Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yeni Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2020, Salı

Aşk 30%
Para 50%
Sağlık 100%

Aşk hayatınızdaki bir şey hakkında sorumluluk almanız gerekiyor. Bugün bunu yapma şansınız olacak. Ailevi değerleriniz, sizi 'politik olarak doğru' olmayan bir hayat yaşamaktan alıkoyabilir. Bir defalığına masaya yumruğunuzu vurmalısınız! İnsanların seçimlerine saygı duyun ki, kendinize de saygınız olsun.

Bugün, sizin için alışılmadık bir gün; zihninizin mantık çerçevesindeki kısıtlarından kurtulacağınız ve hayal gücünüzü vahşi bir hale getirmenize izin vereceğiniz bir gün. Bu beyin fırtınası seansı, yaşam kalitenizi nasıl artırabileceğinize dair her türlü ilginç fikri doğuracaktır. Çok çalışıyor olabilirsiniz, ama çok zeki değilsiniz. Bugün, kendiniz için daha verimli ve daha fazla kişisel zaman kazanmanın yollarını düşünün. Görevlendirmeyi öğrenmeniz gerekebilir.

Bugün sanatsal ve ilginç ziyaretçiler kapınızı çalabilir. Kendinizi sanatsal becerilerinizi geliştirme konusundaki olasılıkları tartışırken bulabilirsiniz ve evinizi nasıl daha güçlü yapabileceğiniz hakkında arkadaşlarınızdan tavsiye alabilirsiniz. Feng Shui gibi büyülü teknikler kullanmanızı söyleyebilir, tavsiyeleri göz ardı etmeyin. Sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Zihnin bugün bambaşka boyutlarda geziniyor. Güne hakim enerji seni biraz kopuk bir hale getirebilir. Yakın zamanda olan bir olay veya konuşmayı düşünüyorsun. Canlı hayal gücünle, bu sahneyi zihninde tekrar tekrar canlandırıyorsun. Değiştiremeyeceğin şeylere çok da takılma. Yerine, andan neler alabileceğine bak. Tüm dikkatini şimdiye ver.Bazen duyguları kulağa yapmacık gelmeden ifade etmek imkansız oluyor, özellikle de sanata dair bir gerçeği ararken. Öyle bir popüler klişeler sağanağı altında kalıyorsunuz ki boğulacakmışsınız gibi hissediyorsunuz. İletişim Çağı yaratıcılığın ölümünü mü haber veriyor? Ne kadar kendine has bir birey olduğunuzu kendinize hatırlatırsanız kendinizi olduğunuz gibi ifade etmek daha kolay olacaktır. Arkadaşlarınız bu konuda size yardımcı olabilir...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni göksel açılar ve hareketler arkadaş ve aile ortamında bağlı bulunduğun belli başlı kurallardan kurtulmana neden olabilir. Örneğin, eğer akşam yemeğine davet edildiysen, yeni açılarla birlikte, bu teklifi reddetmek için cesaret toplamış olabilirsin. Çok bitkin ve yorgun olduğunu söylemek bu reddi gerçekleştirmek için gayet de yeterli bir sebep. Biraz dinlenmek senin de hakkın. İstediğini aldığına göre aferini hakettin!

20 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk ilişkilerinde etkileyici ve önemli deneyimler içinde olabilirsiniz. Geçmiş bir ilişki, ruh eşi ilişkileri ve karmik deneyimler gündeminizde olabilir. İç dünyanızda bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Heyecan ve merak duyacağınız olaylar önünüze gelebilir. Önemli şanslar yakalayabilirsiniz.

20 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal çevrendeki hareketliliğe dahil olmak gününü daha da güzelleştirecek ama herkese aynı zamanda söz vermemek dikkat ettiğin konulardan olmalı. Alışık olmadığın gibi davranıp, yeni kararlar alabileceğin günlerden geçiyorsun. Rekabet aşkta göz yanıltıcı olabilir. Bazı kavramların ilişkine gölge düşürmesine izin vermemelisin.

20 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkinizden yeni bir haber gelebilir bugün. Duygularınızı dinliyor olsanız da geçmişse sünger çekmelisiniz. Yaşam enerjinizi çekmek isteyenlere karşı dikkatli olmalısınız. Spekülatif etkilerle üzerinize gelmek isteyebilirler.

20 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı ortaya koymak isteyebilirsiniz. Bazı konularda rahatça risk alabileceksiniz. Aşk gündeminize gelebilir. İlgilendiğiniz konuları sonuca bağlamak kolay olmayabilir. Hayatınızda düzeltmeniz gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Gün içinde dağınık koşullar söz konusu. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

20 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda degiştirmek istediğiniz alanlarla alakalı çalışmak için uygun bir gündesiniz. Düşünce biçiminizi olumlu tutmalı ve her şeyin iyi tarafını görmelisiniz.

20 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınız ve sevdiklerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul ederken, sevgi uğruna elinizden geleni yapmaya hazır olabilirsiniz. Cömert yönlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz, sanatsal yaratıcılığınızı işe aktarabilirsiniz.

20 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorunu teşhis etmek istiyorsanız, tüm ayrıntılarına bakmanız gerekir. Bazı şeyleri gözden kaçırırsanız sorun etmeyin, telafi etme şansınız mutlaka olacaktır.

20 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcunda devam eden seyahati sizi keyif ve mutluluk odaklı bir ruh haline sokuyor.Aşk hayatınız, keyif ve mutluluk konuları ön planda olacaktır. Flörtleşmek iyi gelecektir. Sizi mutlu edecek aktivitelerle ilgilenebilir, kendinize vakit ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla ilişkilerinizi güçlendirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

20 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

20 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hem fiziksel ve hem de zihinsel canlılığınız çok güçlü. Bir dostu, kendi kendine iddialı bir şekilde yardım kazanabilirsiniz.

20 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değişik bir gün geçireceksiniz. Beklediğiniz bir cevap, ya da bir para varsa bugün alabilirsiniz, ancak beklemediğiniz bir haber, ya da masraf sizi şaşırtabilir. İşinizdeki yoğunluk biraz daha sürecek gibi. Sizin işlerinizi yönlendirmek ister gibi davranan bir arkadaşınıza verdiğiniz tepki, kırgınlığa neden olabilir. Gerginlik yaratmak yerine, elinizdeki işleri tamamlamak için destek isteyin. Tutumlu olmanız gereken bugünlerde, biraz bonkör davranıyorsunuz. Hava değişimlerinden dolayı küçük sağlık sorunları olabilir.

20 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 48' 31" R
Ay
Balık
14° 14' 08"
Merkür
Koç
18° 38' 15"
Venüs
Boğa
05° 17' 42"
Mars
Koç
02° 24' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 21"
Satürn
Balık
16° 52' 34"
Uranüs
Boğa
22° 32' 50"
Neptün
Balık
29° 00' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 14"
Lilith
Başak
23° 43' 28"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>