Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal konularda oldukça şanslı olacaksınız. Aşk yaşamınızda küçük yenilikler olabilir yada güzel zaman geçirebilirsiniz. Fikirlerinizi iyi değerlendirmelisiniz.

İş yaşamınızda genel bir hareketlenme göze çarpıyor ve işle ilgili bir çok iletişime girebilirsiniz. Genel olarak çeşitli gerilimler yaşayabilirsiniz ancak bu gerilimlerin sizi motive etmesi söz konusu olacaktır.

Özel hayatınıza özen göstermeniz harcamalarınızı çoğalttı ve önümüzdeki günlerde bu yüzden sıkıntıya düşebilirsiniz. Daha dikkatli olmalısınız parasal konularda.

Bugün trafikle ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Özellikle yağışlı günlerde biraz daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aileniz son günlerde en büyük desteğiniz. Her tür sorununuzu onlarla paylaşıyorsunuz. Bugün onlardan bir konuda önemli bir destek görebilir ve kendinizi çok rahat hissedebilirsiniz. Bir süredir göremediğiniz arkadaşlarınızla görüşme fırsatı bulabileceğiniz bugün genel olarak neşeli ve rahat geçecek.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 06:19 Ay-Satürn görünümü, fikirlerimizi nazik bir şekilde ifade etmeye çalışacağız. Ancak kısıtlanabilir, istediğimiz huzuru bulmakta zorlanabiliriz. Saat 09:49 Ay-Kuzey düğüm görünümü, kendimizi gayet güçlü ve emin şekilde ifade etmemizi sağlıyor. Geleceğe dönük umutlu düşünmemizi sağlıyor. Saat 09:56 Ay-Mars görünümü, hem sosyal açıdan bizi destekleyici, paylaşımlarda bulunmamızı sağlayıcı hem de moralimizi yerine getiricidir. Ancak partnerimiz bir hayli baskın davranabilir. Özgürlüğüne müdahalede bulunmanızı istemez. Bu görünüm, ilerisi adına eşinizle yapılacak konuşmaların işaretidir. Saat 19:04 Mars-Kuzey düğüm karşıtlığı, ilişki konularında partnerin baskın tavrının, kendi arzu ve isteklerini dayatmasının işaretçisidir. Bu durum nedeniyle alttan almak zorunda kalabilirsiniz. Mars gerilediği için, tartışmalardan kaçınınız. Evlilik, boşanma, yeni bir ilişkiye başlamak gibi önemli kararları mutlaka gözden geçiriniz.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sorumlulukların artmasıyla kendini baskı altında hissedebilirsin. Sen bu kadar stres yaptıkça elin ayağına dolaşacak İstediğin zaman her türlü zorluluğun altından başarıyla kalkabildiğini çok iyi biliyorsun. Arkadaşlarının geçmiş bir konuyu tekrar gündeme getirmesi, eski ilişkinle ilgili hatıralarının canlanmasına sebep olabilir. Evlilik hazırlığı içinde olan bir Aslan burcuysan, balayı tatili seçeneklerini değerlendirebilirsin. Ailenden uzakta yaşıyorsan, hafta sonu planlarını iptal ederek tatilini onlarla geçirmeye karar verebilirsin. Bugün aynı zamanda alışverişe çıkabilir, bütçeni sarsmayacak harcamalar yapabilirsin.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş projeleriniz ve kazanımlarınızla ilgili bazı sorunlar bugün sizi farklı düşüncelere itebilir. Geçmişte yapmış olduğunuz hataların pişmanlıklarını bugün fazlasıyla yaşayabileceğiniz ve kendinizi eleştirebileceğiniz bir gün olabilir.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Çalışma hayatınızda parlamak ve ön saflara çıkmak için çaba harcayabilirsiniz. Kazançlarınız konusunda azimli olacaksınız. Belirlemiş olduğunuz hedeflere doğru giderken, dengeli kararlar almanız gereken bir gündesiniz. Sosyal ortamlarda bulunmak yaptığınız işi tanıtmak için fırsatlar sizinle olacaktır.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KARARSIZLIK ve belirsizlik yüzünden keyifsiz olabilirsiniz. Fakat güne istekli başlayacaksınız. Özellikle yapmanız gereken işlere dikkatinizi odaklayabilirsiniz ve böylece karmaşık duygu ve düşüncelerden uzaklaşabilirsiniz. Üstelik yaşam enerjiniz ve isteğiniz yüksek olduğu için sorunlar ile başa çıkabilirsiniz. Gün içinde karşılaştığınız kişiler ve olaylar sizi heyecanlandıracak.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyerinizle ilgili keyifli görüşmeler yapabilir, patronlarınız ve ailenizden destek görebilir, toplum içinde hayalleriniz ve hedeflerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. İlişkilerinizde sabırlı ve sevgi dolu yaklaşımlarda bulunacağınız pozitif bir gündesiniz.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tüm kafanızda planladıklarınızı ve düşündüklerinizi hayata geçirebileceğiniz birgün içindesiniz. Sorumluluklarınızdan kaçmayacaksınız. Yakın çevrenizdeki bazı insanların davranışları gereksiz ve yersiz bulabilirsiniz.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ilişkilerde duygusal temalar patlak verebilir ve yönetmekte zorlanırsınız. En iyisi kendinizle baş başa kalıp en çok zevk aldığınız şeylere yönelin. Sinemaya gidin, atölyelere katılın, tekne gezintisine çıkın. Arkadaşlarınızla uluslararası bir seyahat programı yapın.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

18 Temmuz 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 28' 43" R
Ay
Balık
09° 19' 43"
Merkür
Koç
18° 25' 51"
Venüs
Boğa
04° 52' 33"
Mars
Koç
02° 08' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 34"
Satürn
Balık
16° 50' 51"
Uranüs
Boğa
22° 31' 39"
Neptün
Balık
29° 00' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 06"
Lilith
Başak
23° 41' 12"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>