Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sorunlar Geride Kalıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşka dair kendini soktuğun büyük beklentiler ve düşünceler seni gereksiz yere yorabilir. Neden her şey ille de belli bir biçimde olmalı? Israr seni gereksiz yere bir mutsuzluğa itebilir, bundan uzak durmalısın.

İşinizi çok seviyorsunuz ama hayatta işten başka şeyler de olduğunu bilin. İşinizle ilgili bir çalışmanızın ödülünü yakında alacaksınız. Bu arada başkalarının da işini yüklenmekten kaçının.

İş ve maddi konular hakkında hızlı hareket etmek isteyebilirsin. Ama neyin hızlı, neyin aceleci olduğunu ayırt etmen gerekecek. Hata yapmamak adına bazı şeyleri durup bir düşünmek daha iyi olabilir.

Ağız ve diş sağlığın adına daha fazlasını yapabilir misin? Bugün bu konuları araştırmanda fayda var. Özellikle de ara yüz fırçaları kullanma konularını bir bilene danışabilirsin. Diş eti temizliğini daha ciddiye alman, önlemleri artırmana vesile olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilere öncelik verebilirsin bugün. Sadece aşk ilişkilerine de değil, arkadaşlıklar ve aile ilişkileri de baskın olabilir. Sevdiğin insanlara daha fazla zaman ayırabilir ve onlarla daha keyifli iletişimler kurabilirsin.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, az uyku ve kabuslarla geçen bir gecenin sonunda huzursuz bir gün başlangıcı sizleri bekliyor. Derin bir nefes alarak olayların kontrolünü yeniden elinize almaya çalışın. Kendinizi dinleyebilmek için bu süre içinde bir süre yalnız başınıza kalmak isteyebilirsiniz.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerin doğrultusunda yaşayacak ve ideallerini gerçekleştirmeye çalışacaksın. Bu yüzden özgürlüğünü rahat ifade edebileceğin ortamlarda bulunmak isteyeceksin. Sorumlulukların için fazla mesai harcayabilirsin. Evliliğinde sorunlar olan bir Aslan burcuysan, eşinle uzun süren konuşmalarınız olabilir. Ortak noktaları belirlemeniz, sorunları geride bırakmanızı sağlayacak.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde ve kendinizi duyduğunuz öfkeniz artık yerini sakinliğe bırakıyor olacaktır. Kırmamak için kırıldığınız günler geride kalmaya adaydır. İletişimsel problemlerinizi kenara iterek eski sıcak sohbetlerinize geri dönebileceksiniz. Dolunay enerjisi hayatınızda bitmesi gereken her şeye enerji yayarak bitirecektir. Finansal konularınızda ani değişiklikler yaşamanız halinde kararlarınızı istişare ile almalısınız. Kendi değerinizi fark edin.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular biraz keyfinizi kaçırabilir. Finansal konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Duygusal yönden sizi bağlayan durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Öğleden sonra daha akıcı temalar söz konusu. Karar vermek için uygun zamanlar var.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda bazı konularda tedbiri elden bırakmasanız da partnerinize güvenmeyi ihmal etmiyorsunuz. Kalbinizin iyi niyeti ortaya çıkıyor.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha önce hiç aklınızdan bile geçmeyen bir konuda yeteneğinizin olduğunu fark edebilirsiniz. Her zaman bildiğiniz şeylere saplanırsanız, yeni şeyleri nasıl deneyimleyebilirsiniz? Bu keşfedilmemiş alanda yeteneklerinizi denemeniz o alanda zirveye çıkmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez. Tüm dikkatinizi verdiğiniz ve yaptığınız şeyden keyif aldığınız sürece pozitif bir deneyimin tadını çıkaracaksınız. Bu keşiften kaçmayın; akışına bırakın!

20 Haziran 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın zamanda bazı önemli kararları ertelemek ve baskıya boyun eğmemek için doğru olanı yaptınız. İyi biliyorsunuz ki bazen ilerideki yoğun zamanlar için rahatlamak ve dinlenmek önemlidir. Bugün kendinizi yenilenmiş ve dünyayla mücadele etmeye hazır hissedeceksiniz. Sorunlarınıza farklı bir bakış açısıyla bakıyorsunuz ve olaylar hakkında çok daha iyimsersiniz. Şimdi duruma sakin bir şekilde bakabilirsiniz.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşantınızla ilgili zihinsel dağınıklık söz konusu olacaktır. İlgi alanınızda farklı değişimler içindesiniz. Kafanızda bir takım yeni düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken, ilişkilerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün duygusal olarak ani tepkiler verebilirsiniz. Ayrıca ödemeler, vergi, borçlarla ilgili ani sorunlar meydana gelebilir ve harcama yapabilirsiniz. Bir taraftan ise maddi olarak ani destekler de alabilirsiniz, kariyer hayatınızdaki ani değişimler maddi kaynaklarınızı güçlendirebilir.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda zorlanacaksınız. Arkadaşlarınızın aktivitelerine katılmak için, birçok geçerli nedeniniz var. Çeşitli bahaneler yaratarak, kendi kabuğunuza çekilmemelisiniz. Kazançlarınızın gelişmesini, güçlü dostların elbirliğiyle, sağlayacaksınız.

20 Haziran 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 13' 55" R
Ay
Aslan
26° 19' 21"
Merkür
Koç
29° 50' 58"
Venüs
Boğa
19° 50' 15"
Mars
Koç
11° 27' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 33' 13"
Satürn
Balık
17° 47' 17"
Uranüs
Boğa
23° 13' 54"
Neptün
Balık
29° 19' 39"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
21° 29' 09"
Lilith
Başak
25° 02' 04"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>