Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Tavrını Koyuyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2021, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Etrafınızdaki insanlar bugün kafa karıştırıcı sinyaller gönderiyor olabilir. Sevgiliniz bir şey istediğini söyleyebilir ve bir sonraki cümlesinde kendileriyle çelişebilir. Sabırlı olmanız ve işleri aşamalı olarak çözmeye çalışmanız gerekebilir. Şu an sevdiklerinize karşı pozitif olmaya odaklanın ve bu iletişim sorunlarının yakında çözüleceğine inanın. Bugün yapmanız gereken şey, sadece iyi bir dinleyici olmak.

Dünya ile bir şeyleri görme biçiminizi paylaşmak için bugün ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz. Bugün, özellikleyerinde, ne kadar insanın size ne kadar dikkat ettiğini fark edeceksiniz. Kendinizi ve fikirlerinizi belirtmenin zamanı geldi. Duygularınız sık sık bu tür durumlarda size karşı çıksa da, bugün sizin tarafınızda olacaklar. Haydi bakalım!

Bugün bir dönüm noktası yaşarsanız şaşırmayın. Buna ister kriz deyin ister farkına varma deyin, hayatınızda bir yön seçip diğerini devre dışı bırakmanız gereken zamanlardan biri. Tabii ki, sizin gibi insanlar belirsizlikten nefret ederler. Asla tereddüt etmezsiniz ve zorlukların üstesinden gelirsiniz. Bugün hedefinize tam gaz ulaşacaksınız ancak ayaklarınız yere basana kadar birkaç endişeli an yaşayabilirsiniz.

Belirli bir programa bağlı kalman uzak bir ihtimal gibi görünüyor. Ailenle bir araya gelmeyi planlıyorsan, buluşma noktasına gitmek için yola daha erken çık. Ya da eğer sende toplanılacaksa evine zamanında gelemeyebileceklerini göz önünde bulundur. Dikkat dağıtıcı bir enerji mevcut ve bu da odaklanıp organize olmayı zorlaştırıyor. Mesela yemeğe davetli misafirlerin şarap getirmeyi unutabilir. O yüzden her ihtimale karşı şarap alsan iyi olur!Arkadaşlardan gelen ilginç mesajlar ya da telefon çağrıları olası dünya gelişmeleri ya da belki de tanıdığınız insanlar hakkında bazı merak uyandırıcı dedikodular çevresinde dönebilir. Söyledikleri şeyleri dinleyin ve keyfini çıkarın ancak duyduğunuz her şeyi de doğru olarak kabul etmeyin. Duyduklarınızın çoğu gerçeklikten ziyade birisinin yaratıcı hayal gücünün ürünleri olabilir. Yakın çevrenize yapacağınız kısa yolculuklar sayesinde cemiyetinizde yaşanacak değişiklikler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Beklenmedik şeylere hazır olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır beklediğiniz bir anlaşma, tahsisat ya da ikramiye bugün nihayet elinize geçebilir. Bunun keyfinizi yerine getireceği kesin, hatta çıkıp kutlama yapmak bile isteyebilirsiniz. Büyük bir sosyal etkinliğe katılma fırsatı yakalayabilirsiniz. Eğlenmeye bakın! Gece ise gerek iyi gerek kötü olsun çok canlı rüyalar görürseniz hiç şaşırmayın. Bunları not etmek için başucunuzda bir defter ve kalem bulundurun.

19 Ekim 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Güne daha enerji dolu ve keyifli başlayabilirsiniz. İyimser ve yapıcı tarafınız öne çıkabilir. Kendi hedefleriniz veya bir hayalinizin peşinden gitmek için harekete geçebilirsiniz. Gün içinde küçük veya büyük bir arzunuza kavuşabilirsiniz.

19 Ekim 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bolluğu temsil eden Jüpiter, hava burcunda düz seyre başlıyor. Geçmişe oranla daha iyi yaptığın stres kontrolü, senin için birçok işi kolaylaştıracak. Deveyi diken yapanlara karşı kılıcını kuşanıyorsun. Daha net tavırlar çizerken aldığın kararlarla da çevrendekileri şaşırtabilirsin. Evli bir Aslan burcuysan, eşin ile karşı karşıya gelmek istemediğin konular gündeme gelebilir.

19 Ekim 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle gerginlikler yaşayabileceğini bir gün. Hayata bakışınızı düşüncelerinizi ve duygularınızı anlamadıklarını düşünebilir ve bunu tepkisel bir şekilde dile getirebilirsiniz. Sakin ve açıklayıcı konuşmalar içinde olmanız belki de görmek istediğiniz desteği görmenize yardımcı olabilir.

19 Ekim 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. İlgilendiğiniz konular hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki olayları daha iyi okuyabileceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sevdiklerinizle ilgili daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz.

19 Ekim 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinize giden yollarda bir takım aksiyonlar almak hususunda cesaret gösterebilirsiniz. Sezgisel olarak güçleneceğiniz bir dönemdesiniz.

19 Ekim 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal konular bugün sizin için belirsiz görünebilir. Yaşamınızda kabul etmiş olabileceğiniz kavramlar aniden önemsiz ve alakasız gelebilir. Ruhani bir çöküşe kapılmayın. Bunun yerine, konuyla ilgili kitaplar bulun ve başkaları bununla ilgili neler yazmış okuyun. Bu konulara ışık tutabilecek insanlarla konuşun. Unutmayın: maneviyat sabit değil; canlı ve dinamik olma durumudur. Bakış açınızı değiştirirseniz, tamamdır!

19 Ekim 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantik ilişkilerinizde sizi hoşnut edecek bazı olaylar yaşayabilirsiniz. Odağınız maddi konulardan çok manevi konulara kaymış durumda ve gerçek mutluluğu nasıl elde edebileceğinizi bulmak üzeresiniz. Bazı derin düşüncelere dalmış olsanız dahi sosyal hayattaki başarınız bu durumdan etkilenmiyor ve gözleri üzerinizde tutmayı başarıyorsunuz.

19 Ekim 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel koşullarınızı yeniden düzenleme konusunda acele etmemeli ve olayları doğru bir şekilde irdelemelisiniz. İşinize konsantre olduğunuz zaman, sanki başka bir boyuta geçiyorsunuz. Bugün enerjinizi yapıcı şekilde kullanacaksınız.

19 Ekim 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

19 Ekim 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevresel koşullara uygunluk sağlamakta zorlanmayacaksınız. Kendinizi ifade ederken zorlanacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Önceliklerinizi belirlemeyi başarabildiğiniz sürece pek sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Sınırları tamamen lehinize çevirmek için uygun zamanda olduğunuzu da unutmamalısınız.

19 Ekim 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinize gösterdiğiniz anlayış onu çok etkileyecek. Size karşı hissettiği duygularını açıklayabilir. Böylece beraberliğiniz çok daha güçlü ve yoğun olabilir. Farklı istekler içinde bulunabilirsiniz. Son günlerde işinize odaklanmakta zorluk çekiyorsunuz. Sanki sizi engelleyen bir şeyler var. Bunun adını koymanız gerekiyor. Size yapılan tasarruf uyarılarını biraz ciddiye almalısınız! Zihninizi bugünlerde meşgul eden sağlık endişeleriniz, biraz kuruntu gibi görünüyor.

19 Ekim 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 21' 24" R
Ay
Başak
10° 12' 50"
Merkür
Boğa
01° 19' 16"
Venüs
Boğa
21° 16' 22"
Mars
Koç
12° 21' 03"
Jüpiter
Boğa
27° 49' 44"
Satürn
Balık
17° 52' 07"
Uranüs
Boğa
23° 17' 58"
Neptün
Balık
29° 21' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 30"
Chiron
Koç
21° 32' 43"
Lilith
Başak
25° 09' 50"
True Node
Koç
14° 53' 20"
Son Güncelleme : 16/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>