Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bir çok duygunuzdan emin olamıyorsunuz ve çelişkili bazı duygular yaşayabilirsiniz. Genel çevrenizde oluşabilecek bazı gerginlikler duygusal durumunuzu olumsuz olarak etkileyecektir. Sevdiğiniz kişiyi kendi istekleriniz doğrultusunda yönlendirmek isteyebilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi kararsız hissedebilrisiniz.

İş yaşamınızda önemli ölçüde bir yoğunluk yaşayacağınız ve üzerinize aldığınız sorumluluklarınızın artacağı bir gündesiniz. Düzenli bir şekilde çalışmalarınıza devam edeceksiniz ve istikrarınızı korumaya çalışacaksınız. Ancak çalışma ortamınızda dengesizlik olarak yorumlanabilecek bir sorun yaşayabilirsiniz.

Maddi konularda dikkatli düşüneceğiniz ve sorumluluklarınızın bilincinde olacağınız bir gündesiniz. Maddesel konular sizin için önem kazanacaktır ve bu konularda son derece sabırlı davranmayı başaracaksınız. Ancak yeni bir girişimde bulunmak için olumlu bir günde değilsiniz.

Bugün işinizle ilgili sorumluluklarınızı yerine getirirken ailenizi ve kendinizi ihmal etmemeye çalışmalısınız. Kişisel çalışmalarınızla başarıya ulaşabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak sizi strese sokacak durumlardan uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Samimi davranışlarınızla dost çevrenize güven veriyorsunuz. Ama kuralcılığınız bazı durumlarda uzlaşılmaz biri de yapabiliyor sizi. Bugünlerde bazı ilkelerinizi tartışmaya açmanız gerekebilir. Bugünlerde ailenize düşkünlüğünüzün artması, duygusal bir ihtiyaca cevap verdiği gibi, aile içindeki bazı küçük soruları da ortadan kaldırabilir.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 06:37 Ay-Pluto kavuşumu geçmişe ait bazı meseleleri hatırlatıcı ve üzerimizde baskı oluşturucudur. İstemediğiniz halde bunlarla uğraşmak zorunda kalabiliriz. Saat 11:26 Venüs-Neptün görünümü bizi sevgiyle sarıp sarmalıyor. Bu enerji, şefkat duygumuzu öne çıkarıyor. Huzur bulmak, sevilmek istiyoruz. Gün boyu hissettiklerimizi yazıya dökebilir, dışa yansıtabilir, kabul görmesini isteriz. Desteklenmekten hoşlanırız. Gizli saklı hiç kimsenin bilmediği ancak bizim için gayet kıymetli olan duygularımızı birileri incitecek, anlamayacak diye hassas düşünebiliriz. Yüreğimizle bağlı olduğumuz insanları özleriz. Kırgınlıklar bitsin, kucaklaşalım, tekrar bir araya gelelim can olalım diye umut ederiz. Cumartesi gününün arzuladığınız şekilde geçmesi dileğimle,

2 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yıllardır emek verdiğin bir projenin son dakika iptal olduğunu hatırlar mısın? Ya da sana gelen teklifin nasıl bir anda geri döndüğünü... Aynı teklif olmasa bile aynı firmada, benzer başka bir proje ile yeniden gündeme gelebilirsin. Fakat bu kez daha cesaretli ve garantici olacaksın. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Aslan burcuysan, onun ne yaptığını merak ederek sosyal medya üzerinden uzun uzadıya araştırmalar yapabilirsin. Evli bir Aslan burcuysan, eşinin yapacağı sürpriz ayaklarını yerden kesecek. Bugün aynı zamanda kardeşinin ya da kuzeninin evliliğinde yaşadığı sorunlar gün yüzüne çıkabilir. Bu sorunlar üzerine uzun uzadıya yorumlar yapabilir hatta dayanamayarak sert çıkışlar yapabilirsin. Günün stres ve yorgunluğu baş ağrısı olarak dönebilir. Kendini biraz rahat bırakmalısın.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal dünyanıza mantık çerçevesinde yaklaşmak isteyeceğiniz ve bazı geçmiş korkularınızın yeniden ortaya çıkabileceği bir zaman dilimi. Geçmişte yaşamış olduğunuz bazı ruhsal yorgunluklar yeni bir ilişkiyi başlatma konusunda sizin nedensiz yere çaresiz bırakabilir. Sevginizi hak etmeyen birisi ile yaşamış olduğunuz bu sorun her zaman yaşayacağınız anlamına gelmiyor.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sizi oyalayan ya da fedakarlıkta bulunmanıza neden olan durumlar olabilir. Ayrıca size hizmet eden kişilerle de uğraşabilirsiniz.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün ilerleyen saatlerinde güzel fırsatlarla karşılaşmanız mümkün görünüyor. Ancak şansınızı fazla sorgulamayın ve ayağınıza

2 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerde ruhsal uyum ve dengenin peşinde olacağınız, ruh eşinizi arayacağınız bir günde olabilirsiniz. Kalabalıklarla, topluluklarla uyum içinde olacağınız ve akışta kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gün.

2 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiklerinize yardım edeceksiniz. Bir şeyi içinizden isteyecek, sonra da gerçekleştiğine şahit olacaksınız. Tamamlanması gereken işlerinize yoğunlaşmaya özen göstermelisiniz.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi yaptıklarınızla ve verimli çalışmalarınızla takdir edebilirsiniz.Fayda prensibini pratiğe dökerek sonuç elde etmek size iyi gelir. Eleştirilere kulaklarınızı tıkayıp doğru bildiğiniz yolda ilerleyin. Sağlık koşulları konusunda kontrol gündeme gelebilir. Tahlil yaptırmayı, doktora gitmeyi ihmal etmeyin.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız.

2 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 41' 04" R
Ay
Başak
14° 14' 19"
Merkür
Boğa
01° 45' 41"
Venüs
Boğa
21° 41' 28"
Mars
Koç
12° 36' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 33"
Satürn
Balık
17° 53' 30"
Uranüs
Boğa
23° 19' 09"
Neptün
Balık
29° 21' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 45"
Lilith
Başak
25° 12' 05"
True Node
Koç
14° 53' 48"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>