Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok sık birlikte olmak ilişkinizi olumsuz etkiler diye düşünmenize rağmen kendinizi bir türlü tutamıyorsunuz. O da sizi görmeden duramıyor. Birlikte geçen hafta sonundan sonra, bugün de birlikte olmak için can atıyorsunuz.

İşlerdeki düzelme işyerindeki gerilimi azaltmıyor. Kendi yakın çevrenizle ilişkinizin çok iyi olması size yetmiyor. Bir süredir gergin ilişkiniz olan biriyle aranızda hafif bir yumuşama yaşanabilir.

Harcamalarınızı eskisine göre çok kısmanız bütçenizi rahatlatmıyor. Eski harcamalarınızın bedelini hala ödüyorsunuz. Satın almak istediğiniz bir şeyi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

İlişkinizi sorgulayıp, teoriler üretmekten vazgeçmelisiniz. İçinizden geldiği gibi yaşamanın olumsuz bir yanı yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekilerin sizden talepleri bir türlü bitmek bilmiyor. Sizden bir şey talep eden herkesin taleplerini karşılamayı görev biliyorsunuz. Elinizde olmasa bile yaratmaya çalışıyorsunuz. Her konuda verici olma özelliğiniz yakınınızdaki bazı kişiler tarafından kötüye kullanılıyor. Yakın dostlarınızın bu konudaki uyarılarını dikkate almanız gerekiyor.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 08:25 Ay-Neptün görünümü, duygularınızı gizlemenizi, kol kırılır yen içinde kalır misali düşünmenizi sağlar. Sizi olduğunuz gibi kabul eden, zor günlerinizde yanınızda olan kişileri, yıllarca mücadele ederek oluşturduğunuz değerlerinizi korumaya çalışırsınız. Saat 09:33 Güneş-Jüpiter kavuşumu, Merkür geri hareket dönemine rastladığı için, Karşınıza çıkan bir kişiden hemen etkilenirsiniz. Bir güzellik veya yeni bir gelişme sizi heyecanlandırır. Sorarak öğrenme, tercihlerde bulunma, sebep-sonuç ilişkisi kurarak durumları değerlendirmek gerekiyor. Sorunları olan çiftler, şimdi birbirinize dürüst olmaya çalışın. Üstünü örtmeyin yanlışların. Dürüst olun. İnsanız yanlış yapabiliriz. Eğitim, ticaret ve önemli konuları gözden geçiriniz. Aceleyle karar vermeyiniz. Saat 11:07 Merkür-Mars görünümü geri dönemine denk geldiği için, sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar, bir amaç için bir araya gelmek, sözgelimi sanatsal, sportif, iletişimle alakalı mesleklerde yoğun bir çalışma dönemi olabilir. Bunlar bir hazırlığın işaretçisidir. Bu görünüm, eski bir sevgiliyi tekrar karşınıza çıkartır. Belki bir hafta önce birisiyle tanıştınız ancak sizi pek etkilememişti. Şimdi ondan etkilenmeye başlarsınız. Ancak hemen karar vermeyin. Aralık ayı başına kadar düşünün. Bu görünüm, daha önce verilmiş bir kararı değiştirmeye neden olur. Ancak böyle bir şey yapmayın. Bekleyin, iyice anlayın. Başkalarına güvenip parasal konularda karar vermeyin. Saat 18:07 Ay-Pluto karşıtlığı,veya farklı bir konuda çelişki duymamıza, yönümüzü tam olarak belirlemekte zorlanmamıza yol açabilir. Kendimizi baskı altında hissedebiliriz. Onun için, verdiğimiz kararlara dikkat edelim. Yeni hafta boyunca tüm işlerinizde başarılar diliyorum. Gönlünüz her dem mutlu olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

26 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Cesaretini toplayacaksın! Güne ait sorumluluklarına bir yenilerinin eklenmesi seni bugün günün öğlen saatlerinde bir hayli kaygılandırabilir. Eğer işinden memnun değilsen yeni başlangıçlar için cesaretin olacak? Kariyer anlamında gözün yüksekte ise açık açık rakiplerine meydan okuyabiliyorsun. Aşk ve ilişkiler konusunda temkinli davranmak yerine heyecanlı ve talepkâr tavırlar sergileyebilirsin. Şimdiye kadar söylemediğin, paylaşmadığın konuları acımasızca aktarabilirsin. Sana kimsenin zarar vermesine bugün izin vermiyorsun. Bilinçaltındaki kaygılarını çözmek için bir uzmana danışabilirsin. Akşam saatlerinde ise aile bireyleri ile ya da annenle vakit geçirmek sana iyi gelecektir.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemliprojeleri gündeme gelebilir ve yeni başlangıçları adımlar atabilirsiniz. Yurt dışı veya ticari projelerinizle ilgili konularınız var ise onları bugün mutlaka takip etmelisiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden başınıza gelen olaylara karşı kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda konsantrasyonunuzu toplamakta zorlanabilirsiniz. Önemli kararlar alırken özen göstermenizde fayda var.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki hareketlilik, haberler baş döndürücü hızda olabilir. Siz de kendinizi buna uyumlandırırken bu hareketin enerjisine kendinizi kaptırabilirsiniz. Aşırı hız, ani tepki veya telaştan oluşabilecek aksaklıklara dikkat etmelisiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel ilişkilerinizde uyum, denge ve aşk duygusu öne çıkarken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, hayatınızdaki sosyal ilişkiler ağının size katkısını daha rahat gözlemleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle eğlenceli etkinliklerde yer alabilir, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle uyumlu bir gün geçirebilirsiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hedefleri büyütme eğiliminde olacaksınız. Merkür'ün geri harekette olduğunu unutmadan, danışmanlık alarak ilerlemek önemli. Geleceğe ilişkin iyimser beklentiler artarken romantik ilişkilerde dikkat gerektiren durumlar olası.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ve kültürel açıdan hareketli bir dönemdesiniz. Davetler, toplantılar ve başarılı organizasyonların içinde yer alabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz yüksek. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler sıcak olacak.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

26 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 05' 21" R
Ay
İkizler
18° 08' 13" R
Merkür
Koç
23° 54' 13"
Venüs
Boğa
13° 16' 56"
Mars
Koç
07° 23' 27"
Jüpiter
Boğa
26° 17' 50"
Satürn
Balık
17° 23' 53"
Uranüs
Boğa
22° 55' 20"
Neptün
Balık
29° 11' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
21° 12' 25"
Lilith
Başak
24° 26' 37"
True Node
Koç
15° 11' 03"
Son Güncelleme : 10/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>