Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sorunları netliğe kavuşturuyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2019, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 40%

Bugün düşünceli bir ruh halindesiniz. Belki ilişkilerinizi ve yıllar boyunca tanıdığınız insanları düşünüyorsunuz? Belki eski sevgilinizi düşünüyorsunuz? Bu kişi için hala güçlü hisleriniz olabilir, ancak bunun ne anlama geldiğine sadece siz karar verebilirsiniz. Onunla yarım kalmış bir işiniz varsa, iletişime geçmek en iyisi olabilir. Dostça bir mesaj veya e-posta bu kapıyı yeniden açabilir.

Hayalleri ve vizyonu çok geniş olabilen çok coşkun bir insansınızdır, ancak küçük detaylara odaklanmak yerine büyük resmi görmek bazen daha kolaydır. Başkalarını yönetiyor veya denetliyorsanız, bugün çalışanlarınızla iletişim kurmak ve onların günlük sorunlarını anlamak ve öğrenmek için iyi bir gün. Eğer bir ebeveynseniz, çocuğunuz okul çalışmalarında ve faaliyetlerinde ilgi gösterdiğiniz için sizden faydalanacaktır.

Bugün aileniz ve arkadaşlarınız size sinir bozucu gelebilir. Etrafınızdaki hrkes üzgün görünüyor ve düzgün bir biçimde iletişim kuramıyorlar. Ve öfkeniz çok uzun sürüyor. Ani ve yıkıcı öfke patlamalarından kaçının, bugün evden ve gerginlikten uzaklaşmak sizin için iyi olacak. Rutin hayatınızdan çıkıp kendinize küçük bir mola verirseniz, sizi daha sakin bir ruh haline sokan insanlarla tanışabilirsiniz.

Son zamanlarda kendine gelecekle ilgili sorular yöneltiyor olabilirsin. Bugün, gezegenlerin konumu sana yapman gerekenle ilgili bir ipucu sunabilir: kendine iyi bak! 'signName#ların birçoğu, başkalarıyla ilgilenmekle meşguldur; insanların onu sevip sevmeyeceğini düşünüp durur. Bugün,ötekilerin senden ne beklediklerini unutmaya çalışmalısın ve yapmak istediğini yapmalısın!Bugün her şeyi olmasınız istediğiniz gibi değil gerçekten olduğu gibi görmeniz için iyi bir fırsat. İşler dilediğiniz gibi gitmediğinde kendinizi kandırmak kolay olabilir. Ancak gerçeğin kokusu eninde sonunda çıkacaktır. Gerçekle yüzleşme zamanı er geç gelir. Bu konuda yeni bir başlangıç yapmak için uygun olmayan gün yoktur. Acele etmeyin ve kendinize güvenin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genelde mantıklı bir insansınız ve bu nedenle altıncı hissiniz sayesinde bir şeyler hissetiğinizde onların geçerliliğinden edebilirsiniz. Bu tuzağa düşmeyin. Bir duygu özellikle güçlü ise onun peşinden gidin, mantıklı olmadığı gerekçesiyle onu silip atmayın. Hayattaki şeyleri her zaman öngöremezsinizl! Bugün, hayatınızdaki herhangi bir şeyle ilgili sezgilerinize güvenebilirsiniz, kendinize izin verin!

16 Temmuz 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Oğlak burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Sabah ortaya çıkan Ay-Venüs karşıtlığı nedeniyle ofis ortamında gerginlikler yaşayabilirsiniz. Maddi beklentilerinizin altında bir gelirle karşılaşabilirsiniz. Ay-Satürn kavuşumuyla bugün sağlığınızı daha güçlü hissetseniz de yarın meydana gelecek olan Ay tutulması rahatsızlarınızı tetikleyebilir. Tedbiri elden bırakmayın.

16 Temmuz 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunları netliğe kavuşturuyorsun!Bugün toprak burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Bugün bir arada olduğun insanların yanlış anlamalarını düzeltmekle uğraşabilirsin. Kafanı kurcalayan konuları netliğe kavuşturabilirsin. Özel sektörde çalışan bir Aslan burcuysan, bugün yabancılarla yapacağın işlerde öne çıkacaksın. Özellikle dil farklılığını aşmak için kendine güveninin tam olduğu bir gündesin. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişinin bir süredir içsel sıkıntıları olduğunu öğreneceksin. Yakın arkadaşlarının arasını düzeltmeye çalışacaksın. Nezaketli olmanın birçok kapıyı açtığını savunacaksın.

16 Temmuz 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ortamınızda bazı yer değişiklikleri ya da yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Evcil bir hayvanınız varsa bununla ilgili durumlar gün içinde sizi meşgul edebilir.

16 Temmuz 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ailenizle ilgili olayları ihmal etmemeye çalışmalısınız. Beraber çalıştığınız kişilerden gün içinde destek alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha hassas durumlar ortaya çıkabilir. Akışta kalmaya çalışın.

16 Temmuz 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki ya da idealist konularda tutumunuz oranında başarı elde edeceksiniz. İstediğiniz şey çabaladığınız oranda sizin olacak.

16 Temmuz 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

16 Temmuz 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha önceden programını yaptığınız bir plan bozulabilir. Bu, biraz arkadaşınızın bencilliği veya inadı yüzünden olabilir. Siz plana kendiniz gidin. Bugün kendinizi fazla zorlamamanız gereken bir gündeyiz.

16 Temmuz 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayat temponuzdaki roller coaster etkisiyle baş etmek kolay değil. Ama bu durum cesaretle neler başarabileceğinizi kendinize ve çevrenize kanıtlamanıza yardım edecek. Öz güven duygunuzu hayata optimist bakış açınızla bütünleştirirseniz, duygusal açıdan rahatlarsınız. İş ortamınızdaki gerginlik birkaç gün daha etkili olur.

16 Temmuz 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

16 Temmuz 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyerinizle ilgili şüpheleriniz bugün bir nebze olsun hafifledi. Gün içinde attığınız adımlardan memnun kalacaksınız. İçe dönme, kendinizi dinleme zamanı bulamıyorsunuz. Son zamanlarda sürekli başkaları, işler ve sosyalleşme ile meşgulsünüz. Kendinize zaman ayırmak zorundasınız. Alkol eğiliminizi azaltmanız gerekiyor.

16 Temmuz 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; bugün yorucu ve yoğun bir tempoda çalışman gerekebilir, yetiştirmen gereken proje, rapor veya tamamlanmamış işlerin baskısını üzerinde hissedebilirsin. Buna rağmen sosyal hayatındaki ve kariyerindeki başarıların özgüveninin artmasına neden olacak ve sana ekonomik katkı da sağlayacak.

16 Temmuz 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 14' 08" R
Ay
Koç
05° 41' 32"
Merkür
Koç
19° 37' 01"
Venüs
Boğa
07° 06' 30"
Mars
Koç
03° 32' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 04"
Satürn
Balık
16° 59' 56"
Uranüs
Boğa
22° 37' 55"
Neptün
Balık
29° 03' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 07"
Lilith
Başak
23° 53' 16"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>