. Paranormal veya eksantrik şeylere olan ilginiz bugün ön planda olabilir.

Toplumun kültürel değerlerine cevap vermek zorunda değilsiniz. Örneğin, çalışmanızın büyük bir kısmı modaya uygun veya belirsiz kaldıysa, kendiniz veya yaratımlarınız hakkında iyi hissetmeyi başaramazsınız. Zamanınızı anlamsız olanlarla geçirmemek için anlamlı etkinliklerle çok motive olursunuz. Bugünün gezegen açıları, size derinden hitap etmeyen her şeyden kendinizi kesmeye zorlayacaktır.

Kendinizi önceden yaptığınız bir planı düşünürken bulursanız (örneğin, bir uçak yolculuğu), endişeleriniz hakkında objektif bir bakış açısı benimsemeye çalışın. Parasal endişelerinizden dolayı her şeyi iptal etmek zorunda değilsiniz. Muhtemel onlar asılsız endişeler. İlginizi çeken bir konuyla ilgili bir kursa veya eğitime kaydolarak modern teknoloji hakkında daha fazla şeyler öğrenebilirsiniz. İster bir tatil isterseniz de bir kursa katılmayı planlayın, ikisine de analitik bir incelemeyle yaklaşın.

Kendinle vakit geçirmek bugün için en iyi plan olacaktır. Rahatlamak ve meditasyon yapmak isteyebilirsin. Gününü sürekli bir şeylerin bölmesine izin vermek istemiyorsun. Günü sadece kendin için bir şeyler yaparak değerlendir. Uzun yürüyüşler yap, bisiklete bin, koş. Zihnini boşaltıp şarjını doldurmak iyi hissettirecektir. Dışarı çıkıp biraz temiz hava alırsan, evde oturduğun zamanlara oranla kendini çok daha iyi hissedeceksin.Bugünü özetleyen iki kelime var: "Hazır değilsin." En azından, henüz hazır değilsin. Harekete geçmek için endişeli olduğun sürece bir şeyler seni geri çekecek. Neyden korkuyorsun? Hayatın buharlı bir gemi gibi. Yön değiştirmesi mümkün ama bunun için uzun hazırlıklar yapması gerekiyor. Ayrıca, en az bunun kadar önemli bir başka detay da, hangi yöne döneceğini bilmesi!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sözleriniz büyük yankı bulabilir, bu yüzden konuşmadan önce iyi düşünün. Duyguların varlığını göz önüne almazsanız, kolayca diğerlerinin hislerini incitebilirsiniz. Her türlü telefon konuşmasında normalde olduğundan daha dikkatli olmaya çalışın ve her zaman kendinizi net ifade ettiğinizden emin olun, özellikle de talimat verirken. Bugün yalnızca yüzeyde dolaşmak yerine derinlere inin, böylece insanlar da size karşı açık olacaktır.

15 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda hareketlilik artabilir. İş ve özel hayatınızda pek çok görüşme içinde olabilirsiniz. Bir süredir zihninizi meşgul eden konular tamamlanırken, sonuçlandırmaya çalıştığınız işler netleşebilir. Hareket halinde olmak, zihnin rahatlamasını sağlayacaktır. Dolandırılma, eşya ve para kayıpları gibi durumlara dikkat etmelisiniz.

15 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

 İş yerinde sorunlarla mücadele etme şeklin ile takdirleri üzerinde toplayabilirsin. Çocukları olan bir Aslan burcuysan onları disiplinli bir şekilde yetiştirmek senin için daha önemli bir hale gelebilir. Verdiğin kilolar ile birlikte sahip olduğun fit görünümünü korumaya alışıyorsun. Öğünlerin konusunda dikkatlisin.

15 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne finansal konularınızı değerlendirerek başlıyorsunuz. Gelir ve gider dengesini korumaya yoğunlaştığınız günde aşırı sert kararlar almamaya odaklanmalısınız. Ekonomik olarak alım-satım işlerinizi doğru kontrol etmelisiniz.

15 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminiz ailevi konularla meşgul olabilir. İş hayatınızda iletişimi yoğun bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuların daha sağlam olması için çalışacağınız zamanlar var. Gün içinde kendinizi çok rahat ifade edebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili konularda fazla duygusal davranabilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

15 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

4 Kasım tarihine kadar 4. evinizde bir Merkür retrosu meydana gelecek. Bu da demek oluyor ki ev, yuva, aile büyükleri, evdeki huzur, gayrimenkul gibi konularda ince eleyip sık dokumak gerekecek. Eski defterleri, sır gibi saklanan ya da pek konuşulmayan konuları, krizleri tekrar ele almaya başlayacağız. Alım satım işleri için çok uygun değil. Eğer ki aile hattı içinde krizler, ölümler, iflaslar yaşanmış ise bu zaman diliminde çeşitli şifa çalışmaları yapmak isteyebilirsiniz.

15 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

15 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Doğal olarak, duygularınız sizin için diğer insanlarında gözünde olduğundan daha önemlidir. Ancak bugün nasıl hissettiğinizle ve sizi neyin mutlu ettiğiyle inanılmaz derecede ilgilenen biriyle tanışabilirsiniz!

15 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle yarın Yeni Ay'ın gerçekleşeceği Terazi burcunda seyahat etmeye başlıyor.Kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle olan ilişkilerinizin önem kazanacağı bir gün olacaktır. Kısa süreli seyahatler gündeme gelebilir, ancak bugünlerde çıkacağınız seyahatlerde problemlerle karşılaşma riskiniz bulunuyor. Eğitimlere ve seminerlere katılmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

15 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size birşey kazandırmaz.

15 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkiniz hakkında düşünüp, bazı kararlara varmak için kendinize ve partnerinize zaman verin. İş hayatınızın yorucu temposundan çok sıkıldınız ve birtakım değişiklikler yapmak istiyorsunuz.

15 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin arkadaşlarını biraz kıskanmaya başladınız. Taşıdığınız kaygılar sizi daha da sevimli yapıyor. İlginiz yokmuş gibi görünen bir mesele, mantıklı yaklaşabilirseniz beklenmedikkapılarını açabilir. Önümüzdeki günlerde çok ilgileneceğiniz teklifler var. Şartlarınızı değiştirme yoluna giderseniz, yaşadığınız parasızlık sorunu ortadan kalkabilir. Para durumunuzun iyileşeceğine dair sinyaller var. İş yerinde yaşayacağınız stresin sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin.

15 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 46' 54" R
Ay
Balık
13° 50' 03"
Merkür
Koç
18° 37' 13"
Venüs
Boğa
05° 15' 39"
Mars
Koç
02° 23' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 57"
Satürn
Balık
16° 52' 26"
Uranüs
Boğa
22° 32' 44"
Neptün
Balık
29° 00' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 09"
Lilith
Başak
23° 43' 17"
True Node
Koç
15° 22' 41"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>