Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sağlığını Düşünüyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 20%
Sağlık 10%

İstediğinizde iyi bir oyuncu oluyorsunuz. İstediğiniz şeyi elde etmek için cazibenizi nasıl kullanacağınızı biliyorsunuz. İşlerin yolunda gitmesi için kendinizi bir durumu manipüle ederken bulabilirsiniz. Küçük beyaz yalanlar söyleme konusunda dikkatli olun. Göz açıp kapayana kadar, kendiniz için içinden çıkması imkansız olan çok derin bir çukur kazdınız. Neye başlarsanız başlayın, bitirmeye hazır olmalısınız.

Bugün tanınma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Pek çok farklı yeteneğiniz var ve bazen insanlar görevlerinizi ne kadar iyi idare ettiğinizi anlamıyorlar. İşleri zahmetsiz gösterme eğiliminiz var. İnsanlar işinizi halletmek için ne kadar çaba gerektiğini her zaman anlamıyorlar. İşinize uyguladığınız zaman ve enerji hakkında başkalarına karşı dürüst olmaya çalışın. Herkesin sizin çok çalıştığınızı bilmesinden korkmayın.

Bugün, yakın arkadaşlarınızla takılmak isteyebilirsiniz. Eğer isterseniz, bir ziyaret hiç de fena olmaz. Günlük işleriniz biraz bekleyebilir. Değer bilen dostlar eşliğinde biraz dinlenseniz çok iyi olacak. Saçlarınızı salın ve bugün biraz kaytarın. Son dönemlerde yaşadığınız stresle beraber, kendinizi biraz eğlenerek şımartmaya ihtiyacınız var. Maddi endişelerinizi bir kenara bırakın ve günün tadını çıkarın!

Eyleme geçmek üzere düğmeye basılmış gibi hissedebilirsin çünkü günün dengesiz enerjisi insanların modunu yoğun ifadeler olarak dışarı çıkarabilir. Fakat bugün alelacele bir şekilde bir şeyler yapmak ve teslim tarihli şeyler konusunda kendine baskı yapmak için iyi bir gün değil. Yapman gerekenlere dair daha gerçekçi bir tutum benimse ve planlamalarında daha yumuşak ol. Evde ise gereksiz meseleler yüzünden tartışmalara girme. Sinirini yatıştırmak için birkaç dakika kendine zaman verebilirsen o küçük uzlaşmazlıkların gerçekten küçük olduğunu göreceksin.Bugün siyasi meselelerin peşine düşebilir; bu konularla haşır neşir olabilirsin. Bir topluluk dahilinde, aktif işler yürütebilirsin. Uzun zamandır seni üzerinde büyük bir zevkle düşünmeye iten sosyal bir mesele olabilir. Bu konuda bir karara varıp; bu meseleye olan desteğini veya muhalifliğini ilan edebilirsin. Toplum için bir şeyler yapıyor olmak sana iyi gelecektir. Tutku ve adaleti içinde hissedeceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer astroloji çalışmayı düşünüyorsanız bugün bunun için çok uygun bir gün, uzun bir süre boyunca kıpırtısız kalacak olsanız bile. Bayan bir arkadaşınız da sizinle birlikte çalışacak. Sihir ve kimya gibi esrarengiz şeyler hakkında okumak işi büyüleyici kılacak. Bunların yanı sıra bira dışarı çıkmak da önemli çünkü bir bütün gün içerde tıkılı kalmak istemezsiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün mutluluk ve iç huzur artıyor. Sevdiğiniz insanlara, sevdiğiniz şeylere odaklanıyorsunuz. Kendinize vakit ayırmak, hobilerinizle ilgilenmek ve mutlu olacağınız aktiviteler içinde olmak isteyebilirsiniz. Kadınlarla ilişkiler daha keyifli ve ön planda olabilir.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tatil gününe hareketli başlamana neden olacak bir telefon alabilirsin. Sağlığınla ilgili endişelerin varsa alacağın haber düşüncelerin ortadan kalkmasına yardımcı olacak. Ortaklı işi olan bir Aslan burcuysan aranızda ufak bir anlaşmazlık yaşanabilir. Bu tartışmanın etkilerine dikkat etmeli ve alacağın kararlarda aceleci davranmamalısın.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ben dediğiniz bir gün. Abartmak isteyeceğiniz özelliklerinizden dolayı tepki alabilirsiniz. Zaman sizin ama kibri de üzerinizde kullanmamalısınız. Sizleri öfkeli biri haline sokan insanlar uzak durun.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken sizi daha girişken ve mücadeleci kılıyor. Ancak sağlık ve beden konularına daha çok özen gösterebilirsiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken kendinizden daha emin bir duruş sergileyebilirsiniz. Bireysel konulara, işlere ağırlık verebilirsiniz. Sübjektif davranmaktan kaçınmalı, gerçekçi olmaya çalışmalısınız.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi sorumluluğunuzda konuşun ve kendi güvenliğiniz için kendi işinize bakın. Kimse yeme alışkanlıkları veya stil seçimleri hakkındaki yorumlarınızı duymak istemez, bu yüzden arkadaşlıklarınızı ve ilişkilerinizi sağlam tutmak istiyorsanız, fikirlerinizi kendinize saklayın.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizin için sonuç önemli, bekleyin ve her şeye takılmayın. Bunaldığınız anlarda yalnız kalma ihtiyacı içinde olacaksınız. Çünkü siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun, ilişkilerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Burcunuzun yöneticisi Güneş Satürn ile birleşirken görev ve sorumlulukların baskısını üzerinizde daha çok hissedeceğiniz bir gün olabilir. Öğle sonrasında ise aşktan yana güzel gelişmeler moralinizi yerine getirebilir.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etkileyici bir havanız var ve çevrenizdeki herkesi kendinize hayran bırakıyorsunuz. İş yerinizde başarıyı yakaladıkça motivasyonunuz yükseliyor. Aklınızı karıştıran düşüncelerden bir an önce kurtulun.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinsle olan ilişkilerinizde daha duyarlı olmaya çalışın. Sizin bu yaklaşımınız, onu da daha ılımlı davranmaya yönlendirecek. Aranızdaki iletişim sorununu bu sayede çözebilirsiniz. Ailevi bir sorunla ilgili olarak daha kararlı ve kesin davranmanız gerekiyor. Pozitif davranışlarınızla çevrenizdekileri etkileyebilirsiniz. İş hayatınızda bir süredir kötü giden talihiniz artık değişiyor. Beklediğiniz olumlu gelişmeler her an gerçekleşebilir. Para konusunda oldukça talihli ve şanslı olduğunuz bir gün

2 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 40' 16" R
Ay
Başak
14° 04' 28"
Merkür
Boğa
01° 44' 36"
Venüs
Boğa
21° 40' 27"
Mars
Koç
12° 35' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 21"
Satürn
Balık
17° 53' 27"
Uranüs
Boğa
23° 19' 06"
Neptün
Balık
29° 21' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 42"
Lilith
Başak
25° 11' 60"
True Node
Koç
14° 53' 47"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>