Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Çevrenizden etkilenmeye açık olduğunuz gibi sizin de duygularınız çevrenizi etkileyecektir. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Duygusal olarak bazı şüphelere kapılabileceğiniz bir gündesiniz ve aşk yaşamınızda bir durgunluk olabilir. Aşk hayatınıza ilişkin bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ve anlaşılamamaktan yakınabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla iletişimlerinizde aksamlar meydana gelebilir.

Sizin ilkelerinizle bağdaşmayacak bir durumda kalabileceğiniz bir gündesiniz. Ufak tefek sorunlar ve tatsızlıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.Beklediğiniz bir haberde yada gelişmede gecikmeler oluyor ancak beklentilerinizi net bir şekilde planlayabiliyorsunuz.Alacağınız kararlar konusunda çok dikkatli olmalısınız,mantık hataları yapabilirsiniz. Dikkatinizi işinize yönlendireceksiniz. İş ortamınızda her zamankinden çok çalışmanız gerekebilir ve üzerinize çok fazla yük alabilirsiniz.

Maddi konularda temkinli davranacağınız ve gereksiz harcamalardan kaçınacağınız bir gündesiniz. Daha çok gelirlerinizi arttırmaya yönelik bazı düşünceler içine girebilirisiniz.

Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. Kendinizi fazla yormamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güzellik salonları uzun bir süre aslanları ağırlayacağa benziyor. Maddiyatınızda artışlar, olumlu fiziksel değişimler, aşk konularında da yıldızınızın parlaması ile hiçbir şeyi umursamayacak, hayatın tadını doyasıya çıkaracaksınız. Her şey yolunda gidince iştahınız açılabilir ve biraz kilo alabilirsiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 01:22-12:14 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu kısa sürede, sevgi ve güven dolu sıcacık bir  yuvaya olan ihtiyacınız içinizde büyür. Aile içinde gerginlik, huzursuzluktan özellikle uzak durmak isteyebilirsiniz. Kimsenin kimse üzerinde kontrol kurmayacağı, herkesin kendi fikrini serbestçe söylediği bir ortamda bulunma arzunuz yoğundur. Saat 12:14 itibariyle moralinizi yükseltecek Ay-Yay burcu geçişi, hayatın güzelliklerini hissetmenizde,  kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizde sizi destekleyicidir. Sıradanlaşmak bir Aslan için oldukça keyifsiz bir durumdur. İşte Yay burcundaki Ay, sizin gibi pırıltılı kişiler için harika bir enerjidir. Saat 18:42 Ay-Merkür görünümü,  fikirlerimizi baskın bir şekilde dile getiririz. Kimsenin bize eleştirmesine, hayır demesine izin vermeyiz. Bu durum çevremizdeki insanlarla aramızda iletişim anlamında sorun yaratabilir. Ilımlı olmakta yarar var. Saat 20:46 Ay-Venüs görünümü, her türlü ilişkide kendi kararlarınız, arzularınız yönünde hareket etme isteğiniz yoğundur. Haklı olduğunuzu ve değerinizin mutlak bilinmesi gerektiğini düşünürsünüz. Taviz vermeye de pek yanaşmazsınız. Merkezimizde, menzilimizde her dem sevgi olsun. Güzelliklerde buluşmamız dileğimle,

15 Temmuz 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay kombinasyon burcunuz Yayda ilerliyor ve duygusal konulara eğiliminiz artıyor. Partnerinizle ilgili iletişim konusunda bazı problemler yaşayabilirsiniz. Ondan beklediğiniz bir takım özel davranış biçimleri var. Alınganlık göstermeniz için hiçbir neden yok. Bazen her şeyi çok fazla abartarak sorun haline getirebiliyorsunuz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ve önümüzdeki günlerde takım çalışmaları, sosyal aktiviteler ve kalabalık çevreler size iyi gelebilir. Öte yandan bu tip sosyal ortamlar size yeni fırsatlar da sunabilir.

15 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeme gelebilir. Evde oluşabilecek küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Gün içinde aşkta gelişmeler yaşanabilir. Kendinizi rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Günün ikinci yarısı çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde uyum içindesiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hukuksal konularda biraz maceracı davranabilir ancak hüsran yaşayabilirsiniz. Eski sevgilinizden haber almak için kimseyi aracı yapmayın kendiniz konuşun.

15 Temmuz 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde daha çok evinizde vakit harcamak isterken, öğleden sonra hayatınız hareketlenebilir. Bugün, aşk hayatınızda önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günü evinizde aileniz veya kendinizle baş başa geçirmeye eğilimli olabilirsiniz. Her ne kadar arkadaşlarınızla bir arada olmak ilginizi çekiyor olsa bile bugünü fazla muhabbet veya insani temasla harcamak istemeyebilirsiniz.Enerjiler durağan, başlangıç hevesleri düşük olacaktır. Öğle saatlerinden itibaren kendinizi kalabalık alanlarda eğlencenin kollarına bırakabilirsiniz. Üstelik sizi iyi hissettirecek insanlar, varsa çocuklarınız ve eşinizle birlikte kendinizi güven ve huzur ortamında hissedebileceksiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

15 Temmuz 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 48' 50" R
Ay
İkizler
14° 11' 24" R
Merkür
Koç
23° 37' 26"
Venüs
Boğa
12° 55' 54"
Mars
Koç
07° 10' 22"
Jüpiter
Boğa
26° 13' 48"
Satürn
Balık
17° 22' 35"
Uranüs
Boğa
22° 54' 21"
Neptün
Balık
29° 11' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 31"
Lilith
Başak
24° 24' 44"
True Node
Koç
15° 12' 37"
Son Güncelleme : 10/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>