Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın çevrenizin umutlandırıcı telkinlerinden fazla etkilenmemelisiniz. İlişkinin daha başlangıcındaki keyifsizliğiniz, geleceğin ipuçlarını veriyor gibi. Belki de daha en başından kökten kararlar almanız gerekecek.

Mesleki yeterliliğinizi başka bir yerde kullanma düşünceniz, haklı kaygılar içinde daha da gelişiyor. Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç gün içinde umutlarınız artabilir.

Dönemi ancak katı bir tasarrufla atlatabileceğinizi düşünüyorsunuz. En ince ayrıntılara kadar ekonomik yaşama çabanız sizi yoruyor. Bu sıkı para politikanız, aile içinde de kendini hissettiren tepkilerini gösterebilir.

Yabancısı olduğunuz bir konuyla ilgili, birilerine danışmanız gerekiyor. Hatanızı sürekli tekrarlama ihtimaliniz var, Bu size çok şey kaybettirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elde ettiğiniz başarıların beklediğiniz ölçülerde paylaşılmamasının arkasında, bazı hastalıklı yaklaşımlar var. Bu konuda alacağınız eleştirel değerlendirmelere kulak tıkamakla bir şey kaybetmeyeceksiniz. Yaşamınızda gittikçe özelleşen birini daha yakından tanıma isteği içindesiniz. Bugünlerde bununla ilgili fırsatlarınız olacak.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, kimseye belli etmediğimiz ancak maziyi hatırladığımızda bazı kişileri, durumları son günlerde bir hayli özlüyoruz. Geçmişin birikimleri, güvence, vatan sevgisi, sıla hasreti ve değerlerimizle bütünleşmiş gibiyiz. Ancak bu Dolunay, bu duyarlılıkların yanı sıra bizim, sorumluluklarımız olduğunu da hatırlatıyor. Günlük yaşamın ciddi biçimde düzenlenmesi, işlerimizin dikkatli şekilde yapılması ve bedensel anlamda güçlenmemiz gerekiyor. Bize ihtiyacı olan insanlar var. Hayat devam ediyor ve biz ayaklarımızın üzerinde dimdik durmalıyız. Dolunayın ardından Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Biz de karşı cinsle veya diğerleriyle bağlantı kuracağız. Canlanmak, tazelenmek için, sosyal dünya ile barışık olmak gerekiyor. Venüs-Satürn görünümü de bu anlamda bize kol kanat geriyor. Aşk hayatımız canlanıyor, hobilerimize vakit ayırıyoruz, bilgileniyoruz, yeniden inançla hayata katılıyoruz. Olumlu gelişmelere işaret bir gün olması dileğimle,  

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını açıklama konusunda oldukça cesur davranıyorsunuz. Bugün, hayal gücünüzü kullanabileceğiniz alanları tespit ederek, enerjinizi olumlu bir şekilde kullanacaksınız. İçsel disiplininiz mükemmel ve çalışkanlığınızı bir kez daha ortaya koyacak, doğru çalışma alanlarını bulacak ve çalışmalarınızı bu yönde ilerleteceksiniz

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ve önümüzdeki günlerde takım çalışmaları, sosyal aktiviteler ve kalabalık çevreler size iyi gelebilir. Öte yandan bu tip sosyal ortamlar size yeni fırsatlar da sunabilir.

19 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle birlikte uyumlu olabilirsiniz. Eşinizle birlikte bazı sorumluluklar alabilirsiniz. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Tartışmalara karşı daha sakin olmalısınız. Gün içinde sizi uğraştıran durumlar ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için revize edebilirsiniz. Akşam için planlarınızda değişiklikler olabilir.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konularda artışlar gündeme gelebilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz önem kazanabilir. Yüzeysel ilişkilerinizi sorgulayıp kendinizi çatışma içinde bulmanız mümkün. Ancak doğruyu yanlışlardan ayırabilen bir zekanız var ve bunun için sıkıntıya düşme şansınız çok az oluyor. Pratik çözümleriniz sayesinde dostlarınız sorun yaşadığında sizi arıyor.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi ve motivasyonunuzu arttıran görüşmeler gerçekleştirebilir, partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyalog kurabilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz. İletişim alanında abartılı diyaloglarla karşılaşabileceğiniz, duyguların coşkulu aktartıldığı bir zamandasınız.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizde önemli değişiklikler, sonlanmalar ya da birtakım kararlar devreye girebilir. Bu, sağlığınızla ilgili konularda da birkaç gün boyunca üzerinizde stres oluşturabilir.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlık olarak direncinizin düşük olabileceğini fark ederek uyanabilirsiniz. Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle enerjiniz ve bağışıklık sisteminiz düşük olabilir. Ortopedik sakarlıklara daha eğilimli olabilirsiniz. Gündelik işlerinizi bitirmek için sabırlı olmalı ve yeni bir projeye atlamamalısınız. Sabah saatlerinden itibaren ortaklığınız ve özel ilişkinizle ilgili canlanmanızı sağlayacak enerjiler yerine gelecektir. Akılcı ve tutarlı diyaloglarla hem ortağınızın hem de sevgilinizin gönüllerini alabilirsiniz. Ayrıca özgür ve bağımsız hissetmek isteyebilirsiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

20 Temmuz 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 59' 15" R
Ay
Oğlak
19° 09' 10"
Merkür
Koç
16° 43' 53"
Venüs
Boğa
00° 26' 39"
Mars
Balık
29° 22' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 07"
Satürn
Balık
16° 32' 08"
Uranüs
Boğa
22° 19' 17"
Neptün
Balık
28° 53' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 38' 00"
Lilith
Başak
23° 17' 16"
True Node
Koç
15° 22' 06"
Son Güncelleme : 29/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>