Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yeteneklerine Kulak Veriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün aşkta sürprizlere hazırlıklı olmalısın. Hiç beklemediğin ortamlarda, beklemediğin bir zamanda karşına yeni birisi çıkabilir. Yeni bir insandan hoşlanmak sana çok iyi gelecek.

Bazı insanlarla daha mesafeli bir ilişki kurma çabanız sonuç vermiyor. Problemli bir bağlantınızda bir süre daha beklemeniz gerekebilir. Bu tür sorunlar, sizinyaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor.

Bugün kendini rahat hissedeceğin bir gün maddi konularda. Normalde seni kaygılandıran şeyler bugün seni rahatsız etmeyecek. Her şeye daha sakince ve rahat bir şekilde yaklaşarak daha dikkatli adımlar atacaksın bugün.

Bol bol yeşillik tüketmen gereken bir gün. Hem ağır yememek hem de daha sağlıklı sebzeler tüketmek vücudunun kuvvetini toplamasını ve kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı konularda karar almak senin için zor olabilir. Özellikle sosyal konularda ne yapmak istediğine tam karar veremeyebilirsin. Ancak arada bir planları bozmak ve kafana göre davranmak iyi gelir. Bugün kendini zorlamamalısın.

16 Mart 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün iletişim kanallarında yaşanan bazı sorunlarla alakalı olarak sevdiklerinizle bir araya gelecek ve durumları değerlendirme arzusu hissedeceksiniz. Özellikleve kariyer anlamında yapacağınız konuşmalar yeni fırsatların kapısını çalacak.

16 Mart 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hobi ve ilgi alanlarını genişletmek için yeteneklerine kulak vermek isteyeceksin. Uzun zamandır görüşmediğin bir akrabandan gelecek telefon seni şaşırtabilir. Her ne kadar cesaretli olsan da bugün gelecek cazip teklifler karşısında cesaretini arka plana atmalısın. Değer verdiğin kişiyle yeni bir karar alabilirsin.

16 Mart 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yardımlaşma ve işbirliği yapmak sizin için önemli olabilir. Ancak bunu yaparken farkında olmadan sınır ihlalleri yaşayabilirsiniz. Yakın çevreniz bile olsa herkesin sınırını bilmeniz gerektiği kadar kendi sınırlarınızı da bilmeli, bunları hayatınızdaki insanlara da yansıtmalısınız.

16 Mart 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili koşullar sizi biraz yorabilir. İşlerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları net görmekte zorlanabilirsiniz. Sizi yıpratan olaylara karşı dikkatli olmalı ve tavrınızı koymalısınız. Beraber çalıştığınız arkadaşlarınızın sorunlarına ortak olmanız gerekebilir.

16 Mart 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gününüzün bir kısmını işinizle odaklı bir şekilde ilgilenerek geçirmek isteyebilirsiniz ancak akşam saatlerinde partnerinize zaman ayırmayı tercih edebilirsiniz.

16 Mart 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal açıdan kuvvetin yerine gelecek. Kendinden emin duruşun ile insanları kendine hayran bırakabilirsin. Ayaklarının yere daha sağlam bastığı ama ne istediğini bildiğin bir duruş sergilemek çevrendekileri meraklandırabilir bugün.

16 Mart 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi çizilmiş sınırları boş verip özgürce dans etme zamanı! Gün size daha az önemli görevleri bırakmanız ve zamanınızı olabildiğince eğlenceli hale getirmeniz için onay veriyor. İşinize kesinlikle bakmanız gerekiyorsa, bunu olabildiğince çabuk yapın, böylece daha sonra istediğiniz gibi yapmak için hala zamanınız olabilir. Her şey sizin lehinize, nerede olursanız olun kendinizi evinizde hissetmelisiniz!

16 Mart 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle olumlubirliği içinde olmak istiyor fakat ikna konusunda zorluklar yaratıyorsunuz. Sıkı bir şekilde ele almanız gereken bazı konular var. Bugün özellikle planlı ve çevrenizle uyumlu bir şekilde çalışmalısınız.

16 Mart 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

16 Mart 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün partner, ortaklık, evlilik konuları gündeminize gelebilir. Yurt dışı, eğitim, seyahat, sağlık konularında aksiliklere dikkat etmelisiniz. Güzel bir gün dilerim.

16 Mart 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiye karşı biraz daha anlayışlı davranmalı, acımasızca eleştiriler yapmaktan kaçının. Önümüzdeki günlerde bu gerilim, yerini romantizme bırakacak. İş konusunda önünüze çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz gereken bir gün. Ekip çalışmaları açısından potansiyeliniz yüksek. Ancak enerjinizin yüksek olması sizi aldatmasın. Sınırlı dikkatli harcamanıza rağmen ölçülü, hesaplı yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Vücudunuzun C vitaminine ihtiyacı var.

16 Mart 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 40' 16" R
Ay
Başak
14° 04' 28"
Merkür
Boğa
01° 44' 36"
Venüs
Boğa
21° 40' 27"
Mars
Koç
12° 35' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 21"
Satürn
Balık
17° 53' 27"
Uranüs
Boğa
23° 19' 06"
Neptün
Balık
29° 21' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 42"
Lilith
Başak
25° 11' 60"
True Node
Koç
14° 53' 47"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>