Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sorunlar Bitiyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Partnerinin soğuk davranışlarıyla seni uzaklaştırmaya çalıştığını düşünebilirsin. Kafanda kurup kendi kendine bir sonuca varmadan önce onunla konuşmak senin için yararlı olacak. Onun düşüncelerini anlamak ilişkiye değer katacak.

Birçok şeyin tek odaktan kontrolü, kaçınılmaz olarak sorunlar çıkartabiliyor. Mutlak egemenlik saplantınızı biraz törpülemek, sorumlulukları yaymak durumundasınız.

Yeniimkanlarını değerlendirmek için daha istekli olmalısın. Yanındaki insanlardan yardım etmelerini isteyebilirsin. Onların yardımları sayesinde yapabileceğinden fazlasını halletmen mümkün olabilir.

İlgi alanlarını geniş tutmak çok farklı etkinlikler hakkında planlar yapmanı sağlayabilir. Arkadaşlarınla beraber bu etkinliklere katılmak sana iyi gelecek. Sevdiğin insanlarla aranızdaki ilişkini daha da iyileşmesi için önemli olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşüncelerini ifade ederken çekinmemelisin. Başkaları ne der diye düşünmek seni engellemekten başka bir işe yaramayacak. Kendini özgürce ifade etmek için cesur davranmak kazanmana sebep olacak.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Her zamanki gibi, kendinize bir yasasınız ve başkaları bencil veya aptal olduğunuzu söylese bile, yalnızca kişisel olarak ilginizi çeken şeyi yapacaksınız. Belki öylesin ama bu, hareket özgürlüğünün senin için çok daha önemli olduğu günlerden biri.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlarının dur durak bilmediğini düşünüyorsun ama bitiyor. Sorumluluğunu aldığın ailen sana bu konuda yardımcı olabilir. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan sevgilin ciddi konularla karşına gelebilir. Kendini radikal bir değişim yapmak, evini değiştirmek, saçını kestirmek gibi planların içinde bulabilirsin.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızdaki belirsizlikten uzak durmak için kendinizi çalışmaya verebilirsiniz. Özellikle ekip çalışmaları konusunda başarılı olacağınız bir gündesiniz. Parasal beklentilerinizi karşılayacak gelişmelerden haberler alabilirsiniz.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel özen gösterdiğiniz konularla ilgili mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler yaşanabilir. Hayatınızdaki bazı konuları kesinleştirmek isteyebilirsiniz. Görüşmeler hızlanabilir. Güçlü kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda keyifli bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla birlikte sevdiğiniz yerlerde zaman geçirebilirsiniz.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi şartlarınızı en iyisi haline getirmek için zeka ve sezgilerinizi kullanın. Parayı iyi yönetebileceğiniz bir gündesiniz. Birikime başlamak için uygun bir gün.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır beklediğiniz bir anlaşma, tahsisat ya da ikramiye bugün nihayet elinize geçebilir. Bunun keyfinizi yerine getireceği kesin, hatta çıkıp kutlama yapmak bile isteyebilirsiniz. Büyük bir sosyal etkinliğe katılma fırsatı yakalayabilirsiniz. Eğlenmeye bakın! Gece ise gerek iyi gerek kötü olsun çok canlı rüyalar görürseniz hiç şaşırmayın. Bunları not etmek için başucunuzda bir defter ve kalem bulundurun.

19 Ekim 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karışıklık sizi her an yeniden başlamaya zorlayabilir. Bir projeye nasıl başlayacağınızdan emin olamamış olabilirsiniz ve rehberlik eksikliği, bulduğunuz şeyi bir kereden fazla yeniden başlatmak için uğraşmanıza neden olabilir. Bu yeni bir tarif, bir çalışma projesi, hatta yaratıcı bir çalışma olabilir. Yeniden başlama ihtiyacının verdiği cesaretin kırılmasına rağmen, sonunda ne yapmak istediğinize karar verdiğinizde, birkaç engele rağmen ilerlemeniz gerekir.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, gizli düşünceler içindesiniz. İçinizde duygusal bir boşluk hissedebilirsiniz. Geçmişle gelecek arasında yaşamı irdelerken, içinizde açıklayamadığınız burukluklar yaşıyor olabilirsiniz. Geçmişe teslim olmamalısınız.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kendinizi iyi hissediyorsunuz ve saç değişikliği yapma, kişisel bakım için güzel bir gündesiniz. İlişkilerinizde, kardeş ve yakın çevrenizle de iletişimde dengeyi bulabilirsiniz. Ayrıca eğitim alanında da önemli gelişmeler gerçekleşebilir. Çalışma hayatınızdaki otoritelerle ise iletişimde sorunlar gerçekleşebilir, manipülasyona uğrayabilirsiniz, sakin kalmanızı öneriyorum. Çünkü kariyer hayatınızda ani değişimler kapıda, zamana uyum sağlayın böylece hediyelerinizi kaçırmayın. Akşam saatlerinde partner ya da ortakla sorunlar gerçekleşebilir.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinize gösterdiğiniz anlayış onu çok etkileyecek. Size karşı hissettiği duygularını açıklayabilir. Böylece beraberliğiniz çok daha güçlü ve yoğun olabilir. Farklı istekler içinde bulunabilirsiniz. Son günlerde işinize odaklanmakta zorluk çekiyorsunuz. Sanki sizi engelleyen bir şeyler var. Bunun adını koymanız gerekiyor. Size yapılan tasarruf uyarılarını biraz ciddiye almalısınız! Zihninizi bugünlerde meşgul eden sağlık endişeleriniz, biraz kuruntu gibi görünüyor.

19 Ekim 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 12' 23" R
Ay
Başak
20° 38' 03"
Merkür
Boğa
02° 28' 19"
Venüs
Boğa
22° 21' 27"
Mars
Koç
13° 01' 21"
Jüpiter
Boğa
28° 02' 13"
Satürn
Balık
17° 55' 41"
Uranüs
Boğa
23° 21' 02"
Neptün
Balık
29° 22' 35"
Plüton
Kova
02° 03' 09"
Chiron
Koç
21° 35' 23"
Lilith
Başak
25° 15' 42"
True Node
Koç
14° 54' 38"
Son Güncelleme : 17/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>