Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önemli konularda ani karar vermeniz bazen pişmanlık yaşamanız neden oluyor. İlişkinizle ilgili önemli bir kararın eşiğindesiniz. Duygularınız kadar aklınızın da sesini dinlemenizde yarar var.

Kendinizi hep büyük bir sınavdan geçiyor gibi hissediyorsunuz. Gerçekten uzun zamandır sürekli büyük işlerin üstesinden geliyorsunuz. Hep sınavı başarıyla atlatmanıza rağmen yeterince taktir edilmediğinizi düşünüyorsunuz.

Günübirlik yaşamak canınızı sıkıyor. Biraz daha önünüzü görmek ve biraz daha uzun vadeli plan yapmak istiyorsunuz. Bunu yapabilecek bir geliriniz olmasına rağmen başaramamanız sizin plansızlığınız yüzünden.

Şanslı bir dönemdesiniz. Şansınızı iyi kullanıp kullanamamak sadece size bağlı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok göz önünde yaşasanız da arzularınız ve beklentileriniz sadece size özel kalmalı. Bunun sırrı da benzer ilgileri olan insanlarla dostluk kurmak ve özel yaşamınızı sizi anlayabilecek kişilerle paylaşmak. Her şeyi apaçık yaşamak bazı sıkıntılar yaşamanıza neden olabilir. Çevrenizde sizinle aynı değerleri paylaşmayan kişiler de var. Çok yakın dostlarınızın bu konudaki uyarılarına kulak vermelisiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 2 Aralık saat:20:01-7 Ocak 2019 saat:14:18 tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Ailenizi ilgilendiren konular, eviniz, yerleşim yerinizle ilgili meseleler üzerinde odaklanacağız. Baskın kişi olmaya çalışabiliriz. İsteklerimizi kabul ettirmekten yana olabiliriz. Bunun ayarını iyi bilmek gerekiyor. Evli ancak sorunlu bir ilişkiniz varsa, problemleri mantıklı şekilde ele alınız. Oturduğunuz evden memnun değilseniz, bir başka yere taşınmayı düşünebilirsiniz. Eğer bekarsanız ve birlikte yaşamayı düşündüğünüz birisi varsa, bunun artı ve eksilerini gözden geçiriniz. Aile büyüklerinizle alakalı sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

2 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Duygularını tartacaksın! Bugün duygularını tartacaksın. Kurallara ve yaptırımlara tahammülünün olmadığı bir döngüden geçiyorsun. Kimsenin izinden gitmek istemiyor, özgürce kendi yolunu çizmek istiyorsun. Meraklı tarafın ön plana çıkarken, kendini hiç olmadığın kadar cesur ve atılgan hissedeceksin. Bazı arkadaşların bugün resmen sana yardım için varlar. Emek verdiğin konuların ilk meyvelerini toplamaya hazır mısın? İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişi ile kursa yazılabilirsin. İlişkini rutinden çıkarma girişimin, ikinize de iyi gelecek. Hafta sonunu ailesiyle geçirmek isteyen Aslan burçları ise aileden maddi destek sözü ile eve dönebilirler.

2 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sürpriz iletişimler ve haberleşmeler sizi oldukça mutlu edebilir. Yapacağınız görüşmelerde yeni kararlar alabilirsiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde çok daha aktifsiniz ve sürekli hareket halinde olabilirsiniz. Ancak sözlerinizde daha dengeli olmaya da gayret etmelisiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

OLUMLU arkadaşlıklar kurabilecek ve ilişkilerden faydalı bilgiler edinebilecek gündesiniz. Bazı hayalkırıklıkları telafi edilebilir veya unutmayı tercih edebilirsiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular, para vekonuları haftanın bu ilk gününde sizi meşgul ederken sahip olduklarınızı ve kaynaklarınızı en iyi şekilde değerlendirmeye kafa yorabilirsiniz. Harcamalar konusunda bütçenizi hesaba katmayı ihmal etmeyin.

2 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevreniz, akrabalarınızla bir süredir devam eden gerginlik akşam saatlerinde sonlanabilir. Sosyalleşme ihtiyacınız fazla, günü sizi rahatlatacak faaliyetlerle geçirmekte fayda var.

2 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun bir duygusallık içine girebilirsiniz. Çok hareketli olayların içinde kendinizi bulmanız mümkün. Duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor. Aslında son derece olumlu davranabilirsiniz. Anlayışlı dönemde bulunuyorsunuz.

2 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

2 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 01' 01" R
Ay
Yay
22° 19' 04"
Merkür
Koç
16° 11' 38"
Venüs
Koç
27° 56' 43"
Mars
Balık
27° 48' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 48"
Satürn
Balık
16° 21' 13"
Uranüs
Boğa
22° 12' 22"
Neptün
Balık
28° 49' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 31' 06"
Lilith
Başak
23° 03' 46"
True Node
Koç
15° 27' 39"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>