Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz biraz daha içtenlikle içe kapanmış, küskün görüntünüzden arınabilirsiniz. Daha dışa açık, problemleri paylaşmadan yana, uzlaşmacı bir tavır sergilemeniz de yararlı olacak.

Dağınık zihninizin altında, küçükproblemlerinizin ötesinde çok daha başka sorunlar yatıyor olmalı. Veriminizdışındaki sorunlarınızla ilgili olarak düşüyor olabilir

Ekonomik durumunuz, bir teklifi değerlendirebilmeniz halinde, birdenbire atağa kalkabilir. Önümüzdeki günlerde çok ilgileneceğiniz bir teklif alabilirsiniz.

Şartları zorlarsanız, kendinizle ilgilenebileceğiniz çok zamanınız olabilir. Kendinize zaman ayıramadığınız yolundaki yakınmalarınız, o kadar çözümsüz görünmüyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde kendi bakış açınızla değerlendirerek bir olayı olumlayacaksınız. Olayla ilgili çok değişik bakışlar da var. Konudan en haberli kişi siz olduğunuzdan, değerlendirmenizde ısrar ederseniz, kazançlı çıkabilirsiniz. Önünüzdeki seçeneklerden bir tanesi sizin için çok zararlı olabilir, dikkatli bir tercih yapmak durumundasınız.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:30 Mars-Satürn görünümü, başkalarına ihtiyaç duymadan işlerimizi halletmek arzumuzu vurguluyor. Bu bizim hoşumuza gitmese de, bugünlerde sabırlı olmak zorundayız. Enerjimiz aslında gayet olumlu. Zaman olgusu bizi zorluyor. Finansal konular başta olmak üzere çalışma hayatımızla ilgili meseleler önceliğimiz olacak. Sağlamlık, verimlilik gibi olgulara önem verelim. Sağlığımıza dikkat edelim. Grip, soğuk algınlığı veya diğer şikayetlerimizi doktora gösterelim. Direnç kazandırıcı egzersizleri ihmal etmeyelim. Kemik sağlığımızı güçlendirici takviyeler alalım, bedenimize iyi bakalım. Saat 01:28 Merkür-Jüpiter kavuşumu, geri hareketle örtüştüğü için, içimizden geldiği gibi her şeyi yoluna koymak kolay olmayabilir. Hızlı düşünürüz ancak yürürlüğe koyarken sabırsız davranır, yanlışlar yaparız. Derinlikli düşünmekte yarar var. Aşk hayatımızdan özel konulara kadar her şey eskiyi hatırlatabilir. Giden sevgili dönebilir, ayrılan sevgililer birbirini arayabilir. Ancak aklımız başımızda olmalı. Bu görünüm sıkıntılardan kurtulmak, özgür olmak arzumuzu yükseltecek. Gönlünüzden geçen tüm dilekler gerçekleşsin. Canı-ı gönülden sevgilerimle,

28 Kasım 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: İmajını tazeliyorsun! Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Seninle ilgili farklı fikirlere sahip olan insanlarla bugün bir araya gelebilirsin. Fakat onların gözündeki imajını tazeleme fırsatı da yakalayabileceksin. Aktif bir konuşmacı olmaktan çekinme! İçinin rahat olmasını istiyorsan öncelikle kaygılarını yönetebilmelisin. Evliliği konusunda sıkıntı yaşayan bir Aslan burcuysan sorgulamalara gideceksin. Gökyüzü bugün toplumsal konulardan uzak kalamayacağını da gösteriyor. Her şeyi yakından takip etmek isterken çocukların psikolojisini atlamak istemeyeceksin. Onlarla zaman geçirmek önemli olacak. Akşam saatlerinde yurtdışı bağlantıları ve şehir değişikliği gibi konular aile içinde yeniden gündeme gelebilir.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni tanışmalar sizlere önemli ticari projelerin kapılarını açabilir. Ortaklık ilişkilerinizin önem kazanacağı bir gün geneli içindesiniz.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi daha çok meşgul edebilir. Gün içinde bedensel konuları ihmal etmemeye çalışın. Sorumlu olduğunuz işlerinizi toparlamak için fırsat bulabileceksiniz. Olaylara ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Akışta kalın.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Neyi istediğinize karar vermek için doğru zamandasınız. Önünüzdeki fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınız, tanıtımlar, çocuklarla ilişkiler, tatiller ve parasal konularda tatminsizlik, belirsizlik yaşayabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde aşk enerjisi yayıyor ve ilişkilerde, flörtlerde yeni tekliflere açık, devam eden ilişkilerde ise romantik görüşmeler gerçekleştirmeye uygun bir zaman yaşıyor olacaksınız.

28 Kasım 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Lider vasıflarınızı göstereceğiniz imkanlar olası. İlgilendiğiniz kişilerle geçmişten gelen sorunlar çözülebilir. Bugün önceliğiniz yaratıcı becerilerinizde olursa yeni fikirler, gelecek planları gelişebilir.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün burcunuzda seyahat ederken herkesin gözleri üzerinizde olacak. Aşkı dolu dizgin yaşayacağınız bir gündesiniz. Bir serenat eşliğinde partnerinizin ilan-ı aşkını dinleyebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki sevgi gösterişi sizin yaptıklarınızın yanında az bile. Günün keyfini sürün.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz. Ruhsal durumunuza dikkat edin.

28 Kasım 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 43' 21" R
Ay
Oğlak
29° 26' 10"
Merkür
Koç
17° 00' 44"
Venüs
Boğa
01° 22' 36"
Mars
Balık
29° 57' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 01' 43"
Satürn
Balık
16° 36' 09"
Uranüs
Boğa
22° 21' 53"
Neptün
Balık
28° 55' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 34"
Lilith
Başak
23° 22' 18"
True Node
Koç
15° 20' 59"
Son Güncelleme : 30/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>