Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde alacağınız kararlarda cesur olun. Uzun bir erteleme dönemi, en azından kalıcı dostluğu sağlayabileceği gibi, her şeyi sil baştan da yapabilir. Her tür duygusallıktan arınıp mantıklı kararlar gerekiyor.

Önümüzdeki günlerde ilginç öneriler, size bağlayıcı kararlar aldırabilir. Bir sistem oluşturmaya, belli düzenler içinde çalışmaya ihtiyacınız var. Bu çabalar içindesiniz, karşılığını göreceksiniz.

Önümüzdeki günler içinde para konulu bir yolculuğunuz var, bu yolculukta sıkı tartışmalar söz konusu. Çok küçük umutlarla beklediğiniz bir miktar para, değişik bir kanaldan elinize geçebilir.

Taraf olmaya epeyce zorlanacağınız bir konudan, hızla uzaklaşmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beyninizdeki içtenlik, yapmacıklık tartışmalarında doğru sonuçlara varmanız bugünlerde pek mümkün görünmüyor. Tartışmaları yaşadığınız alan, sağduyuya çok uygun değil gibi. Bilgi alışverişlerinizde kopukluklar söz konusu. Görünürde sevindirici haberler var, ama kuşkuculuğunuz haberlerin bir kısmını endişeli karşılamanıza yol açacak.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 08:45 Ay-Satürn kavuşumu ciddi şekilde düşünmemizi sağlıyor. Gerçekçi olmaya çalışırız. Kafamızı bir şeyler karıştırıyorsa bunları halletmeden rahat etmeyiz. Saat 11:25 Ay-Neptün görünümü, her durumun gerçekçi şekilde ele alınması gerektiğini gösteriyor.  Duruma gerçekçi bir şekilde bakınız. saat 16:32 Güneş-Uranüs mücadeleci görünümü, kişinin bir yandan huzur ve güvenliğini önemseyerek, suya sabuna dokunmadan kendisini  koruma altına alışınızı işaret eder. İnsan böyle bir görünüm nedeniyle tam olarak yönünü, yolunu çizmekte zorlanabilir. Dış dünyanın şartları uygun olmayabilir veya kişi değişimden ürkebilir. Ne yapılmalıdır. Öncelikle tam olarak neyi istediğinizi tam olarak belirlemeniz gerekir. Farklı bakış açılarıyla durumunuzu ele alırsanız bir çözüm bulmanız kolaydır. Saat 18:00 Ay-Kuzey düğüm görünümü, mevcut sorunlarınızın çözüleceğinin göstergesidir. Sıkıntılarımızı aşabileceğimiz bir gün olması dileğimle,

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizi severek yapıyorsunuz. Bugün, Ay burcunuzda ilerliyor ve kendinizi huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz. Kendinizi aşma ve ifade etme konusunda istediğiniz performansı gösterebileceksiniz. Partnerinizle aranızda gelişen önemli durumlar, sizin sosyal aktivitenize olumlu yansıyacak İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gündesiniz.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ve önümüzdeki günlerde takım çalışmaları, sosyal aktiviteler ve kalabalık çevreler size iyi gelebilir. Öte yandan bu tip sosyal ortamlar size yeni fırsatlar da sunabilir.

15 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinize daha çok güven duyduğunuz, duygularınızı daha iyi ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Eğlenceli konulara ya da aşka zaman ayırabilirsiniz.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aceleci olmamalı ve ortaya çıkan sorumluluklar karşısında daha dengeli hareket etmelisiniz. Hareketlerinizle üst kademedeki kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde mesafeli davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, devam eden çalışmalarınız vehayatınızda geçici problemler ve öfkeli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Sırt, kemik, kas ağrıları hissedebileceğiniz bugün, yalnız kalıp, kendinizi dinlendirerek ve çalışmalarınıza odaklanarak bu zamanı etkili kullanabilirsiniz.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde daha çok evinizde vakit harcamak isterken, öğleden sonra hayatınız hareketlenebilir. Bugün, aşk hayatınızda önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hobileriniz ve hayatınızın zevk aldığınız konularında başka insanların denemediği detayları keşfetmek isteyebilirsiniz. İçinizde sakladığınız aykırı ruhu ortaya çıkarabilirsiniz.Macera içeren spor dallarına yönelebilir, gezme ve dünyayı keşfetme amaçlı kültür videoları izleyebilirsiniz. Çocuklarınızın spor aktivitelerine destek olabilirsiniz. Kendi iç dünyanız ve bilinçaltınızla ilgili çalışmalar için gökyüzü ilginç vaatlerde bulunuyor. Bilhassa kendinizle olan mücadelenizi ve değişim arzunuzu bugün efektif olarak karşılamanız mümkündür.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

16 Temmuz 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 00' 31" R
Ay
İkizler
16° 59' 05" R
Merkür
Koç
23° 49' 17"
Venüs
Boğa
13° 10' 47"
Mars
Koç
07° 19' 37"
Jüpiter
Boğa
26° 16' 39"
Satürn
Balık
17° 23' 30"
Uranüs
Boğa
22° 55' 03"
Neptün
Balık
29° 11' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
21° 12' 09"
Lilith
Başak
24° 26' 04"
True Node
Koç
15° 11' 31"
Son Güncelleme : 10/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>