Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ne İstediğinin Bilincindesin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün hoşlandığın kişi ile güzel bir gelişme yaşayabilirsin. O kişiye nasıl hissettiğini ifade etmek ve onun ilgisini çekmek kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Ancak bu kişiden direkt bir cevap beklemek seni gerebilir.

İş hayatınızda belirlediğiniz hedefler arasından ulaşılmazları çıkartmanız gerekiyor. Önümüzdeki günlerde ilgi çekici görüşmeler, daha hayata uygun yönelimleri getirebilir.

Parasal konularda rekabetten kaçınmalısın. Maddi konularda hırs yapmak ve insanları kendine düşman olarak görmek sana bir şey kazandırmayacak. Bugün parasal konularda ve insanlarla arandaki iletişimde daha yapıcı olman gerekecek.

Derin nefes egzersizleri hem zihnini boşaltmada hem de kaslarına gereken oksijenin gitmesinde faydalı olacak. Bugün bol bol nefes egzersizleri yapmalı ve açık havada daha fazla vakit harcamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün halletmen gereken mevzular, sevdiğin kişi veya kişilerle vakit geçirmene engel olabilir. Halletmen gereken sorumluluklar vaktinin çoğunu alabilir. Bunlara odaklanmak ve daha farklı aktiviteler için sonrası adına planlar yapmak sana daha iyi gelecek.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları,bugün kelimelerin gücüne her zamankinden daha fazla inanmalısınız. Anlayamadığınız oldukça belirsiz bir konuya ilişkin olarak fikirlerinizi beyan etmek zorunda kalabilirsiniz. Bu durum iki arada bir derede kalmanıza nedne olabilir. Gerçekten hissetmediğiniz hiçbir duygunun arkasında durmayın. Hayatınızı yoluna koymak adına mükemmel bir güce sahipsiniz.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ilk haberleri bazı olayları güçlü bir şekilde düşünmene neden olurken, planlarınızı gizli tutmak zorunda kalabilirsin. Fakat işini yapmak ve gündelik işlerine sarılman daha önemli olacak. Çevrende yanlış gelişen olaylar canını sıkmasına karşın, yapacağın hiçbir şey yok, süreci gözlemlemek isteyebilirsin. İlişkisinde ilk adımları atacak olan Aslan burçlarını tatlı bir telaş bekliyor.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dış görünüşünüz kadar fiziksel iyilik haliniz için de emek vermelisiniz. Cilt ve kemik yapınızı beslenme ve sporla destekleyeceğiniz bir düzen kurmanız gerekebilir. Gündelik yaşantınıza yeni rutinler eklemeniz daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmeniz gerekebilir. Gençlerle iletişimde olabilirsiniz. Gün içinde yolculuklar planlamak keyfinizi yerine getirebilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizdeki dağınıklık sizi yorabilir. Gerçekçi ve dikkatli davranmaya özen göstermelisiniz. Yabancılarla ilgili konularda gelişmeler olabilir.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mutlu olacağınız ve herkese kendinizi en verimli şekilde ifade edeceğiniz bir dönemdesiniz. Aşk hayatınızla alakalı olarak yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birlikte çalıştığın insanlarla daha derinilişkileri kurmak isteyebilirsin bugün. Ama bunun için şartların olması gerektiği gibi olduğundan emin olman gerekecek. Etrafındaki insanları senin şartlarına uymaya zorlamaman gerekebilir.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlhamlarınızı rasyonel düşünceyle dengeleyin ve size özgü karakterinizin yüksek sesle konuşmasına izin verin. Bu, kendinizi tamamen kabul etme ve bazıları tarafından görülmenize, duyulmanıza ve hatta yanlış anlaşılmanıza izin verme zamanıdır. Önemli olan, olmak istediğiniz yerde olmaya çok yakın olmanız. Yeni maceralar planlayın ve yolculuğa çıkın. Duygularınız hakkında bazı sorular soruyor olabilirsiniz. Aşk hayatınızla çok meşgul olup kendi varlığınızı unutmuş olabilirsiniz. Bazen duygularınızı bu tür bir kendini inkârla karıştırmak kolaydır. Bugün bunun hayatınızı nasıl etkilediğini düşünmeniz gerekiyor.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızla ilgili yeni bir başlangıç arifesinde olmanıza rağmen, duygusal konulardan uzak kalmaya çalışıyor ve olaylara mantıklı yaklaşıyorsunuz. Organizasyonların, açılışların gündem kazanmasıyla yaşantınız renklenecek.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları ön plana çıkabilir. Çalışma hayatınızda güçlü destekler alabilirsiniz. Jüpiter boğa ile 1 sene boyunca; kariyer hayatınızda değişimler, yenilenmeler gerçekleşebilir. Zor koşullar içinde kalsanızda korunacaksınız. Harika bir gün dilerim.

16 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başarılı çalışmalar yapmak istemenize rağmen, edebileceğinizden fazla zorladığınızdan, gerçeklerden kaçıyorsunuz. Sizin dışınızda olan konularda bile yetenekleriniz ortada. Gerçek dostlarınızla, sizi çıkarları için kullananları ayırın.

17 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>